audrey:Igazad van! az a waka waka teenyleg nagyon sz.r volt de az x-faktorban az bomba volt!Een nem biirtam a helyemen maradni ees elkezdtem taancolni!!
Sztem Mimi és Gergo hangja nem passzolt ossze!!Kulon-kulon sokkal jobbak voltak!De nem hiszem h Gergo sokkal tovaabb jutott volna maga.Mimi egeesz jo volt.De igy egyben:KATASZTROOFA!!
Búcsúzik az X-Faktortól Mimi és Gergő
2010. október 17. 20:05
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
2010. október 17. 20:07
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Tényleg nem voltak a legjobbak, viszont nem volt fair velük szemben ez az egész. Összerakták őket a semmiből, és így nem csoda, hogy nem tudtak úgy együtt működni, ahogy azt elvárták volna. Én Fannit küldtem volna haza.. most néztem meg az előadását, hát borzalmas volt!!
Veca viszont nagyon jó volt, pedig vele nagyon szkeptikus voltam, de most már kezdem érteni, hogy miért is őt választotta Geszti.
Veca viszont nagyon jó volt, pedig vele nagyon szkeptikus voltam, de most már kezdem érteni, hogy miért is őt választotta Geszti.
2010. október 17. 21:10
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
nem tudtak eléggé összecsiszolódni. mindketten jól énekeltek, ehhez nem fér kétség, de igazábl semmi különleges, és lehengerlő nem volt bennük.
2010. október 18. 10:09
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (szegedcsaj @ 2010.10.17. 14:08)
Hát nem is tudom, hogy hol kezdjem. Tegnap este úgy ültem oda a tv elé, hogy most biztosan valami szuper dolgot fogunk látni, mert sokan istenítik az x-faktort és fikázzák a megasztárt. Már az első benyomás is ahogy elkezdődött, (szegény Ördög Nórinak levágták a haját és hát nem lett valami jó) nem igazán jött át hogy ez egy élő műsor, ellentétben a Megasztárral. Utána pedig az hogy a mentorok konferálták fel a saját emberüket (hát nagyon gáz volt). A mentorok (mert nem nevezném őket zsűrinek) amit műveltek az botrányos volt: nem oviban vagyunk hogy azon veszekedjünk, hogy az én versenyzőm cukibb, meg ügyesebb, mint a tied, + pacsizgatok össze-vissza. Szerintem azért kell ott ülniük, hogy szakmai véleményt halljunk a produkciók után, nem pedig azért, hogy jajj hát ez olyan nagyszerű volt, meg hogy hát szelektív a hallásom és nem is hallottam a félrecsúszott hangokat. (Ellentétben : a Megasztárban elmondnak mindent amit gondolnak, és ez lenne a lényeg, hogy a hibákat is észrevegyük és az építő kritikák hatására tudják javítani az előadásokat). Az produkciókról ne is beszéljünk: voltak olyanok ahol már fájt a fülem olyan hamis volt (lásd: Fanni a Katy Perry számmal, hát valami szörnyűséges volt, olyan szinten bántotta a fülemet, hogy ilyet én még nem hallottam; másik ilyen a summer sisters: hát az egyik lánynak iszonyat borzalmas hangja van és nem tudom hogy egyáltalán mit keres itt ebben az egész műsorban). Viszont voltak nagyon jó produkciók is: az idősebb Vastag fiú nagyon jó volt, Nikolas is ügyes volt, de a leges legjobb előadás Norbié volt (azt hiszem így hívják, az a fiú, aki olyan rángatózva énekel). Nekem a színpad sem tetszett, mert túl nagy volt és nem tudtak vele mit kezdeni a versenyzők. + nekem nagyon sokszor át sem jött, hogy ez az egész egy élő műsor.
Szóval röviden: én nagyon-nagyot csalódtam ebben az x-faktorban (főleg hogy úgy be volt harangozva), a Megasztár sokkal színvonalasabb műsor, mind zsűri, mind produkció és műsorvezető szempontjából (valamint a színpad kialakítása szempontjából is).
Ha valakinek fontos a szakmai vélemény és nem csak a mézes-mázos fényezésre kíváncsi (ami szerintem gusztustalan), akkor nézze a Megasztárt!
Szóval röviden: én nagyon-nagyot csalódtam ebben az x-faktorban (főleg hogy úgy be volt harangozva), a Megasztár sokkal színvonalasabb műsor, mind zsűri, mind produkció és műsorvezető szempontjából (valamint a színpad kialakítása szempontjából is).
Ha valakinek fontos a szakmai vélemény és nem csak a mézes-mázos fényezésre kíváncsi (ami szerintem gusztustalan), akkor nézze a Megasztárt!
Ne haragudj, de egyáltalán nem értek egyet Veled.
1. Szerintem Ördög Nóri haja jól sikerült, nagyon jól áll neki és csinos. A fanyalgók meglátásom szerint csak azért viszolyognak ennyire az egésztől, mert megszokták őt hosszú hajjal. Mint már egy másik topikban említettem, először nekem is nagyon furcsa volt, de jól áll neki ez a frizura. Nóri szép arcú lány, és csini így is.
2. Ahogy már előttem is mondták, ennek a műsornak teljesen más a felépítése, mint a Megasztárnak. Itt a mentorok a versenyzőikkel foglalkoznak, együtt próbálnak, együtt dolgoznak a produkción. A Megások meg távol tartják magukat a szereplőktől, nem akarnak senkivel különösebben elfogultak lenni. Nem ismerik annyira a versenyzőket, mint az X-Faktorban. Utóbbiban a mentor megismeri pártfogoltját. Mi állna neki jól, mi feküdne neki jobban, mi volt a hiba, min kell javítani... Itt egyenként foglalkoznak velük, a Megában pedig a versenyzők inkább magukra vannak utalva, készülj fel, ahogy tudsz. Amit kapsz dalt, azt meg találomra választjuk ki, nem pedig úgy, ami hozzád leginkább passzol. Nem is beszélve arról, hogy a megában ráerőltetnek stílusokat a versenyzőkre, nem pedig azt veszik figyelembe, hogy az adott emberke milyen is.
3. Ha már Megasztáros zsűri. Azért ha jobban belegondolunk, az ő kritikáik sem sokkal mélyenszántóbbak. Sok újat nem mondanak. Ami meg az X-Faktor zsűrijét illeti. Hát ez a műsor még csak most indult, szombaton volt az ELSŐ ÉLŐ ADÁS, még bele kell rázódni. Még a résztvevőknek is bele kell szokniuk. Szegény Nóri is még Csillag születikkel kever... Ezek még csak az első botladozó lépések voltak, lesz ez még jobb is!
4. A Megasztárban is voltak már nagyon sz*r produkciók. Legutóbb például Bencécske, előtte pedig a Csonka Andreas. Azokat én nem bírtam hallgatni... Fanni tényleg nem volt a legjobb, de valahogy olyan színpadi kisugárzása van, olyan kis bohókás, amitől valahogy nem tudott annyira érdekelni, hogy kissé hamis volt a dolog. Sokkal jobban szórakoztatott, mint Mimi és Gergő.
5. A színpad. Még hogy a megasztáros színpad jobb? *röhög a vakbelem* A színpad - már bocsánat - ilyen legyen, nem pedig "nyaktörő". Inkább nézek egy töküres színpadon egy darab, ott ácsorgó énekest, mint hogy azt nézzem, hogy tűsarkúban topog valaki körbe-körbe, szép lassan, hogy be ne zuhanjon a közönség közé. Amely mellesleg elég idegesítő, tekintve, hogy apró tinikből áll, akik előszeretettel sikonyálnak. Na, nekem az bátnja a fülemet.
6. Az X műsorvezetői sokkal szimpatikusabbak. A stylist is értelmesebb ruhákat ad a versenyzőkre és a többi szereplőre is. Nem csinálnak belőlük cirkuszi majmot, mint a megában. Keresztes Ildikóból sem csinálnak bohócot úgy, mint a konkurencián Eszenyi Enikőből. Aki szerintem eléggé rombolja a saját, már szépen felépített imidzsét.
Szóval nekem inkább szimaptikus az X-Faktor. Nem kell egyetérteni, de vegyük figyelembe, hogy a két műsor teljesen más felépítésű...
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2010. október 20. 18:32
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Idézet (szegedcsaj @ 2010.10.17. 14:08)
Hát nem is tudom, hogy hol kezdjem. Tegnap este úgy ültem oda a tv elé, hogy most biztosan valami szuper dolgot fogunk látni, mert sokan istenítik az x-faktort és fikázzák a megasztárt. Már az első benyomás is ahogy elkezdődött, (szegény Ördög Nórinak levágták a haját és hát nem lett valami jó) nem igazán jött át hogy ez egy élő műsor, ellentétben a Megasztárral. Utána pedig az hogy a mentorok konferálták fel a saját emberüket (hát nagyon gáz volt). A mentorok (mert nem nevezném őket zsűrinek) amit műveltek az botrányos volt: nem oviban vagyunk hogy azon veszekedjünk, hogy az én versenyzőm cukibb, meg ügyesebb, mint a tied, + pacsizgatok össze-vissza. Szerintem azért kell ott ülniük, hogy szakmai véleményt halljunk a produkciók után, nem pedig azért, hogy jajj hát ez olyan nagyszerű volt, meg hogy hát szelektív a hallásom és nem is hallottam a félrecsúszott hangokat. (Ellentétben : a Megasztárban elmondnak mindent amit gondolnak, és ez lenne a lényeg, hogy a hibákat is észrevegyük és az építő kritikák hatására tudják javítani az előadásokat). Az produkciókról ne is beszéljünk: voltak olyanok ahol már fájt a fülem olyan hamis volt (lásd: Fanni a Katy Perry számmal, hát valami szörnyűséges volt, olyan szinten bántotta a fülemet, hogy ilyet én még nem hallottam; másik ilyen a summer sisters: hát az egyik lánynak iszonyat borzalmas hangja van és nem tudom hogy egyáltalán mit keres itt ebben az egész műsorban). Viszont voltak nagyon jó produkciók is: az idősebb Vastag fiú nagyon jó volt, Nikolas is ügyes volt, de a leges legjobb előadás Norbié volt (azt hiszem így hívják, az a fiú, aki olyan rángatózva énekel). Nekem a színpad sem tetszett, mert túl nagy volt és nem tudtak vele mit kezdeni a versenyzők. + nekem nagyon sokszor át sem jött, hogy ez az egész egy élő műsor.
Ez így igaz!
Mindenben egyet értünk!
A műsor feelingje, kb tényleg egy M1-es Önök kérték, meg aztán a zsűri...na arról inkább ne beszéljünk...szörnyű.
2010. október 21. 22:14
Fanni121516visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 133483 offline |
NEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMM :'(
Annyira Cukik voltak együttt...
Imádomőket....(L)
Nemigazzzz ..
Pedig Smseztünk
Annyira Cukik voltak együttt...
Imádomőket....(L)
Nemigazzzz ..
Pedig Smseztünk
2010. október 23. 11:46
Kár hogy kiestek Tök jól énekeltek,meg tehetségesek is voltak
2010. október 30. 12:57
Dorchyka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 128943 offline |
de jó hogy kiestek mimiék
nagyon ellenszenvesek voltak
gergő meg írtó ronda
mariann szimpibb nekem
nagyon ellenszenvesek voltak
gergő meg írtó ronda
mariann szimpibb nekem
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.