Miközben David Beckham a milliomosok gondatlan életét éli, nővére csaknem éhezik.
A teljes cikkhez kattints ide!
David Beckhman nem segít nővérének
2010. szeptember 22. 17:14
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Büszke lehet magára..
2010. szeptember 22. 17:16
Na és, az oké, hogy segíthetne, de attól, hogy a testvére, nem csak neki kell megélnie munkanélküliből. Szerintem amúgy sem lehet olyan vészes az eset, biztos van valami túlzás benne, főleg a melegkajás részben. Még arra vagyok kiváncsi, hogy igaz e a hír egyáltalán..
2010. szeptember 22. 17:19
Még egy ok, hogy ne szeressem ezt a labdarúgóból lett médiacelebet... undorító! Meg se kottyanna neki kihúznia a bajból a testvérét, mindegy, akármilyen a múltja, akkor is a testvére!
2010. szeptember 22. 17:20
több millio dollárja van
és nem képes adni pár ezret?
amiböl helyre jönne a nö élete
és nem képes adni pár ezret?
amiböl helyre jönne a nö élete
2010. szeptember 22. 17:25
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (BBGH @ 2010.09.22. 17:21)
Így járt. Menjen el dolgozni. (egyébként meg nem úgy néz ki, mint aki éhezik...)
Mert szerinted a mai világban úgy működik, hogy mindenki el tud menni dolgozni? Az, hogy kövér annak több oka is lehet, mint pl. az ital.
2010. szeptember 22. 17:31
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Hát mondhatom nagyon szép tőle...csak gratulálni tudok!
2010. szeptember 22. 17:36
Ha az én testvéremről lenne szó mégha utálnám is,akkor is segítenék neki. A múlt az múlt,ez pedig itt a jelen. És aki ilyenre képes,az nem igazi testvér...szánalmas alak,én eddig sem szerettem david-et,most sem fogom.
2010. szeptember 22. 17:37
erre nem tok mit mondani. egyszerűen undorító. -.- nagyon utálom. ennyire nem képes, úgy hogy közbe milliárdos kocsikkal jár. pff.
2010. szeptember 22. 17:50
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
a testvérnek az a dolga , h támogassa a másikat és kitartson jóban rosszban. Mert ha a szülők meghalnak csak a testvérek maradnak egymsának. Úgy h akárhogyan elizélhette a házat ,attól még támogatni kéne. Én szívesen támogatnám a bátyjámat. Ennyi
2010. szeptember 22. 18:14
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Ha tényleg olyan komoly lenne a helyzet, biztos segítene neki, nem hagyná éhezni... Szerintem csak a szokásos bulváros túlzásról van itt szó...
Gondolom, a nő is lódított, szerintem meg lehet érteni, hogy hiába próbált korábban segíteni David, soha nem tanult a hibákból a testvére és csak elúszott a pénz. Van mikor csak keményebb módszerekkel lehet valakit észhez téríteni.
Egy ilyen cikk után pedig, ahol csak az egyik, kevésbé megbízható fél mondta el a sztoriját, szerintem korai Davidet elítélni... De hát ugye könnyű egy lehúzó cikket összedobni a bulvár firkászoknak, ami után a nép majd jól nekiugrik a hírességnek, akár igaz, amit a cikk állít, akár nem...
Egy ilyen cikk után pedig, ahol csak az egyik, kevésbé megbízható fél mondta el a sztoriját, szerintem korai Davidet elítélni... De hát ugye könnyű egy lehúzó cikket összedobni a bulvár firkászoknak, ami után a nép majd jól nekiugrik a hírességnek, akár igaz, amit a cikk állít, akár nem...
2010. szeptember 22. 18:15
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
egyetértek Zsüdi-vel!
Kapcsolódó sztárok
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.

0 felhasználónak tetszik: