Kérdezd a Suite Life szereplőit!
2010. december 31. 20:02
Szan Dee22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 142195 offline |
I Love Cole!=)
2010. december 31. 20:03
Szan Dee22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 142195 offline |
Happy New Year Cole and Dylan!=)
2011. február 08. 16:29
raskusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 144907 offline |
Szasztok. Ti vagytok a kedvenc sztárjaim. Minden álmom találkozni veletek ti vagytok a legjobbak kérlek válaszoljatok. Sok sikert az életben. Sok szerencsét a házassághoz! nandi9801@citromail.hu
You are my favorite star. All my dream to meet you, please you guys are the best Answer. Good luck in life. Good luck on your marriage! nandi9801@citromail.hu
You are my favorite star. All my dream to meet you, please you guys are the best Answer. Good luck in life. Good luck on your marriage! nandi9801@citromail.hu
2011. szeptember 10. 11:55
AdreeGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 156212 offline |
Nekem válaszolt Debby Ryan! Azt kérdeztem tőle ( angolul de most magyarul fogok írni)
Én : Szia Debby. Szereted Brenda Songot? Veszekedtetek már ?
Debby : Szia . Brenda nagyon kedves és aranyos nő. Már voltak veszekedések főleg Dylennel , és így sok részt nem tudtunk ugyan úgy eljátszani ahogy elő volt írva.
Nekem sikerült
Én : Szia Debby. Szereted Brenda Songot? Veszekedtetek már ?
Debby : Szia . Brenda nagyon kedves és aranyos nő. Már voltak veszekedések főleg Dylennel , és így sok részt nem tudtunk ugyan úgy eljátszani ahogy elő volt írva.
Nekem sikerült
Kapcsolódó sztárok
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Gotham Awards 2024: Így jelentek meg a sztárok a vörös szőnyegen!
Gotham Awards 2024: Így jelentek meg a sztárok a vörös szőnyegen!
Outfitek a vörös szőnyegről.