Idézet (xxangi20xx @ 2010.09.16. 22:09)
A twitter tényleg jó kapcsolatteremtő oldal sztár és rajongó között. Nekem is van, én is követem a kedvenc sztárjamat, de sokáig gondolkoztam rajta, hogy végülis minek regisztráljak, ha úgy sem érdekel senkit, hogy mit irogatok ki, mert nem vagyok ismert személy. Mondjuk ki: a twitter alapjába véve a sztároknak készült és jó dolognak tartom, ha egy sztár online közli a rajongóival, hogy pl. hol és mikor forgatják az új filmet vagy megköszöni a rajongóinak a jó koncertet (ha zenészről van szó), de utálom az 'SP fajtákat', akik a twitteren szavazatokat kunyerálnak a VIVA Comet -re, Bravo OTTO-ra stb...
Mert SP maga az értelem.. már bocsi.
Ha már az ikonod Jared, ő pont az a kategória, aki válaszol is a rajongóknak. Bár nincs egyszerű dolga, mert egy perc alatt kb. 100 tweet megy neki..
Ha már SP -nél tartunk, akkor itt néhány tweetje:
"vááááááááá. pörgés van.pörgéééés"
"tusold ki a kadat legyszi:DD"
"onyadaAaat:D"
"Akarom mar azt aBroncolor korvakut.vaa"
"Megan Fox..vaa"
- Szerintetek ez a gyerek miért nem tud normálisan, ékezetekkel írni? A szöveg tartalmáról nem is beszélve...mind1, az ilyenektől kapok frászt, le kéne tiltani őket a twitterről...
Mert SP maga az értelem.. már bocsi.
Ha már az ikonod Jared, ő pont az a kategória, aki válaszol is a rajongóknak. Bár nincs egyszerű dolga, mert egy perc alatt kb. 100 tweet megy neki..
Ha már SP -nél tartunk, akkor itt néhány tweetje:
"vááááááááá. pörgés van.pörgéééés"
"tusold ki a kadat legyszi:DD"
"onyadaAaat:D"
"Akarom mar azt aBroncolor korvakut.vaa"
"Megan Fox..vaa"
- Szerintetek ez a gyerek miért nem tud normálisan, ékezetekkel írni? A szöveg tartalmáról nem is beszélve...mind1, az ilyenektől kapok frászt, le kéne tiltani őket a twitterről...