Már nem divat a Twitter?
2010. szeptember 17. 10:28
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.09.17. 10:16)
Ezekben pont az a lényeg, hogy akár több tízezer karakterben is cseveghetsz, és kész Én már használtam! Tök jó
Nem baj, maradok a sima blognál. Jobban szeretem.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. szeptember 17. 10:29
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.17. 10:27)
Nekem két sztár is válaszolt, az egyik csak privát üzenetben (négyszer is), a másik nyilvánosan (de azóta furcsa módon eltűnt az összes nekem címzett nyilvános tweet)...
Az egyiket tudom, de ki volt a másik?
2010. szeptember 17. 10:31
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.17. 10:27)
Nekem két sztár is válaszolt, az egyik csak privát üzenetben (négyszer is), a másik nyilvánosan (de azóta furcsa módon eltűnt az összes nekem címzett nyilvános tweet)...
Ki? Vagy titok?
Ha a neked címzett nyilvános tweet eltűnt, annak az lehet az oka, hogy az illető vagy törölte magát, vagy az említett tweetjét törölte.
Mondjuk én az ilyen "sztár válaszolós" tweeteket berakom kedvencbe, és akkor elvileg - ha csak az érintett nem törli - nem tűnhet el.
2010. szeptember 17. 10:43
Thalía és Jimena Navarrete.
Az lehetetlen, hogy egyik napról a másikra mindenki, aki addig írt nekem, törölte az összes üzenetét. Több száz volt, több felhasználótól. Ez inkább a Twitter szarakodása volt megint, szerintem. A két legutolsó nekem címzett üzenettől eltekintve minden törlődött.
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.09.17. 10:31)
Ha a neked címzett nyilvános tweet eltűnt, annak az lehet az oka, hogy az illető vagy törölte magát, vagy az említett tweetjét törölte.
Az lehetetlen, hogy egyik napról a másikra mindenki, aki addig írt nekem, törölte az összes üzenetét. Több száz volt, több felhasználótól. Ez inkább a Twitter szarakodása volt megint, szerintem. A két legutolsó nekem címzett üzenettől eltekintve minden törlődött.
2010. szeptember 17. 10:51
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.17. 10:43)
Nem tudom, nekem eddig megvan az összes fontos tweet.
2010. szeptember 17. 11:24
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Nekem sincs, nem is volt, nem is lesz.
Anno a leveleket, autogrammkártyákat amit postán küldtek a rajongóknak vagy osztogattak rendezvényeken, azokat sem a sztárok írták alá nagy százalékban. Testőr, menedzser aki kéznél volt. Vagy csak simán sokszorosítva volt nyomdai úton. Voltak akik evvel foglalkoztak a sztárok helyett, hogy válaszolgattak a rajongóknak a levelekre. Itt sincs semmi bizonyíték rá, hogy az válaszol neked, akinek címezted a kérdést. Csak a technika és a módszer változott.
Persze nyilván van olyan híresség aki válaszolgat egyes kérdésekre. Netán levélben is válaszolt anno postai úton. De elképzelhetetlennek tartom, hogy napi, heti több 100 üzenetre reagáljon valaki.
Anno a leveleket, autogrammkártyákat amit postán küldtek a rajongóknak vagy osztogattak rendezvényeken, azokat sem a sztárok írták alá nagy százalékban. Testőr, menedzser aki kéznél volt. Vagy csak simán sokszorosítva volt nyomdai úton. Voltak akik evvel foglalkoztak a sztárok helyett, hogy válaszolgattak a rajongóknak a levelekre. Itt sincs semmi bizonyíték rá, hogy az válaszol neked, akinek címezted a kérdést. Csak a technika és a módszer változott.
Persze nyilván van olyan híresség aki válaszolgat egyes kérdésekre. Netán levélben is válaszolt anno postai úton. De elképzelhetetlennek tartom, hogy napi, heti több 100 üzenetre reagáljon valaki.
Sally Sparrow
2010. szeptember 17. 11:25
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.16. 21:21)
Mondjuk én már a Facebookot és az IWIW-et sem használom, mivel már ezek sem arról szólnak régóta, mint amire kitalálták őket. Mit érek vele, ha ott van 100 "ismerősöm", akik ugyanúgy hozzá nem szólnak az emberhez, mintha nem is lennének.
Vagy hozzád szólnak, de bunkó módon, ráadásul az üzenőfalon és nem privátban. Aztán amikor azt hinnéd, oké, lecsengett, kiderül, hogy az illető a saját oldalán elmond minden hülyének, röhög a markában rajtad mások előtt és a "nyomorodból" csinál viccet. Ez éppen Velem esett meg tegnap/ma. Kezdem unni a kétszínű és gerinctelen embereket... Azt hinné az ember, hogy van annyi esze, mint amennyit az életkora megkövetel, de nem... Kb. negyed annyi éves szintjén áll, mint amennyi valójában...
El Mexicano
2010. szeptember 17. 11:26
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.17. 10:43)
Jimenának is írtál? Wow.
2010. szeptember 17. 11:27
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.17. 11:25)
Vagy hozzád szólnak, de bunkó módon, ráadásul az üzenőfalon és nem privátban. Aztán amikor azt hinnéd, oké, lecsengett, kiderül, hogy az illető a saját oldalán elmond minden hülyének, röhög a markában rajtad mások előtt és a "nyomorodból" csinál viccet. Ez éppen Velem esett meg tegnap/ma. Kezdem unni a kétszínű és gerinctelen embereket... Azt hinné az ember, hogy van annyi esze, mint amennyit az életkora megkövetel, de nem... Kb. negyed annyi éves szintjén áll, mint amennyi valójában...
Facebookot meg twittert használni 'menő' dolog de sokan nem is igazán értik mire valók. Nem is kellene mindenkit a közelbe engedni.
2010. szeptember 17. 11:31
Hát szégyellje magát az a sztár, aki mással írattatja alá a saját autogramját a rajongóknak, szerintem ez pofátlanság. Azt valóban sokan csinálják, hogy nyomdai úton sokszorosítják az autogramkártyát; ezt meg is tudom érteni bizonyos sztároknál, akik olyan népszerűek, de akkor is a saját aláírása legyen, ne másé.
Thalía pl. ilyet sem csinálna. Ő mindent egyedileg ír alá (mert volt, amikor több autogramot is küldött, látszott, hogy nem sokszorosítva van), és a hivatalos közleményeken kívül (melyek feltűnően ékezethelyesen, hibátlanul íródnak) a Twitterre is ő ír személyesen. El is mondta, hogy naponta órákat tölt az interneten a rajongók kedvéért.
Thalía pl. ilyet sem csinálna. Ő mindent egyedileg ír alá (mert volt, amikor több autogramot is küldött, látszott, hogy nem sokszorosítva van), és a hivatalos közleményeken kívül (melyek feltűnően ékezethelyesen, hibátlanul íródnak) a Twitterre is ő ír személyesen. El is mondta, hogy naponta órákat tölt az interneten a rajongók kedvéért.
Idézet (_ToTo_ @ 2010.09.17. 11:24)
Nekem sincs, nem is volt, nem is lesz.
Persze nyilván van olyan híresség aki válaszolgat egyes kérdésekre. Netán levélben is válaszolt anno postai uton. De elképzelhetetlennek tartom, hogy napi, heti több 100 üzenetre reagáljon valaki.
Persze nyilván van olyan híresség aki válaszolgat egyes kérdésekre. Netán levélben is válaszolt anno postai uton. De elképzelhetetlennek tartom, hogy napi, heti több 100 üzenetre reagáljon valaki.
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
kateblock
2010. szeptember 17. 11:34
Idézet (kateblock @ 2010.09.17. 11:27)
Facebookot meg twittert használni 'menő' dolog de sokan nem is igazán értik mire valók. Nem is kellene mindenkit a közelbe engedni.
Ja. Az zavarta az illetőt, hogy néha-néha írok ki egy mondatot. Konkrétan az ex-Megasztárosok videójával kapcsolatban. (Egymás után viszonylag sok ismerősömnél jelent meg, vagy beszúrás, vagy komment végett), és szóvá tettem, hogy olyan vacak, hogy nem is éri meg foglalkozni vele, mellőzzék. Erre jött a csaj, hogy ne nyavalyogjak, mert senki nem kíváncsi rá. (???) Aztán írta (másnak), hogy én ezzel nagyon kiakasztottam Őt... De az nem zavarja, hogy mindenféle alkalmazások eredményeit nyomatják ki az üzenőfalra (szívek, meg tökömtudjami). Végül letiltott. Ezen még nem sértődtem volna be, tegye, szíve joga, én is tiltottam már le olyanokat, akik olyan üzeneteket küldenek, vagy alkalmazásokat, amikre nem vagyok kíváncsi. Én szó nélkül szoktam megtenni. Ez meg pattog... Aztán ma felnéztem a profiljára, és azt látom, hogy elmond rajta minden hülyének, meg hogy amikor volt egy elég csúnya balesetem (lehetett volna súlyosabb következménye is), hogy azt én milyen jól megérdemeltem, és röhögő smiley... Aki ebből viccet csinál, és ahelyett, hogy azzal beszélné meg a konfliktust, akire tartozik, az számomra egy gerinctelen senkiházi. Persze visszafogtam magam, amikor írtam neki egy privát üzenetet, de akkor is... Utálom az ilyeneket...
2010. szeptember 17. 11:36
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.17. 11:26)
Jimenának is írtál? Wow.
Ja, ő is válaszolt vagy háromszor. Az adatlapja miatt tisztázni kellett, hogy most X-szel, vagy J-vel írja a nevét. Én meg pofátlan módon megkérdeztem tőle, hogy melyik a hivatalos. Még azt is elmondta, hogy a születési okmányában J-vel van és az a hivatalos, csak neki X-szel jobban tetszik, ezért írja úgy.
PS: Még szerencse, hogy akkor még nem volt Miss Universe, mert szerintem most már nem igazán válaszolgatna.
Sally Sparrow
2010. szeptember 17. 11:39
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.17. 11:34)
Ja. Az zavarta az illetőt, hogy néha-néha írok ki egy mondatot. Konkrétan az ex-Megasztárosok videójával kapcsolatban. (Egymás után viszonylag sok ismerősömnél jelent meg, vagy beszúrás, vagy komment végett), és szóvá tettem, hogy olyan vacak, hogy nem is éri meg foglalkozni vele, mellőzzék. Erre jött a csaj, hogy ne nyavalyogjak, mert senki nem kíváncsi rá. (???) Aztán írta (másnak), hogy én ezzel nagyon kiakasztottam Őt... De az nem zavarja, hogy mindenféle alkalmazások eredményeit nyomatják ki az üzenőfalra (szívek, meg tökömtudjami). Végül letiltott. Ezen még nem sértődtem volna be, tegye, szíve joga, én is tiltottam már le olyanokat, akik olyan üzeneteket küldenek, vagy alkalmazásokat, amikre nem vagyok kíváncsi. Én szó nélkül szoktam megtenni. Ez meg pattog... Aztán ma felnéztem a profiljára, és azt látom, hogy elmond rajta minden hülyének, meg hogy amikor volt egy elég csúnya balesetem (lehetett volna súlyosabb következménye is), hogy azt én milyen jól megérdemeltem, és röhögő smiley... Aki ebből viccet csinál, és ahelyett, hogy azzal beszélné meg a konfliktust, akire tartozik, az számomra egy gerinctelen senkiházi. Persze visszafogtam magam, amikor írtam neki egy privát üzenetet, de akkor is... Utálom az ilyeneket...
Az a baj hogy egyre népszerűbbek és ilyen hülye emberek is fent vannak, megkeserítik az ember napjait. Néhány évvel ezelőtt még nem volt ilyen. Reggel bejelentkezem és van 300 update, telenyomják a hülyeségeikkel vagy spamekkel. Ami tetszik lájkolom, ami nem tetszik ahhoz nem írok semmit sem mert nekem is volt már egy ilyen facebookos vitám valakivel.
2010. szeptember 17. 13:10
nekem van Twitterem, azért csináltam,hogy a sztárokat kövessem. Szerintem nincs gond ezzel, de vannak, akik túlzásba esnek, például MINDENT leírnak oda(most nem a sztárokról) ez engem nagyon idegesít. Szoktam "hírdetni" a saját oldalam a Twitteremen, de ez miért baj? A Twitter egy blog, a SAJÁTOM, azt csinálok, amit akarok.
2010. szeptember 17. 13:20
Szandi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 134903 offline |
szerintem a twitter meg ez a facebook annyira túl van majmolva -.-
Sally Sparrow
2010. szeptember 17. 14:32
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline |
Nekem csak Facebookom van de az se érdekel mer semmit nem lehet csinálni azon kívül hogy játszol, azt meg már rég meguntam és a jelszavam is elárultam az egyik barátnőmnek hogy ő a Pet Societys játékból átküggyön magának cuccokat meg tök sok pénzem VOLT és abbó vett magának cuccokat, de megkértem hogy ne mondja el senkinek a jelszavam meg ilyenek... Twitter meg nem kő
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.