Demi Lovato megvédte Miley Cyrust
2010. október 29. 18:49
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Ez szeep Demitol csak hol maradt az h Selena a legjob baraatnooje ,mert most hirtelen Miley lett?? de amuugy rendes volt toole
2010. október 30. 17:00
Nem hirtelen lett, azután lett a legjobb barátnője, hogy Sel elhanyagolta Demit...
2010. november 01. 10:09
Így igaz.
Nem is lenne igazi barátnője ha nem védené meg mondjuk én Mileyt jobban el tudom képzeni barátnője ként mint Selenát. Nem tom miért! De én jobban is kedvelem Miley-t de nem utálom Selenát.
Én is kiállok a legjobb barátnőm mellett de ha valakit kicikiznek az mellett is.
2010. november 01. 18:56
Én se Demit, se Miley-t nem kedvelem. Miley-t régen szerettem, de amióta játssza a felnőtt dívát, elpártoltam tőle. Én Demit valahogy Selenával szoktam meg, Miley-val nekem olyan furcsán mutat.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: