Tegnap telepítettem fel az Internet Explorer 9 (egyelőre csak Beta-verzió) böngészőt. A program Windows 7-re készült (korábbi OS-ekre nem megy fel), és főleg megjelenésében különbözik az előző verzióktól (átlátszó ablakkeret, alapértelmezésben megszűnt az állapotsáv, sokkal esztétikusabb – nekem nagyon bejön), illetve sokkal gyorsabb. Egy kicsit mintha a FireFoxot koppintotta volna a stílusa (főleg a címsor és a gombok).
Ami a működését illeti, bizonyos oldalak csak kompatibilitási módban jelennek meg helyesen – normál módban a Starityn is pl. becsúszik a szerkesztőablak a smiley-k alá a jobb oldalra (a fórumon és üzenet írásakor), illetve a betűk vastagabbak; szóval vannak apróbb szépséghibái, de remélhetőleg ezeket a végleges változatra már kijavítják.
Ha esetleg már másnak is megvan és próbálgatta, várom a tapasztalatokat!
Internet Explorer 9
2010. szeptember 18. 10:30
2010. szeptember 18. 22:09
Azóta próbálgattam az új IE9-et, hát még van mit javítani rajta. Bár a weboldalak többségével, melyeket látogatni szoktam, nem voltak komolyabb gondok, de pl. a Startyt kapásból nem szereti.
Normál nézetben rondán megvastagítja a betűtípusokat, a fórum- és az üzenet-szerkesztőablak becsúszik a smiley-ikonok alá, így használhatatlan; a Facebook-modul nem jenik meg a főoldalon (jobb oldalon lent); kompatibilitási módban pedig ezek megszűnnek, de pl. használhatatlanná válik a videóbeágyazó ablak a cikkszerkesztésnél, sokszor programhibával leáll; és művel még apróbb furcsa dolgokat, pl. a szerkesztőablakban odakattintok a szöveg végéhez és magátol arrébb ugrik a kurzor egy karakterrel.
Szóval nem vált be a béta, visszaállítottam a régi IE8-at. Reménykedjünk, hogy a – ki tudja, mikor megjelenő – végleges változatból ezeket a hibákat eltüntetik.
Normál nézetben rondán megvastagítja a betűtípusokat, a fórum- és az üzenet-szerkesztőablak becsúszik a smiley-ikonok alá, így használhatatlan; a Facebook-modul nem jenik meg a főoldalon (jobb oldalon lent); kompatibilitási módban pedig ezek megszűnnek, de pl. használhatatlanná válik a videóbeágyazó ablak a cikkszerkesztésnél, sokszor programhibával leáll; és művel még apróbb furcsa dolgokat, pl. a szerkesztőablakban odakattintok a szöveg végéhez és magátol arrébb ugrik a kurzor egy karakterrel.
Szóval nem vált be a béta, visszaállítottam a régi IE8-at. Reménykedjünk, hogy a – ki tudja, mikor megjelenő – végleges változatból ezeket a hibákat eltüntetik.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Lelepleződött, hová megy nászútra Taylor Swift és Travis Kelce
Lelepleződött, hová megy nászútra Taylor Swift és Travis Kelce
Megvannak a helyszínek.
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
Elárulta, miért döntött így.

0 felhasználónak tetszik: