Starity

Sean Bean

101 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. november 25. 13:52 #121
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 13:45)
Te nem hülye vagy hanem 'fain'  biggrin.gif

Igazán örvendetes, hogy így gondolod és ez melengeti is a kicsi szívem, de kétlem, hogy neki ugyanez lenne a véleménye. blink.gif Azt hiszem nem is mutatkoznék nagyon előtte, nehogy lebukjak a 'fainságommal'. rohog.gif
2010. november 25. 14:30 #122
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 13:52)
Igazán örvendetes, hogy így gondolod és ez melengeti is a kicsi szívem, de kétlem, hogy neki ugyanez lenne a véleménye.  blink.gif Azt hiszem nem is mutatkoznék nagyon előtte, nehogy lebukjak a 'fainságommal'.  rohog.gif

Na ezt azért ne. Nem hinném hogy elmenne melletted és képes lennél ráugrani vagy elsikongatni magad az utca közepén. biggrin.gif
2010. november 25. 14:37 #123
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 14:30)
Na ezt azért ne. Nem hinném hogy elmenne melletted és képes lennél ráugrani vagy elsikongatni magad az utca közepén.  biggrin.gif

Dehogy ugranék rá! Isten ments! blink.gif A sikongatással meg az a helyzet, hogy egy hang se jönne ki a torkomon, szóval az is lefújva. Nem arról van szó, hogy én ilyen feltűnően visongó, vagy nyakba ugrálós fan lennék. Arról van szó, hogy nem érezném helyénvalónak közölni vele, hogy majd minden filmjét láttam és hogy sokra tartom és különben is imádom. Zavarban lennék, biztosan elpirulnék és habognék össze-vissza. Nem tudom elmagyarázni, ilyen téren szemérmes vagyok. blush.gif Szívesen beszélgetnék vele, szívesen megismerném, ha lenne rá módom, de ha már tudná, hogy a rajongója vagyok, akkor inkább elkerülném. unsure.gif
2010. november 25. 14:41 #124
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 14:37)
Dehogy ugranék rá! Isten ments!  blink.gif A sikongatással meg az a helyzet, hogy egy hang se jönne ki a torkomon, szóval az is lefújva. Nem arról van szó, hogy én ilyen feltűnően visongó, vagy nyakba ugrálós fan lennék. Arról van szó, hogy nem érezném helyénvalónak közölni vele, hogy majd minden filmjét láttam és hogy sokra tartom és különben is imádom. Zavarban lennék, biztosan elpirulnék és habognék össze-vissza. Nem tudom elmagyarázni, ilyen téren szemérmes vagyok.  blush.gif Szívesen beszélgetnék vele, szívesen megismerném, ha lenne rá módom, de ha már tudná, hogy a rajongója vagyok, akkor inkább elkerülném.  unsure.gif

Mondtam én, hogy nem hülye vagy hanem fain biggrin.gif thumbsup.gif
2010. november 25. 14:59 #125
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 14:41)
Mondtam én, hogy nem hülye vagy hanem fain  biggrin.gif  thumbsup.gif

Köcce! meghajolo.gif thumbsup.gif

Nemrégiben felfedeztem egy ősrégi LOTR interjút. Egy idióta, tündének beöltözött nő faggatja totális hülyeségekről szegény színészeket, meg Petert is, de aránylag az egész banda jól viseli. Egyedül Seanon látszik, hogy nagyon a háta közepére kívánja a nőt, úgyhogy őt nagyon nem is mutatják. rohog.gif
Viszont a videó legvége priceless!
Interviewer: The point is... Oh, I lost the point so long ago. What was the point?
Mire Sean: Of what?

Hát én ezen sírva röhögtem. És milyen igaza van! meghajolo.gif
Akit érdekel, ímé a vidi!
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. november 25. 15:27 #126
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 14:59)

Ez nagyon LOL _nevet.gif A maga kategóriájában, amúgy kissé agyzsibbasztó. De azért milyen furcsa, hogy sok ember olyan szerencés, készíthet a sztárokkal interjút és nem próbálja meg elintézni hogy mondjuk ő is kérdezhessen, vagy legalább ne ugyanazt kérdezze tőlük amit mindenki más. Szánalom a köbön. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. november 25. 15:34 #127
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 15:27)
Ez nagyon LOL  _nevet.gif A maga kategóriájában, amúgy kissé agyzsibbasztó. De azért milyen furcsa, hogy sok ember olyan szerencés, készíthet a sztárokkal interjút és nem próbálja meg elintézni hogy mondjuk ő is kérdezhessen, vagy legalább ne ugyanazt kérdezze tőlük amit mindenki más. Szánalom a köbön.  dry.gif

Nem tudom, én valahogy úgy éreztem magam az egész interjú alatt, ahogy Sean érezhetett. Végig arra gondoltam, hogy ki eresztette közéjük ezt a nőt? blink.gif Tényleg, lehetősége volt egy ilyen csapattal interjút készíteni egy ilyen filmről és akkor kérdez óriási baromságokat??? reklamalo.gif Ráadásul szegény Sean nagy kínban udvariasan válaszol neki és akkor rávágja, hogy tipikus férfi, mert a láthatatlanság biztos arra kellene, hogy a lány mosdóba észrevétlenül be tudjon osonni. Arra nem gondolt, hogy Sean inkább miatta akart volna hirtelen nagyon láthatatlan lenni. biggrin.gif A vége viszont nagyon jól jött ki. Sean két rövidke szóban összefoglalta, hogy ennek az egész kínzásnak az égvilágon semmi értelme nem volt.
2010. november 25. 15:38 #128
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 15:34)
Nem tudom, én valahogy úgy éreztem magam az egész interjú alatt, ahogy Sean érezhetett. Végig arra gondoltam, hogy ki eresztette közéjük ezt a nőt?  blink.gif Tényleg, lehetősége volt egy ilyen csapattal interjút készíteni egy ilyen filmről és akkor kérdez óriási baromságokat???  reklamalo.gif Ráadásul szegény Sean nagy kínban udvariasan válaszol neki és akkor rávágja, hogy tipikus férfi, mert a láthatatlanság biztos arra kellene, hogy a lány mosdóba észrevétlenül be tudjon osonni. Arra nem gondolt, hogy Sean inkább miatta akart volna hirtelen nagyon láthatatlan lenni.  biggrin.gif A vége viszont nagyon jól jött ki. Sean két rövidke szóban összefoglalta, hogy ennek az egész kínzásnak az égvilágon semmi értelme nem volt.

Faninterview FTW!!
2010. november 25. 15:50 #129
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 15:38)
Faninterview FTW!!

Csak nem ez... rolleyes.gif
2010. november 25. 16:15 #130
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ez a kép no komment kategória. Bizti bicepszre gyúr, a drága! wub.gif biggrin.gif

Warning! This will kill you!
2010. november 25. 16:54 #131
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 16:15)
Ez a kép no komment kategória. Bizti bicepszre gyúr, a drága!  wub.gif  biggrin.gif 
Warning! This will kill you!

You're really a murderer biggrin.gif
Egyre jobban tetszik a pofija, bár nem vagyok a szakáll híve. tongue.gif
2010. november 25. 17:08 #132
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 16:54)
You're really a murderer  biggrin.gif 
Egyre jobban tetszik a pofija, bár nem vagyok a szakáll híve.  tongue.gif

Nekem a szakállas, borostás pasik a gyengéim. tongue.gif Vagy tudod mit, nekem Sean Bean a gyengém... wub.gif Örülök, hogy egyre jobban tetszik a pofija! Szép is az, férfias! wub.gif drool.gif
2010. november 25. 17:09 #133
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 17:08)
Nekem a szakállas, borostás pasik a gyengéim.  tongue.gif Vagy tudod mit, nekem Sean Bean a gyengém...  wub.gif Örülök, hogy egyre jobban tetszik a pofija! Szép is az, férfias!  wub.gif drool.gif

