Mi volt ma a legrosszabb órád?
2010. szeptember 15. 16:36
uh...holnap tesi és még fogászatra is megyünk ma meg oltást kaptunk nagyszerű egy hét
2010. szeptember 15. 16:40
|
|
dodi bad girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 12 Azonosító: 131213 offline
|
Nekem a tancsiszoba volt a legrosszabb .Huu borzasztó .
2010. szeptember 15. 16:57
Nekem a legrosszab a matek volt..mindenből kitűnő vagyok, de ezt utálom!
2010. szeptember 15. 19:26
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Nekem ma az angol mer a hülye osztálytársam folyton dumál és nem fogja be a száját meg olyat mond amin nevetni kell és nem tudtam figyelni és holnap írunk témazárót. És még a tanár se tud semmit csinálni vele mer hiába szól rá meg cseszegeti nem fogja be és miatta írok 3-as dogát
Jajj meg földrajzra rossz leckét tanultam meg de szerencsére nem én feleltem
2010. szeptember 15. 19:28
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
hát... most a spanyol. a kémia egész elviselhető volt.
2010. szeptember 15. 19:29
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Idézet (B3lly @ 2010.09.15. 16:36)
uh...holnap tesi és még fogászatra is megyünk ma meg oltást kaptunk nagyszerű egy hét

Jajj mi is kaptunk oltást de én nem kaptam meg mer hőemelkedésem volt ezér a következőnél kapom de akkor az egyiket az balkezembe a másikat meg a jobba. De lehet hogy nem így lesz nem tom nem annyira figyeltem de biztos hogy megkapom majd
2010. szeptember 15. 20:02
a matek mert íratott egy dolgozatot ami tuti egyes
jah és a biológia mintha napokig tartott volna
jah és a biológia mintha napokig tartott volna
2010. szeptember 15. 20:04
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Idézet (Clélia @ 2010.09.15. 15:21)
kár mondani nem fogják fel
de még azt utálom hogy .. vagy .. sztár jobb
kit érdekel hogy ki a jobb
a zöldfülüeknek üzenem hogy ne csináljanak ilyen értelmetlen topikokat egyfolytában
de még azt utálom hogy .. vagy .. sztár jobb
kit érdekel hogy ki a jobb
a zöldfülüeknek üzenem hogy ne csináljanak ilyen értelmetlen topikokat egyfolytában
A szomorú csak az, hogy manapság már nem csak a zöldfülűek készítenek ilyen "értelmes" topikokat...
B3lly: Nem értem miért kell kritizálni mások topikjait.Aki akar ír aki nem az nem.Szerintem ez ilyen egyszerű.Szóljatok a moderátoroknak hogy töröljék és kész.Nem fog érdekelni <_<Indíts jobb témákat ha akarsz ennyi...
Csak tudod nekünk a egy téma indítása nem csak annyiból áll, hogy megcsináljuk ami kipattan a fejünkből.
Már nem az első topikodat láttam, ami ilyen értelmetlen volt. Már őszintén csak a "Hányszor voltál ma vécén?"-t várom...
2010. szeptember 15. 20:46
|
|
|
Idézet (Zsüdi @ 2010.09.15. 20:04)
A szomorú csak az, hogy manapság már nem csak a zöldfülűek készítenek ilyen "értelmes" topikokat...
B3lly: Nem értem miért kell kritizálni mások topikjait.Aki akar ír aki nem az nem.Szerintem ez ilyen egyszerű.Szóljatok a moderátoroknak hogy töröljék és kész.Nem fog érdekelni <_<Indíts jobb témákat ha akarsz ennyi...
Csak tudod nekünk a egy téma indítása nem csak annyiból áll, hogy megcsináljuk ami kipattan a fejünkből.
Már nem az első topikodat láttam, ami ilyen értelmetlen volt. Már őszintén csak a "Hányszor voltál ma vécén?"-t várom...
Teljesen egyetértek
Bár az a Hányszor voltál ma a vécén téma nem is rossz
Vicceltem nem szokásom témát indítani de ha indítanék biztos hogy ennyire hülyeség azért nem lenne
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: