A Viva nézői, valamint rajongói a Facebook-oldalán, kérdezhettek a kétszeres Comet-díjas előadótól. Az interjúra ő is kicsit betegen érkezett, ám szívesen válaszolt minden kérdésre.
A teljes cikkhez kattints ide!
SP szerelmi csalódásra vágyik
2010. október 07. 19:26
![]() |
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4457 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 ![]() |
Hát ezek miatt még nem nagyon fogom bírni. Kifejezetten unszimpatikus a srác...
2010. október 07. 19:29
![]() |
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 ![]() |
sosem bírtam de nem is fogom...
szerelmi csalódásra vágyik??? gondoljon bele hogy mit érezhet ha csalódik...hát most istenem...csak jó képzelőerő...tudom nehéz de így is össze lehet pofozni egy dalt
nekem egyszer bejött
szerelmi csalódásra vágyik??? gondoljon bele hogy mit érezhet ha csalódik...hát most istenem...csak jó képzelőerő...tudom nehéz de így is össze lehet pofozni egy dalt

2010. október 07. 19:32
![]() |
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1458 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 ![]() |
Szerelmi csalódásra vágyik???... ez most komoly?! Fura egy ízlése van. xD
2010. október 07. 19:34
Én meg arra vágyom, hogy minél előbb befejezze a "zenei" pályafutását.

2010. október 07. 19:35
![]() |
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 ![]() |
jéééééééé
már pelyhedzik a "szakálla"

2010. október 07. 19:42
Hát nekem SP nem jön be. De ennél csak egy rosszabb van: Justin Bieber...
2010. október 07. 19:43
![]() |
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 ![]() |
Mostanában nagyon népszerűek a tv-s tehetségkutatók, mi a véleményed ezekről?
Nagyon felháborítanak ezek a tehetségkutatók. Ha az elmúlt 4 Megasztár versenyzőit vesszük, sok tehetséges előadót találunk – nekem pl. Caramel a kedvencem –, de már csak pár név van a köztudatban, és csak 4-5 embernek vannak fellépései, ezek is ritkán. Az ilyen műsorok nem arra építenek, hogy az előadók eljussanak valahova, hanem csak a műsor szempontjait veszik figyelembe, és egyáltalán nem előadócentrikusak. A mostani Megasztárban is ott egy 11 éves kislány, és egy idősebb anyuka. Senki nem gondol arra, hogy hol fognak fellépni, kik alkotják majd az ő közönségüket. Az egyiket ki fogják közösíteni az iskolából, a másiknak az lesz a sorsa, mint a konkurens kereskedelmi csatorna legutóbbi győztesének, akin nem csak a szakma mulat jókat, hisz nem színpadra termett figura. Most velük vannak tele a lapok, de ha lement az adás, „elengedik” őket. Az emberek meg azt gondolják, hogy ha benne vannak a tv-ben az azzal jár, hogy van pénz, fellépés meg minden, közben ez a legkevésbé sem így van. Az ilyen végletek szerintem nem megengedhetőek.
Ebben azér igaza van...
Nagyon felháborítanak ezek a tehetségkutatók. Ha az elmúlt 4 Megasztár versenyzőit vesszük, sok tehetséges előadót találunk – nekem pl. Caramel a kedvencem –, de már csak pár név van a köztudatban, és csak 4-5 embernek vannak fellépései, ezek is ritkán. Az ilyen műsorok nem arra építenek, hogy az előadók eljussanak valahova, hanem csak a műsor szempontjait veszik figyelembe, és egyáltalán nem előadócentrikusak. A mostani Megasztárban is ott egy 11 éves kislány, és egy idősebb anyuka. Senki nem gondol arra, hogy hol fognak fellépni, kik alkotják majd az ő közönségüket. Az egyiket ki fogják közösíteni az iskolából, a másiknak az lesz a sorsa, mint a konkurens kereskedelmi csatorna legutóbbi győztesének, akin nem csak a szakma mulat jókat, hisz nem színpadra termett figura. Most velük vannak tele a lapok, de ha lement az adás, „elengedik” őket. Az emberek meg azt gondolják, hogy ha benne vannak a tv-ben az azzal jár, hogy van pénz, fellépés meg minden, közben ez a legkevésbé sem így van. Az ilyen végletek szerintem nem megengedhetőek.
Ebben azér igaza van...

2010. október 07. 19:49
![]() |
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1559 Csatolások: 322 Azonosító: 126872 ![]() |
én sem bírom SP-t

Bella Thorne nem szőrtelenít – fotók
Bella Thorne nem szőrtelenít – fotók
A híresség tesz minden elvárásra és hanyagolja a borotvát

Hiába hívta randira Dylan Sprouse, Palvin Barbi fél évig ellenállt a színész csábításának
Hiába hívta randira Dylan Sprouse, Palvin Barbi fél évig ellenállt a színész csábításának
Már nyolc hónapja tart a modell és a színész viszonya.

Másodjára is megnősült Paul Wesley
Másodjára is megnősült Paul Wesley
Elvette újdonsült kedvesét a Vámpírnaplók sztárja.

Rajongói szerint Mac Miller előtt szeretett volna tisztelegni Ariana Grande a Grammy-gálára készíttetett ruhájával
Rajongói szerint Mac Miller előtt szeretett volna tisztelegni Ariana Grande a Grammy-gálára készíttetett ruhájával
Végül nem jelent meg a rendezvényen.

Új pasija van Nina Dobrevnek
Új pasija van Nina Dobrevnek
Forgatókönyvíróval találkozgat a színésznő.

Liam Hemsworth nyilvánosságra hozta, hogy a felesége felvette az ő vezetéknevét
Liam Hemsworth nyilvánosságra hozta, hogy a felesége felvette az ő vezetéknevét
A magánéletben immár Miley Hemsworthnek hívják az énekesnőt.

Justin Bieber: „A házasság bizony nehéz”
Justin Bieber: „A házasság bizony nehéz”
Justin nagyon sok intim részletbe avatja be az olvasót

Megnyerte első Grammy-díját Ariana Grande – ezért nem jelent meg a díjátadón az énekesnő
Megnyerte első Grammy-díját Ariana Grande – ezért nem jelent meg a díjátadón az énekesnő
A Twitteren tudatta, hogyan érez győzelmével kapcsolatban.