Lionel Messi
2010. szeptember 16. 17:18
Samballa100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 251 Csatolások: 264 Azonosító: 133782 offline |
Kedvenc focistám Lionel Messi. Mondj rólla pár szót.
2010. szeptember 16. 17:23
Idézet (Samballa100 @ 2010.09.16. 17:18)
Kedvenc focistám Lionel Messi. Mondj rólla pár szót.
Ejha már itt is én kezdem a sort
na szóval MESSI:a világ legjobb focistája nekem is a kedvencem. Ha dönteni kéne C.Ronaldo és Messi között na ne haragudjon már a világ de Messi akkor is jobb!!!
1 felhasználónak tetszik:
eniko0929
2010. szeptember 16. 18:42
Idézet (s.t.a.r. @ 2010.09.16. 17:23)
na szóval MESSI:a világ legjobb focistája nekem is a kedvencem. Ha dönteni kéne C.Ronaldo és Messi között na ne haragudjon már a világ de Messi akkor is jobb!!!
és ezzel egyet is értek Messi a legjobb
eniko0929
2010. szeptember 19. 10:23
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 251 Csatolások: 264 Azonosító: 133782 offline |
Idézet (s.t.a.r. @ 2010.09.16. 17:23)
És ezzel eggyet is értek hogy Messi a legjobb.
C.ronaldo pedig lemarad melette.
2010. szeptember 24. 17:45
Messi megsérült de remélem hamar meggyógyul majd
ééés a kis sztár elfogja venni feleségül barátnőjét,Antonella Roccuzzot
2010. szeptember 24. 20:26
Idézet (s.t.a.r. @ 2010.09.24. 17:45)
Halgattam a rádióban hogy Messi elkerülte a sérülés súlyobbodását. Tehát minden rendben van vele!
s.t.a.r.
2010. szeptember 24. 21:49
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 offline |
Idézet (s.t.a.r. @ 2010.09.24. 17:45)
Ah, istenem.Hogy ők ketten mennyire szépek együtt <3 Sok-sok gyerkőcöt akarunk, egy egész Barcelona utánpótlás csapatot
s.t.a.r.
2011. március 29. 14:16
Messiről
Egy szám: 10
Egy étel: Bármilyen argentin étel,amit az anyukám csinál.Bár meg kell mondanom,az apám is úgy főz,mint egy profi.:-)
Egy desszert: Édes sütemények,és bármi *dulce de leche-vel
Egy szín: Piros
Egy hely: Rosario,Argentína,és a szomszédság,ahol felnőttem.
Mit csinálnál,ha nem lennél focista?: Ezt már sokszor kérdezték tőlem,de nincsen rá válaszom.Mindig is szerettem a futballt,már kiskorom óta,és 13 évesen már a Barcába igazoltam.
Mi az első dolog,amit reggelente csinálsz?: Bemegyek a fürdőszobába.
Mi az,amit a legkevésbé szeretsz a munkádban?: Távol lenni a családomtól.
És mit szeretsz a legjobban benne?: A rajongók szeretetét,és a focizást.
Mit szeretsz csinálni,amikor otthon vagy?: A családommal lenni és PlayStation-nel játszani.
Egy könyv: El Martin Fierro, Jose Hernande-től
Egy film: El hijo de la novia (The son of the Bride - A menyasszony fia)
Egy TV-sorozat: A szökés és Lost
Hegyek vagy tengerpart?: A tengerpartot szeretem.
Egy kirándulás: Nem szeretem a különleges előnyöket,de Disneyland-et nagyon élveztem.
Egy cél az életben: Elnyerni annyi címet,amennyit csak lehet,és rendes emberként fejlődni.
Házas vagy szingli élet?: Most úgy vagyok jól,ahogy vagyok: kapcsolatban.
Fehér vagy fekete csokoládé?: Dulce de leche! :-)
Egy állat: Kutya
Csokornyakkendő vagy nyakkendő?: Egyiket sem szeretem,de ha választanom kell...nyakkendő.
Mi tesz dühössé?: Az igazságtalanság,és a hátrányos helyzetben lévők szenvedése.
Egy szokás: Mindig játszom a hajammal vizesen.
Egy hiba: Eléggé szégyenlős vagyok.
Egy erény: Minden nap jobb ember akarok lenni.
Édes vagy savanyú?: Édes
Egy stadion: The Camp Nou, tele
Egy emlék: A debütálásom az első csapatommal és a 2009-es Bajnokok Ligája döntő.
Emlékezzünk vissza arra az időre,amikor először játszottál az első csapatoddal...hogy érezted magad?: Nagyszerű volt,csak kedves emlékeim vannak,Ronaldinho-val,Deco-val,Samu-val lenni... Csodálatos volt.Még mindig emlékszem,hogy Ronaldinho maga mellé akart.Volt egy hely közötte,és Motta között... de várnom kellett a klub engedélyére,mielőtt költözhettem volna.Nem mehetsz csak úgy akárhova,ahova akarsz...
Hús vagy zöldségek?: Marhahús és saláta
Egy titok: Egy sincs.
Hol tévednél el?: Nem tudom, szeretek otthon lenni.
Tél vagy nyár?: Nyár
Kit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?: A családomat.
Egy dal: Nincsen kedvencem,bármi lehet,ami Cumbia.Néhány csapattársam elkezd nevetni,amikor Cumbiát hallgattatok velük.Furcsán néznek,és azt kérdezik: "Ez meg mi?"
Egy focista: Maradona
Mit mondasz azoknak,akik összehasonlítanak téged Diego-val?: Azok sosem látták őt játszani...
Milyen volt vele lenni a La noche del 10-ben?: OH, hihetetlen...az az ember egyedülálló.A színfalak mögött voltunk az apámmal,az unokatestvéremmel és a nagybátyámmal,és éppen az autogramokról és a fényképekről beszélgettünk,amiket kérni fofunk tőle.Hirtelen Diego kinyitotta az ajtót,és bejött.Megdermedtünk.Otthagyott minket,mielőtt bármit is kérhettünk volna tőle.A kamera le se adta az esetet.
A kedvenc mozdulatod: Ronaldinho elasticája
A legrosszabb emléked játékosként: A sérüléseim
És a legjobb?: Sok van, az összes cím,amit elnyertünk a Barcával,és az aranyérem Argentínával Beijing.ben.
Egy verseny: Világ Bajnokság
Egy szám: 10
Egy étel: Bármilyen argentin étel,amit az anyukám csinál.Bár meg kell mondanom,az apám is úgy főz,mint egy profi.:-)
Egy desszert: Édes sütemények,és bármi *dulce de leche-vel
Egy szín: Piros
Egy hely: Rosario,Argentína,és a szomszédság,ahol felnőttem.
Mit csinálnál,ha nem lennél focista?: Ezt már sokszor kérdezték tőlem,de nincsen rá válaszom.Mindig is szerettem a futballt,már kiskorom óta,és 13 évesen már a Barcába igazoltam.
Mi az első dolog,amit reggelente csinálsz?: Bemegyek a fürdőszobába.
Mi az,amit a legkevésbé szeretsz a munkádban?: Távol lenni a családomtól.
És mit szeretsz a legjobban benne?: A rajongók szeretetét,és a focizást.
Mit szeretsz csinálni,amikor otthon vagy?: A családommal lenni és PlayStation-nel játszani.
Egy könyv: El Martin Fierro, Jose Hernande-től
Egy film: El hijo de la novia (The son of the Bride - A menyasszony fia)
Egy TV-sorozat: A szökés és Lost
Hegyek vagy tengerpart?: A tengerpartot szeretem.
Egy kirándulás: Nem szeretem a különleges előnyöket,de Disneyland-et nagyon élveztem.
Egy cél az életben: Elnyerni annyi címet,amennyit csak lehet,és rendes emberként fejlődni.
Házas vagy szingli élet?: Most úgy vagyok jól,ahogy vagyok: kapcsolatban.
Fehér vagy fekete csokoládé?: Dulce de leche! :-)
Egy állat: Kutya
Csokornyakkendő vagy nyakkendő?: Egyiket sem szeretem,de ha választanom kell...nyakkendő.
Mi tesz dühössé?: Az igazságtalanság,és a hátrányos helyzetben lévők szenvedése.
Egy szokás: Mindig játszom a hajammal vizesen.
Egy hiba: Eléggé szégyenlős vagyok.
Egy erény: Minden nap jobb ember akarok lenni.
Édes vagy savanyú?: Édes
Egy stadion: The Camp Nou, tele
Egy emlék: A debütálásom az első csapatommal és a 2009-es Bajnokok Ligája döntő.
Emlékezzünk vissza arra az időre,amikor először játszottál az első csapatoddal...hogy érezted magad?: Nagyszerű volt,csak kedves emlékeim vannak,Ronaldinho-val,Deco-val,Samu-val lenni... Csodálatos volt.Még mindig emlékszem,hogy Ronaldinho maga mellé akart.Volt egy hely közötte,és Motta között... de várnom kellett a klub engedélyére,mielőtt költözhettem volna.Nem mehetsz csak úgy akárhova,ahova akarsz...
Hús vagy zöldségek?: Marhahús és saláta
Egy titok: Egy sincs.
Hol tévednél el?: Nem tudom, szeretek otthon lenni.
Tél vagy nyár?: Nyár
Kit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?: A családomat.
Egy dal: Nincsen kedvencem,bármi lehet,ami Cumbia.Néhány csapattársam elkezd nevetni,amikor Cumbiát hallgattatok velük.Furcsán néznek,és azt kérdezik: "Ez meg mi?"
Egy focista: Maradona
Mit mondasz azoknak,akik összehasonlítanak téged Diego-val?: Azok sosem látták őt játszani...
Milyen volt vele lenni a La noche del 10-ben?: OH, hihetetlen...az az ember egyedülálló.A színfalak mögött voltunk az apámmal,az unokatestvéremmel és a nagybátyámmal,és éppen az autogramokról és a fényképekről beszélgettünk,amiket kérni fofunk tőle.Hirtelen Diego kinyitotta az ajtót,és bejött.Megdermedtünk.Otthagyott minket,mielőtt bármit is kérhettünk volna tőle.A kamera le se adta az esetet.
A kedvenc mozdulatod: Ronaldinho elasticája
A legrosszabb emléked játékosként: A sérüléseim
És a legjobb?: Sok van, az összes cím,amit elnyertünk a Barcával,és az aranyérem Argentínával Beijing.ben.
Egy verseny: Világ Bajnokság
Samballa100
2012. december 17. 11:29
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline |
Hűűűűűűűűűű!!
Még beszélni is megtisztelő róla. Ő a példaképem. Egy csoda. Hiába él C.R.7 sosem fogja utól érni Messit!!
Még beszélni is megtisztelő róla. Ő a példaképem. Egy csoda. Hiába él C.R.7 sosem fogja utól érni Messit!!
2013. február 19. 19:13
Lionel Messi - A név magáért beszél.
A kis Argentín, aki mindenkit kicselez, aki a kedvencem.
Egy szóval: IMÁDOM!
A kis Argentín, aki mindenkit kicselez, aki a kedvencem.
Egy szóval: IMÁDOM!
2013. február 22. 17:34
MB20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 56 Csatolások: 1 Azonosító: 192606 offline |
Idézet (Viktoria99 @ 2012.12.17. 11:29)
Hűűűűűűűűűű!!
Bolond vagy??
C.R.-t már utolérte.
2013. február 22. 17:37
MB20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 56 Csatolások: 1 Azonosító: 192606 offline |
Idézet (IAmJulcsi @ 2012.06.26. 21:57)
Imádom! *-* Ő a világ legjobb focistája! Annyira örülök, hogy a kis Messi Októberi lesz remélem az én szülinapomon vagy környékén fog megszületni!
EZ jó.
2013. február 23. 07:56
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (RealMadrid1Fan @ 2013.02.23. 07:05)
Nagyon jó focista!
Ez kétségtelen, soha nem is vitattam.
Azt viszont már inkább, hogy szerintem a négy aranylabdából legalább kettőt simán megkaphatott volna bárki más is. Példának okáért a spanyol válogatottból legalább négy ember is lehetett volna az utóbbi évek aranylabdása.
2013. február 23. 09:08
Idézet (joe_r @ 2013.02.23. 07:56)
Ez kétségtelen, soha nem is vitattam.
Azt viszont már inkább, hogy szerintem a négy aranylabdából legalább kettőt simán megkaphatott volna bárki más is. Példának okáért a spanyol válogatottból legalább négy ember is lehetett volna az utóbbi évek aranylabdása.
Ez igaz!Viszont szerintem Neymar is lehetne olyan híres, mint ő! Eggyetértek veled! De nekem azért Ronaldo marad a toppon!
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.
Ariana Grande párja visszaszólt azoknak, akik a külseje miatt bántják
Ariana Grande párja visszaszólt azoknak, akik a külseje miatt bántják
Ethan Slater üzent nekik.