Kérdezd a Suite Life szereplőit!
2011. szeptember 23. 22:33
Missyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 161066 offline |
úristen lehet hogy chatelni fogok vele!minden egyes szóhoz használjam az internetes webfordítást?és akkor mi lesz?lehet hogy dylan egy árva szót sem fog érteni mert az ilyen fordítások nem jók bár így tudtam neki levelet írni.hogyan kapom majd meg a levelet? ez nem volt valami jó ötlet!i love dylan
2012. augusztus 22. 19:02
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline |
Én Colenak,Debbynek,Dylannek és Brendának írnékk a legszívesseben!!!
2012. október 23. 17:13
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ez nagyon jó
2013. január 28. 17:00
ez jó kérdés lene kár hogy le maradtam ha megkérdezhetnék valamit az ez lenne : Debby Ryan what do you like? DE KÁR HOGY EZ A CIKK ELAVULT
Kapcsolódó sztárok
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Gotham Awards 2024: Így jelentek meg a sztárok a vörös szőnyegen!
Gotham Awards 2024: Így jelentek meg a sztárok a vörös szőnyegen!
Outfitek a vörös szőnyegről.