Íme az A Year Without Rain spanyolul
2010. szeptember 17. 09:19
|
Tay22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 310 Csatolások: 30 Azonosító: 134355 offline
|
Shakira-nak teljesen más mert neki az anyanyelve a spanyol és mindent amit elénekel angolul azt spanyolul és fordítva is. Meg aztán nem azért énekelte el a Waka Waka-t spanyolul mert a spanyolok nyertek... már akkor megjelent amikor az angol szal nemtom.... És egyébként tényleg más Shakira mint Selz. Na mind1. Én most nem hallom a zenét mert éppenséggel nincs hangfal de majd holnap meghallgatom nagyon kiváncsi vagyok rá.Imádom Selly-t ^^ Ő énekli el spanyolul is? vagy valaki más?
2010. szeptember 17. 10:58
|
|
Sztivi2107visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 124436 offline
|
kicsit furcsa sellenának a spanyol nyelv kiejtése , oké angol akcentus az meg van de még azon kivűl is van valami :S
2010. szeptember 17. 11:00
|
|
wowpvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1911 Azonosító: 131203 offline
|
Ő énekli spanyolul is !Nekem meg van a hivatalos album de szerintem inkább halál vicces spanyolul mint tetszettős!Nem olyan jó sőt százszor rosszabb spanyolul mint angolul!Az A Year Without Rain pedig a hivatalos albumon a hosszú verzió amit Selly élőben is elénekelt és amien a demók voltak!A neten sajnos nincs fent ugy hogy Selly énekli úgyhogy vagy töltsétek le egyben az albumot vagy vegyétek meg ha teljesben akarjátok hallani!Bocsi!De az albumon még egy Round & Round remix is van meg egy másik A Year Without Rain tremix is!(Mindkettő halál kaki !Hogy szépen fogalmazzak!
Bármi kérdésed van fordulj hozzám!I Love You Selena Gomez
2010. szeptember 17. 11:08
Persze, hogy furcsa a kiejtése. Nem is az angol akcentus miatt (az érezhető talán a legkevésbé), hanem kicsit darabos, meg néha más hangot ejt, mint kellene (pl. i helyett e-t vagy fordítva, ami nem mindegy, mert – főleg rövid szavaknál – tök mást jelenthet). Az "abrázame" [z]-vel az nagyon durva, sz-szel kellene mondani... Inkább németes akcentussal énekel szerintem.
2010. szeptember 17. 11:54
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Wáó
frucsa de jó az eredetit még nem hallottam .
2010. szeptember 17. 12:26
Nem tudok spanyolul, de szívesen megtanulnék. Nagyon jó angolul és spanyolul is a szám =)
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: