Búcsúzik az X-Faktortól Mimi és Gergő
2010. október 17. 10:49
Szerintem Fanninak kellett volna mennie, vagy csak Gergőnek. Szerintem Mimi túl jó volt Gergőhöz. A srácból nem hinném, hogy lesz valaki, de szerintem Mimit még láthatjuk.
2010. október 17. 10:59
omgitskatieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.10. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 129047 offline |
sajnálom őket, szerintem fanninak kellett volna kiesni. annyira irritál, és ez az előadás.. szörnyű volt =/
2010. október 17. 11:03
csenii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.03. Hozzászólás: 504 Csatolások: 43 Azonosító: 134262 offline |
igaza volt a mikinek,hogy együtt,a 4 mentor rakta őket össze,és ez az ő döntésük volt,azonban ez tök igaz,hogy most ők voltak a legrosszabbak,vagy legalábbis gyengébbek mint a többi.csak azt sajnálom,hogy mindjárt a malek miki csapatából esett ki,hiszen minél tovább bennt marad a mentoráltja annál jobb.a non stop-ból viszont a miki nagyon jót csinált,és nagyon cool lett az előzőkhöz képest az előadásuk.
2010. október 17. 11:09
Szerintem jók voltak együtt. Én Mariannt ejtettem volna ki. Semmi kisugárzása nincsen, és a hangja sem tetszik. Sajnálom, mert Gergő hangját imádom.
2010. október 17. 11:14
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline |
Szerintem Mariannak kellett volna kiesnie
2010. október 17. 11:15
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline |
Szerintem nagyon cukik,sajnáltam őket.De nem értem,hogy milyért kapott annyi szavazatot Domokos Fanni ő borzasztó volt!fúúúúúj!Essen ki!
2010. október 17. 11:21
Szerintem inkább Domonkos Fanni mehetett volna haza, én őt nagyon nem bírom...
Mimi és Gergő aranyosak voltak együtt, Mariann meg szerintem elmegy, jó hangja van
Mimi és Gergő aranyosak voltak együtt, Mariann meg szerintem elmegy, jó hangja van
2010. október 17. 11:24
Mimi hangja nem tetszik, de Gergőé egész jó szerintem. Közülük én is inkább Mariannt küldtem volna haza, meg ha már itt tartunk, akkor Domokos Fannit továbbjutását sem értem. Szerintem nagyon rossz volt az előadása és valahogy maga az egész lány sem igazán szimpatikus.
2010. október 17. 11:39
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Hát sajna lemaradtam a végéről, mert olyan 21:45 körül beütött nálunk a krach, vagyis a totális áramszünet. De örülök, hogy azok estek ki, akik kiestek.
Nekem az egész műsor sokkal szimpatikusabb volt, mint a Megasztár. Úgy összhatásilag, meg úgy általában mindenhogyan.
Nekem egyébként AZ ÖSSZES produkció nagyon tetszett, még ha akadtak is hibák. Nem voltak benne olyan orbitális hamis hangok, mint a Megában például. Külön szimpi nekem, hogy itt nem akarják teljesen átgyúrni az énekeseket, hanem meghagyják a saját stílusukat, és azon belül alakítanak egy kicsit. És hogy a dalokat is a mentorok igyekeznek úgy kiválogatni, hogy tényleg passzoljon az előadóhoz. Mind stílusban, mind pedig előadásmódban. Tehát nem adnak oda nekik olyat, amiről tudják, hogy biztosan nem fog menni. (A Megában meg erre magasról sz*rnak, legalábbis nekem úgy tűnik.)
Mimi és Gergő távozásának azért örülök, mert a többiekhez képest tényleg elég gyengén teljesítettek. Kicsit unalmas volt a produkciójuk, és Gergő különösen hamis volt. :-/ Csak azért nem szúrt annyira szemet, mert Mimi ellensúlyozta valamennyire. Szóval meglátásom szerint Gergő szúrta el a dolgot. Sorry.
Azon teljesen meglepődtem, hogy Mariann lett a másik. Nekem nagyon tetszett, bár a színpadi mozgásán van még mit csiszolni. Hangban viszont nagyon ott van, nagyon szeretem hallgatni.
A Non Stop amúgy zseniális volt. Elképesztőek voltak, woww. Fannika meg tényleg hamiska volt, de valóban úgy eladta a produkcióját, hogy fel sem tűnt, illetve nem érdekelt.
Remélem jövő héten nem lesz áramszünet...
Nekem az egész műsor sokkal szimpatikusabb volt, mint a Megasztár. Úgy összhatásilag, meg úgy általában mindenhogyan.
Nekem egyébként AZ ÖSSZES produkció nagyon tetszett, még ha akadtak is hibák. Nem voltak benne olyan orbitális hamis hangok, mint a Megában például. Külön szimpi nekem, hogy itt nem akarják teljesen átgyúrni az énekeseket, hanem meghagyják a saját stílusukat, és azon belül alakítanak egy kicsit. És hogy a dalokat is a mentorok igyekeznek úgy kiválogatni, hogy tényleg passzoljon az előadóhoz. Mind stílusban, mind pedig előadásmódban. Tehát nem adnak oda nekik olyat, amiről tudják, hogy biztosan nem fog menni. (A Megában meg erre magasról sz*rnak, legalábbis nekem úgy tűnik.)
Mimi és Gergő távozásának azért örülök, mert a többiekhez képest tényleg elég gyengén teljesítettek. Kicsit unalmas volt a produkciójuk, és Gergő különösen hamis volt. :-/ Csak azért nem szúrt annyira szemet, mert Mimi ellensúlyozta valamennyire. Szóval meglátásom szerint Gergő szúrta el a dolgot. Sorry.
Azon teljesen meglepődtem, hogy Mariann lett a másik. Nekem nagyon tetszett, bár a színpadi mozgásán van még mit csiszolni. Hangban viszont nagyon ott van, nagyon szeretem hallgatni.
A Non Stop amúgy zseniális volt. Elképesztőek voltak, woww. Fannika meg tényleg hamiska volt, de valóban úgy eladta a produkcióját, hogy fel sem tűnt, illetve nem érdekelt.
Remélem jövő héten nem lesz áramszünet...
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.