David Beckhman nem segít nővérének
2010. szeptember 22. 18:15
|
|
ayette10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 131035 offline
|
szerintem is segítenie kéne... végül is a testvére... ha az én testvéreim lennének ilyen helyzetben, tuti, hogy segítenék, ahol tudnék... végülis ezért vannak a testvérek...
2010. szeptember 22. 18:18
Egyszerűen besértődött a nővérére...azért ...durva...
2010. szeptember 22. 18:34
remélem hamarosan azért megjön az esze,és majd segíteni fog.
2010. szeptember 22. 18:53
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Oké elveszett a ház amit vett neki.De akkor is.Mégis csak a testvére a saját vére!!!Éhezik és annyira se képes h adjon neki egy kevéske pénzt amiből enni vegyen magának ő meg fűrdik a lóvéban? Vicces -.-
2010. szeptember 22. 18:54
|
|
horipapavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 162 Azonosító: 129292 offline
|
Ez a bulvár lényege, emiatt olvassák el az emberek a híreket! Nehogy elhiggyétek, hogy David hagyja éhezni a nővérét! Mondjuk, ha mégis így van, akkor komoly oka kell, hogy legyen, de mondom: szerintem ez nem igaz, vagy csak alaposan ferdítve...
1 felhasználónak tetszik:
Necros
2010. szeptember 22. 19:15
hát azért ez bunkóság, ha én sem segítenék a tesómon akkor bizti, hogy már elne, de egy testvér sem lenne képes ezt megtenni, nem tudom David miért ilyen a testvérével?...
2010. szeptember 22. 19:34
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Hát nem úgy néz ki mint aki éhezik.
Más rész meg szeritem meg egyáltalán nem bunkó, David, mert aki egy ajándék házat eljátszik-meg még ki tudja mit-annak én se semítenék.
Harmatszor pedig, szerintem egy nagy kacsa az egész, a média megorrolt Davidra valamiért és ezt találták ki. Szánalom. -.-"
Más rész meg szeritem meg egyáltalán nem bunkó, David, mert aki egy ajándék házat eljátszik-meg még ki tudja mit-annak én se semítenék.
Harmatszor pedig, szerintem egy nagy kacsa az egész, a média megorrolt Davidra valamiért és ezt találták ki. Szánalom. -.-"
2010. szeptember 22. 19:57
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (horipapa @ 2010.09.22. 18:54)
Ez a bulvár lényege, emiatt olvassák el az emberek a híreket! Nehogy elhiggyétek, hogy David hagyja éhezni a nővérét! Mondjuk, ha mégis így van, akkor komoly oka kell, hogy legyen, de mondom: szerintem ez nem igaz, vagy csak alaposan ferdítve...
Hölgyek-urak, van a koponyában egy olyan érdekes dolog, amit úgy hívnak: agy. Néha nem ártana használni.
1 felhasználónak tetszik:
Gabor28
2010. szeptember 22. 20:42
baromi divat lett a széttetovált alkar a focistáknál és a kéziseknél egyaránt.....régebben szinte csak az NBA-ben volt jellemző de ott is ritka volt, Beckham is feszít a szétvart karokkal..nahhmind1... csak feltünt....
2010. szeptember 27. 16:09
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Beckham ekkora sóher lenne?
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.