Miley Cyrus és Selena Gomez között már régóta megy a nagy versengés, bár ezt ők tagadják. Úgy látszik, a Can't Be Tamed énekese most visszavágott a 18 éves színésznőnek: szerinte Selena sosem fog felnőni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus: „Selena sosem fog felnőni”
2010. október 19. 19:27
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
KÉTLEM de ha még is,
legalább nem lesz olyan botrányos mint te
legalább nem lesz olyan botrányos mint te
2010. október 19. 19:29
Mert a botrányoktól nő fel valaki.. Selly megmutatta, hogy ő már igenis felnőttebb, mint Miley, azzal, hogy állandóan dolgozik, dolgozik és a rajongóival foglalkozik..
2010. október 19. 19:30
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Hmm. Most megpróbáltam rájönni mire céloz Miley az állításával:
Szóval, aki még nem áll(t) semmilyen botrány hírében, az még nem nőtt fel? -,-
Hátha ez így van, akkor csak örülnék neki, hogy Sel nem nőtt fel, vagy hogy Miley kifejezéseivel éljek: nem is fog felnőni. Ebben az esetben én sem akarok felnőni.
Bár még hozzáteszem: Ki vagyok én, hogy tudjam igaz-e ez az egész "szurkálódás" köztük.
Szóval, aki még nem áll(t) semmilyen botrány hírében, az még nem nőtt fel? -,-
Hátha ez így van, akkor csak örülnék neki, hogy Sel nem nőtt fel, vagy hogy Miley kifejezéseivel éljek: nem is fog felnőni. Ebben az esetben én sem akarok felnőni.
Bár még hozzáteszem: Ki vagyok én, hogy tudjam igaz-e ez az egész "szurkálódás" köztük.
1 felhasználónak tetszik:
Doryna01
2010. október 19. 19:32
Selena még csak 18 éves, nem kell a felnövést siettetni. És ha nem nő fel miért baj? Mileyt miért zavarja ez? Miley ezt a "felnövést" annyira erőlteti. Nem kell ilyen gyorsan érett nőnek lenni.
2010. október 19. 19:34
Selena ezerszer felnőttesebben gondolkodik , már most. Először is nem akarja olyan baromságokkal tönkre tenni a karrierjét mint a hülye kis "bugyiban , zuhanyzó alatt pozólós" képekkel .. na mindegy milyeka csinálhat amit csak akar ezekell csak mégjobban lejáratja magát a szememben ..
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
aaaajjj miley -.-
nem az h selena nem nő fel..csak ő
nem az a kurulós tipus...
most az h nem bugyiban van az új klipjében hanem egy szép ruhában..nem azt jelenti h nem nő fel soha..istenem xd -.-
Vehetne róla példát...anélkül is nőiesebb és kevésbé kislányosabb h mutogatná magát a klipjeiben... am a 18 nem 28...ha vki érti mire gondolok..na mind 1 xD
nem az h selena nem nő fel..csak ő
nem az a kurulós tipus...
most az h nem bugyiban van az új klipjében hanem egy szép ruhában..nem azt jelenti h nem nő fel soha..istenem xd -.-
Vehetne róla példát...anélkül is nőiesebb és kevésbé kislányosabb h mutogatná magát a klipjeiben... am a 18 nem 28...ha vki érti mire gondolok..na mind 1 xD
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
Ja. Én arra gondoltamhogy Miley azért mondta azt, idézem:"Ő viszont szerintem sohasem fog felnőni, hiszen már 18 éves, és még mindig mutatta ezt ki.", mert Sel nem lett olyan idióta mint Miley. Ez a lány azt gondola(mert ezt olvastam ki a szavaiból), hogy neki ez a felnötté válás. Hát.. elég szomorú
2010. október 19. 19:35
Nem szeretem Sel-t,szerintem van abban valami,amit Miley mond. Mondjuk,nyilván nem attól lesz valaki felnőtt,hogy botrányokat okoz,de akkor is...
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
*kurvulós
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
"szóval nála az eddigieknél nem lehet többet várni, egy jó kis botrányra számítani" őszintén szólva Miley egy kicsit kattant lett mostanában... nincs vele bajom, de ha neki az a normális és az érett felnőtt viselkedés, hogy valaki botrányba keveredik, akkor már ne is haragudjon, de még ő sem "nőtt fel", mert ez egy gyerekes megállapítás!! Selena 100x érettebb mint Miley! Jókislány...na és? Neki még van erkölcse és nem úgy fognak ránézni mint egy koszos ribire... bocsi a Miley rajongóktól, de ez van...
2010. október 19. 19:36
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
igaza van Miley-nak! (:
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?