A borosta jó, a szakáll nem jön be biggrin.gif
2010. november 26. 08:39 #134
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Nem igazán aludtam az éjjel. Fáradt vagyok és fáj a fejem is. sad.gif Jól jön egy kis cukiság... blush.gif

kis cukiság
2010. november 26. 09:01 #135
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.26. 08:39)
Nem igazán aludtam az éjjel. Fáradt vagyok és fáj a fejem is.  sad.gif Jól jön egy kis cukiság...  blush.gif 
kis cukiság

OMG ohmy.gif Ez nagyon cukii wub.gif wub.gif
2010. november 26. 09:35 #136
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Egy érdekes interjú. Mintha ez a nő is megpróbálná túlmisztifikálni, vagy megfejteni. Nincs ezen mit megfejteni. Ő csak ő és ez olyan felemelően egyszerű és csodálatos! A fene egye meg a sok bigét, aki nem veszi észre. Nem kell ilyen sokat gondolkozni rajta, el kell fogadni! smileeee.gif

interjú2004
2010. november 26. 11:21 #137
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.26. 09:35)
Egy érdekes interjú. Mintha ez a nő is megpróbálná túlmisztifikálni, vagy megfejteni. Nincs ezen mit megfejteni. Ő csak ő és ez olyan felemelően egyszerű és csodálatos! A fene egye meg a sok bigét, aki nem veszi észre. Nem kell ilyen sokat gondolkozni rajta, el kell fogadni!  smileeee.gif 
interjú2004

Rózsát ültetett? Wow. Tök jó. Vajon próbálkozott már orchidea felneveléssel? biggrin.gif Sorry, that was random rohog.gif _nevet.gif
2010. november 26. 11:41 #138
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.26. 11:21)
Rózsát ültetett? Wow. Tök jó. Vajon próbálkozott már orchidea felneveléssel?  biggrin.gif Sorry, that was random  rohog.gif  _nevet.gif

_nevet.gif Olyan egyszerű ez a pasi, hogy az már nagyszerű. Meg kell veszni érte. drool.gif És mivel van egy erős fangörl oldalam is, imádom a gondolatát annak, hogy rózsát ültet. Csupa romantikus zagyvaságok jutnak erről eszembe. wub.gif blush.gif
2010. november 26. 12:47 #139
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.26. 11:41)
_nevet.gif Olyan egyszerű ez a pasi, hogy az már nagyszerű. Meg kell veszni érte. drool.gif És mivel van egy erős fangörl oldalam is, imádom a gondolatát annak, hogy rózsát ültet. Csupa romantikus zagyvaságok jutnak erről eszembe.  wub.gif  blush.gif

Nincs is azzal gond. Én látom is magam előtt, ahogyan kertészkedik. Nézd a dolog jó oldalát. Ha ott laknál mellette, egy meleg nyári napon leshetnél ki az ablakon és nézhetnéd, ahogyan kertészkedik, of course felső ruházat nélkül. biggrin.gif
2010. november 26. 12:55 #140
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.26. 12:47)
Nincs is azzal gond. Én látom is magam előtt, ahogyan kertészkedik. Nézd a dolog jó oldalát. Ha ott laknál mellette, egy meleg nyári napon leshetnél ki az ablakon és nézhetnéd, ahogyan kertészkedik, of course felső ruházat nélkül.  biggrin.gif

Basszus! drool.gif Leskelődnék ám ezerrel! Csak le ne bukjak! wink.gif Bár ki tudja, ha észrevenné a leskelést, tán azt hinné, hogy a rózsáira fáj a fogam és hozna ajándékba pár tövet. biggrin.gif Of course azt is felső ruházat nélkül. biggrin.gif
101 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok