Florence Welch nem tétlenkedik. Nemrégen lépett fel az MTV Video Music Awardson (miután megnyerte díját a Dog Days Are Over videoklipjéért) és most újabb híreket kapunk. Legújabb kislemeze, a hamarosan megjelenő Heavy in Your Arms hallható lesz a sikeres Twilight Saga Eclipse című részében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Florence and the Machine az Eclipse-ben
2010. szeptember 25. 13:06
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
2010. szeptember 25. 13:07
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Nagyon szeretem a F&TM-t, és várom már az új albumot. Igazán jó album volt a Lungs is.
2010. szeptember 25. 13:11
Pffftt. Florence kisasszony nem tanult a Muse hibájából?
Ez így nagyon nem okés. A dal jó de miért kell beletenni az Eclipsbe?
2010. szeptember 25. 13:14
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
"A szám a Twilight Saga egyik részének filmesített változatában is hallható lesz majd, az Eclipse-ben."
Már nem azért, de a szám nem csak lesz hallható, hanem hallható volt, mert az Eclipse már rég volt a mozikban és volt benne a szám is, sőt a filmzenealbumon is rajta van.
Már nem azért, de a szám nem csak lesz hallható, hanem hallható volt, mert az Eclipse már rég volt a mozikban és volt benne a szám is, sőt a filmzenealbumon is rajta van.
2010. szeptember 25. 13:14
|
Mrs. Frankenstein |
|
Idézet (kateblock @ 2010.09.25. 13:11)
Pffftt. Florence kisasszony nem tanult a Muse hibájából?
Ez így nagyon nem okés. A dal jó de miért kell beletenni az Eclipsbe? 
Igen, erre én is gondoltam, meg a Paramore is folyton panaszkodott, hogy 'vámpírzenekar'ként ismerik őket, de én azért remélem, Florence nem esik ilyen hibába.
2010. szeptember 25. 13:15
|
Mrs. Frankenstein |
|
Idézet (zsofeeh @ 2010.09.25. 13:14)
"A szám a Twilight Saga egyik részének filmesített változatában is hallható lesz majd, az Eclipse-ben."
elnézést!
2010. szeptember 25. 13:18
Idézet (EszterLondon @ 2010.09.25. 13:14)
Igen, erre én is gondoltam, meg a Paramore is folyton panaszkodott, hogy 'vámpírzenekar'ként ismerik őket, de én azért remélem, Florence nem esik ilyen hibába. 
A Muse is ugyanígy járt. Mostmár bezzeg savanyú a szőlő mert úgy lettek híresek, mint a banda akinek a száma a vámípros filmben volt hallható. Csak ne hogy ő is megbánja a végén.
2010. szeptember 25. 13:34
Javítottam. Kérem, hogy minden elírást a Hírmoderátorok topikjában jelezzetek! Köszönöm.
2010. szeptember 25. 13:58
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
huhh..en is szvbol remelem hogy nem lesz beloluk is vampirzenekar
F&TM-t azota szertem mikor tavaly volt a Dog dys are over a Skinben
igy tovabb csak nehogy veletlenul megtotenjen vampirzenekear eset egy ujabb jo kis bandanal
2010. szeptember 25. 14:21
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
Én nagyon szeretem a Florence and The Machine-t és én is remélem,hogy nem lesz belőlük egy divatzenekar... : S annak nem örülnék...
2010. szeptember 25. 21:18
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
nekem nagyon tetszik a szám:)
Kapcsolódó sztárok
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.
Nicholas Galitzine úgy kigyúrta magát az új filmjéhez, hogy szerinte ezért jár neki a világ legszexibb férfija cím
Nicholas Galitzine úgy kigyúrta magát az új filmjéhez, hogy szerinte ezért jár neki a világ legszexibb férfija cím
Nagyon sokat edzett a filmre.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.

0 felhasználónak tetszik: