Starity

Sean Bean

101 oldal 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. április 13. 08:21 #1621
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.04.13. 08:10)
Fogalmam sincs, hogy az Associated Press honnan szedi az információkat de néha az agyamra tudnak menni a hülyeségeikkel. A nagy test egy érző szivet takar. Sean (joggal) nem büszke arra ami történt és sajnálja a dolgot, nem igaz, hogy miért kell ennyire belegyalogolni az életébe. Ha valaki boldog házasságban él és nem zavarja őket a média, akkor lehet őket faggatni de ilyen esetben, nagyon nem kellene. 
Nagyon sajnálom ezt az embert, mit ne mondjak. Négy válás, elvesztegetett idő a gyerekek nélkül, beskatulyázás. Life's not fair, not fair at all  sad.gif

Azért gyalogolnak bele a lelkébe, amiért minden más hírességnek is. Mert ebből van a pénz. Egy jó szaftos, drámás pletyka egy újságnak mindennél többet ér. Tudod, mennyit keresnek a magazinok egy-egy ilyen szalagcímmel: "XY őszinte vallomása!" Ezzel lehet kaszálni. Ha Sean csak egyetlen egyszer elkövetné azt a hibát, hogy megnyílna, rögtön rászállnának. Érdekes egyébként, Angliában ebben a témában többnyire békén hagyják, ám amint beteszi a lábát Hollywoodba, máris jönnek csőstül az ilyen tapló kérdések.
2011. április 13. 08:29 #1622
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.13. 08:21)
Azért gyalogolnak bele a lelkébe, amiért minden más hírességnek is. Mert ebből van a pénz. Egy jó szaftos, drámás pletyka egy újságnak mindennél többet ér. Tudod, mennyit keresnek a magazinok egy-egy ilyen szalagcímmel: "XY őszinte vallomása!" Ezzel lehet kaszálni. Ha Sean csak egyetlen egyszer elkövetné azt a hibát, hogy megnyílna, rögtön rászállnának. Érdekes egyébként, Angliában ebben a témában többnyire békén hagyják, ám amint beteszi a lábát Hollywoodba, máris jönnek csőstül az ilyen tapló kérdések.

Mert Amerikában többszöri válás jó téma, csámcsognivaló. Náluk így promótálnak egy filmet, egy interjú fele arról szól, hogy skatulya így meg úgy, válás így meg úgy, aztán felteszik neki a hülye semmitmondó kérdéseiket amiből alig tudsz meg bérmit is. dry.gif
Büszke vagyok arra, hogy nem nyílik meg és nem nyilatkozgat erről mindenfelé, senkinek semmi köze hozzá és bár titkolni nem tudja, emelt fejjel próbál tovább lépni smileeee.gif Legalább nem akarja eladni a sztorit, úgy pénzhez jutni ...
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 13. 08:46 #1623
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.13. 08:29)
Mert Amerikában többszöri válás jó téma, csámcsognivaló. Náluk így promótálnak egy filmet, egy interjú fele arról szól, hogy skatulya így meg úgy, válás így meg úgy, aztán felteszik neki a hülye semmitmondó kérdéseiket amiből alig tudsz meg bérmit is.  dry.gif 
Büszke vagyok arra, hogy nem nyílik meg és nem nyilatkozgat erről mindenfelé, senkinek semmi köze hozzá és bár titkolni nem tudja, emelt fejjel próbál tovább lépni  smileeee.gif Legalább nem akarja eladni a sztorit, úgy pénzhez jutni ...

Nem, ő sosem beszélt ilyesmiről. Érdekes egyébként, a feleségei viszont igen. Kivéve az elsőt. Pedig neki aztán lett volna miért panaszkodnia, hiszen Sean évekig csalta Melanie-val, és nem elég, hogy csalta, még gyermeket is vállalt a szeretőjével, miközben még ugye bőven házas volt. Az a nő soha nem szólt egy szót sem és Sean szüleivel a mai napig jóban van. Bezzeg Melanie, na, neki aztán akkora volt a szája, mint a bécsi kapu! Kígyót-békát rákiabált Seanra, mikor elváltak, holott neki is volt mit takargatnia, de mindegy. Abigail is morcogott a válásuk után, meg ennek az utolsónak is volt azért egy megjegyzése, miszerint mindenért Sean a hibás. Persze, biztos hibás ő is, senki nem vitatja, de az ilyesmit az ember megtartja magának, főleg ha fájdalmas a dolog. Sean elsősorban nem azért nem beszél róla a sajtónak, mert nem akarja, hogy minden ezzel legyen tele, hanem azért, mert neki fájdalmas erről beszélni. Nekem ennyi pont elég ahhoz, hogy tudjam, hányadán állunk és megszűrjem mindazt, amit ezek a nők kiabálnak rá.
2011. április 13. 11:43 #1624
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.13. 08:46)
Nem, ő sosem beszélt ilyesmiről. Érdekes egyébként, a feleségei viszont igen. Kivéve az elsőt. Pedig neki aztán lett volna miért panaszkodnia, hiszen Sean évekig csalta Melanie-val, és nem elég, hogy csalta, még gyermeket is vállalt a szeretőjével, miközben még ugye bőven házas volt. Az a nő soha nem szólt egy szót sem és Sean szüleivel a mai napig jóban van. Bezzeg Melanie, na, neki aztán akkora volt a szája, mint a bécsi kapu! Kígyót-békát rákiabált Seanra, mikor elváltak, holott neki is volt mit takargatnia, de mindegy. Abigail is morcogott a válásuk után, meg ennek az utolsónak is volt azért egy megjegyzése, miszerint mindenért Sean a hibás. Persze, biztos hibás ő is, senki nem vitatja, de az ilyesmit az ember megtartja magának, főleg ha fájdalmas a dolog. Sean elsősorban nem azért nem beszél róla a sajtónak, mert nem akarja, hogy minden ezzel legyen tele, hanem azért, mert neki fájdalmas erről beszélni. Nekem ennyi pont elég ahhoz, hogy tudjam, hányadán állunk és megszűrjem mindazt, amit ezek a nők kiabálnak rá.

Számomra teljesen mindegy miért nem beszél róla, nem beszél és kész. Neki is könnyebb feldolgozni, ha nem találkozik a történettel minden újság címlapján ...
2011. április 13. 12:45 #1625
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.13. 11:43)
Számomra teljesen mindegy miért nem beszél róla, nem beszél és kész. Neki is könnyebb feldolgozni, ha nem találkozik a történettel minden újság címlapján ...

Tulajdonképpen nekem is mindegy, hiszen nincs hozzá közöm, de valamit azért a hallgatásból is le lehet szűrni. Mondjuk ő a jó dolgokról se igazán beszél. Ha kérdezik valami magánéleti dologról, ami jó, válaszol, de ilyen esetekben is szűkszavú. Mesélt már arról, hogy jó érzés volt látni megszületni a gyermekeit, vagy hogy büszke a lányaira meg arról, hogy nagyon szerelmes Georgie-ba és minden jó úgy, ahogy van, de igazából ennyi. A magánélete pozitív vagy negatív témában is tabu. Egyszerűen nem teregeti ki. Ő ilyen és tudod mit, ő jól csinálja! David barátunk valamit pokolian elszúr minden alkalommal, mert ahelyett, hogy egyre kevésbé érdeklődnének iránta, inkább csak növekedik a hisztéria mértéke. Össze kellene ültetni őket egy estére. Sean megmondaná neki, hogy kell ezt jól csinálni. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 13. 12:52 #1626
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.13. 12:45)
Tulajdonképpen nekem is mindegy, hiszen nincs hozzá közöm, de valamit azért a hallgatásból is le lehet szűrni. Mondjuk ő a jó dolgokról se igazán beszél. Ha kérdezik valami magánéleti dologról, ami jó, válaszol, de ilyen esetekben is szűkszavú. Mesélt már arról, hogy jó érzés volt látni megszületni a gyermekeit, vagy hogy büszke a lányaira meg arról, hogy nagyon szerelmes Georgie-ba és minden jó úgy, ahogy van, de igazából ennyi. A magánélete pozitív vagy negatív témában is tabu. Egyszerűen nem teregeti ki. Ő ilyen és tudod mit, ő jól csinálja! David barátunk valamit pokolian elszúr minden alkalommal, mert ahelyett, hogy egyre kevésbé érdeklődnének iránta, inkább csak növekedik a hisztéria mértéke. Össze kellene ültetni őket egy estére. Sean megmondaná neki, hogy kell ezt jól csinálni.  smileeee.gif

Igen, Sean jól kezeli a problémát de attól függetlenül sajnos elég sokszor hozzák fel a dolgot. Jó persze, fanok vagyunk, érdekel mi van vele, de egy filmet ne úgy promótáljunk már, hogy egy oldalas rizsa, benne kis semmi felhasználható anyag, a többi magánéleti és hivatalos HBO rizsa. A munka nem összekeverendő a magánélettel, mindenki tudja, hogy 4szer vált már el, nem lehetne leszállni a témáról és értelmes információkkal kitölteni a sorokat? dry.gif
2011. április 13. 14:50 #1627
- törölt felhasználó -    
Random kérdés. Sean járt már nálunk?
2011. április 13. 14:55 #1628
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.13. 14:50)
Random kérdés. Sean járt már nálunk?

Magyarországon? Legjobb tudomásom szerint nem. Körbetrappolt minket jó párszor, de nálunk még nem volt. Nagyon reménykedem benne, hogy egyszer ideveti a sorsa, és akkor elkapom egy körre. biggrin.gif Nem fangörlös körre, csak amolyan enyhe fangirlösre. Autógramm, fénykép, puszi... wub.gif
2011. április 13. 15:25 #1629
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.13. 14:55)
Magyarországon? Legjobb tudomásom szerint nem. Körbetrappolt minket jó párszor, de nálunk még nem volt. Nagyon reménykedem benne, hogy egyszer ideveti a sorsa, és akkor elkapom egy körre.  biggrin.gif Nem fangörlös körre, csak amolyan enyhe fangirlösre. Autógramm, fénykép, puszi... wub.gif

Ha megy forgatni Prágába, átugorhatna hozzánk egy jó kis marhalábszár pörköltre vagy gulyásra. Szerintem vállalnánk, hogy főzünk rá biggrin.gif
2011. április 13. 15:31 #1630
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.13. 15:25)
Ha megy forgatni Prágába, átugorhatna hozzánk egy jó kis marhalábszár pörköltre vagy gulyásra. Szerintem vállalnánk, hogy főzünk rá  biggrin.gif

Simán főznék rá! Még jófajta sörikét is vennék neki, ha az boldoggá teszi! Ebéd után meg megsimogatnám a buksiját és mondanám, hogy: "csacsi öreg medvém". rohog.gif Egy jófajta gulyás, sörike és buksisimi után egy férfi nem és nem lehet lelombozódott. biggrin.gif Főleg, ha mindezt esetleg két nőcitől is megkapja. biggrin.gif
2011. április 13. 15:44 #1631
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.13. 15:31)
Simán főznék rá! Még jófajta sörikét is vennék neki, ha az boldoggá teszi! Ebéd után meg megsimogatnám a buksiját és mondanám, hogy: "csacsi öreg medvém".  rohog.gif Egy jófajta gulyás, sörike és buksisimi után egy férfi nem és nem lehet lelombozódott.  biggrin.gif Főleg, ha mindezt esetleg két nőcitől is megkapja.  biggrin.gif

Én nem hívnám csacsi öreg medvémnek. Öregnek biztosan nem hívnám. Inkább csak simán 'dear', nem? rolleyes.gif biggrin.gif

Igen, talán szét is nézhetne nálunk, hátha találna egy szép, takaros kis feleséget, akivel együtt boldogan élhetne biggrin.gif *nudges at Grace, nudges at Grace*
2011. április 13. 15:57 #1632
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.13. 15:44)
Én nem hívnám csacsi öreg medvémnek. Öregnek biztosan nem hívnám. Inkább csak simán 'dear', nem?  rolleyes.gif  biggrin.gif 
Igen, talán szét is nézhetne nálunk, hátha találna egy szép, takaros kis feleséget, akivel együtt boldogan élhetne  biggrin.gif *nudges at Grace, nudges at Grace*

Nem tudom, nálam ez az elnevezés honnan jött. Oké, tudom, hogy a Micimackóból, mert amikor Róbert Gida ezt mondja Micinek, az nekem mindig is nagyon tetszett. "My silly old bear." Valahogy erről rögtön Sean jut eszembe, még akkor is, ha egyáltalán nem tartom öregnek. De rendicsek, hívd csak simán 'dear'-nek! biggrin.gif
Oh, please, don't nudge at Grace! rohog.gif Biztos megadnám neki azt a tiszteletet, szeretet, gyengédséget és támogatást, amit egy asszonytól megérdemelne, de az a bibi, hogy már van valakim, akinek mindezt megadhatom. Kettővel meg nem bírok el, ez van. rohog.gif
2011. április 13. 16:16 #1633
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.13. 15:57)
Nem tudom, nálam ez az elnevezés honnan jött. Oké, tudom, hogy a Micimackóból, mert amikor Róbert Gida ezt mondja Micinek, az nekem mindig is nagyon tetszett. "My silly old bear." Valahogy erről rögtön Sean jut eszembe, még akkor is, ha egyáltalán nem tartom öregnek. De rendicsek, hívd csak simán 'dear'-nek!  biggrin.gif 
Oh, please, don't nudge at Grace!  rohog.gif Biztos megadnám neki azt a tiszteletet, szeretet, gyengédséget és támogatást, amit egy asszonytól megérdemelne, de az a bibi, hogy már van valakim, akinek mindezt megadhatom. Kettővel meg nem bírok el, ez van.  rohog.gif

Akkor keressünk neki valakit biggrin.gif Én sem vagyok hajlandó lemondani a saját pasimról, érte tehát maradt az ismerkedés segítő szolgálat. Cserébe kérünk autogrammot meg közös képet biggrin.gif
2011. április 13. 18:24 #1634
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.13. 16:16)
Akkor keressünk neki valakit  biggrin.gif Én sem vagyok hajlandó lemondani a saját pasimról, érte tehát maradt az ismerkedés segítő szolgálat. Cserébe kérünk autogrammot meg közös képet  biggrin.gif

Na, az is ritka bige lesz, amelyik átmegy az én rostámon! rohog.gif Én szigorúan megszálaznám a kegyeiért versenyző nőciket, az biztos. Neki csak a legjobb jár. A szőke pocokfejűek eleve kilőve! rohog.gif Nem vált be a séma, váltani kell, ez a nagy helyzet, és ha nem tetszik neki a szabályzat, hozok még sörikét, aztán szevasz-tavasz! rohog.gif
Igen, autogramm, közös kép, és én még kérek egy puszit is. Anélkül ne is számítson a szolgálataimra. biggrin.gif
2011. április 13. 18:34 #1635
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.13. 18:24)
Na, az is ritka bige lesz, amelyik átmegy az én rostámon!  rohog.gif Én szigorúan megszálaznám a kegyeiért versenyző nőciket, az biztos. Neki csak a legjobb jár. A szőke pocokfejűek eleve kilőve!  rohog.gif Nem vált be a séma, váltani kell, ez a nagy helyzet, és ha nem tetszik neki a szabályzat, hozok még sörikét, aztán szevasz-tavasz!  rohog.gif 
Igen, autogramm, közös kép, és én még kérek egy puszit is. Anélkül ne is számítson a szolgálataimra.  biggrin.gif

Jó, felőlem kereshetjük neki a megfelelő lányt biggrin.gif
Lesz valami Sean Bean a tévében ma vagy holnap? Érdemes bekapcsolni a tévét és magyar médiát nézni? unsure.gif
2011. április 13. 18:39 #1636
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.13. 18:34)
Jó, felőlem kereshetjük neki a megfelelő lányt  biggrin.gif 
Lesz valami Sean Bean a tévében ma vagy holnap? Érdemes bekapcsolni a tévét és magyar médiát nézni?  unsure.gif

Nos, holnap lesz a Cinemaxon a Caravaggio, de 00:55 perckor. dry.gif Meg pénteken is lesz, de ugyanebben az időpontban. Illetve hétfőn kezdődik a Trónok harca, este 10kor az HBO-n. biggrin.gif Anyám, ez azt jelenti, hogy vasárnap lesz Sean születésnapja! biggrin.gif
2011. április 13. 18:43 #1637
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.13. 18:39)
Nos, holnap lesz a Cinemaxon a Caravaggio, de 00:55 perckor.  dry.gif Meg pénteken is lesz, de ugyanebben az időpontban. Illetve hétfőn kezdődik a Trónok harca, este 10kor az HBO-n.  biggrin.gif Anyám, ez azt jelenti, hogy vasárnap lesz Sean születésnapja!  biggrin.gif

Majdnem hajnali 1kor? dry.gif Azért nem maradok fel, ha magyar szinkronos, nem éri meg. Előbb lesz ha ledl somewhere .. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 14. 06:40 #1638
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.13. 18:43)
Majdnem hajnali 1kor?  dry.gif Azért nem maradok fel, ha magyar szinkronos, nem éri meg. Előbb lesz ha ledl somewhere ..  rolleyes.gif

Ne maradj fenn. Nézd meg más módon. rolleyes.gif Megéri amúgy, én szeretem azt a filmet.
Újabb interjú. A csapból is a GoT meg Sean folyik. biggrin.gif
2011. április 14. 07:02 #1639
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.14. 06:40)
Ne maradj fenn. Nézd meg más módon.  rolleyes.gif Megéri amúgy, én szeretem azt a filmet. 
Újabb interjú. A csapból is a GoT meg Sean folyik.  biggrin.gif

Több helyen is olvastam, hogy a GOT-ot a GYU-hoz hasonlítgatják ..
2011. április 14. 08:08 #1640
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.14. 07:02)
Több helyen is olvastam, hogy a GOT-ot a GYU-hoz hasonlítgatják ..

Igen, mert legutoljára akkor készült hasonlóan nagyszabású fantasy produkció. A fantasy általában kis költségvetésű és gagyi, már ha filmre viszik. A GyU volt az első, ami valóban igényes volt, és igazán nagy vihart kavart. Ráadásul egy olyan eposzból készítették, amit a világon rajongók ezrei imádtak/imádnak, köztük én is. Hatalmas volt az elvárás és a készítők eszerint dolgoztak. A GoT-nál ugyanez van, bár ez tévésorozat lesz, mégis nagyon igényes és nagyszabású. Mivel mind a kettőt olvastam, így tudom mondani, hogy semmi hasonlóság nincs a két történet között. Az égvilágon semmi. Tolkien világa gyermekibb, tisztább. A GoT meg inkább felnőtteknek való, sőt, csak felnőtteknek való. biggrin.gif
101 oldal 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok