Demi Lovato megvédte Miley Cyrust
2010. október 16. 13:30
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Cukii,de ideáig Selena volt a legjobbja.Mellette is mindig kiállt.Aztán jött Miley. 

De am naon cukik együtt.
De am naon cukik együtt.
2010. október 16. 13:32
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
ez kedves Demitől
cukik együtt és remélem,hogy sokáig tart a BFF-ség............Miley Demi páros jobb mint a Delena
2010. október 16. 13:35
nem tudom, milyen szer hatása alatt állt, amikor ezt mondta, de szerintem ez egy elhamarkodott kijelentés volt.....
2010. október 16. 14:08
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
naon ari! és igaza is van!
2010. október 16. 14:31
hát nem édes ˙-˙
most már Demit jobban szeretem egy fokkal,mint milzt =]
diley covato♥4ever!!!
most már Demit jobban szeretem egy fokkal,mint milzt =]
diley covato♥4ever!!!
2010. október 16. 14:39
Idézet (Becky @ 2010.10.16. 13:35)
nem tudom, milyen szer hatása alatt állt, amikor ezt mondta, de szerintem ez egy elhamarkodott kijelentés volt..
2010. október 16. 14:53
ez a brátság nkem is van ien barátnőm aki kiáll mellettem amikor kell és én naon szerretem remélem örök barik leszünk
2010. október 16. 15:00
hát ilyenek a legjobb barátnők 

aranyos Demi nagyon 
2010. október 16. 15:04
|
molnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 132470 offline
|
Demi mindig is aranyos volt ilyen téren. 
Selena szerintem nem mindig őszinte a rajongókkal, de ő alapozza meg a legjobban a hírnevét három disney-csaj közül, csak arra leszek kíváncsi, hogy egy vagy két év múlva kik fognak mellette állni, ha valami folytán nem úgy folytatódna a karrierje, ahogy kiszámította a menedzsere. Remélem, azért nem fog úgy járni, mint Miley, hogy a legtöbb rajongó már nem fogja annyira szeretni, és az állítólagos barátai is elpártolnak mellőle.
Selena szerintem nem mindig őszinte a rajongókkal, de ő alapozza meg a legjobban a hírnevét három disney-csaj közül, csak arra leszek kíváncsi, hogy egy vagy két év múlva kik fognak mellette állni, ha valami folytán nem úgy folytatódna a karrierje, ahogy kiszámította a menedzsere. Remélem, azért nem fog úgy járni, mint Miley, hogy a legtöbb rajongó már nem fogja annyira szeretni, és az állítólagos barátai is elpártolnak mellőle.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: