nem tudom ki hogy van vele, de nekem a disney sztárokról még mindig csak mickey egér, plutó, aladdin, barbee-k és társaik jutnak az eszembe, nem pedig emberféleségek, mint selena gomez vagy SMILEY cyrus
Szereted a Disney sztárokat ? Ha igen, akkor kiket ?
2011. május 17. 17:25
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline |
Idézet (husih96 @ 2010.10.20. 20:36)
Nem igazán csípem őket... talán demi lovato meg selena még elmegy... meg a csaj, aki a randiztam egy sztárral -ban játszik..
Danielle Campbell?
2011. május 17. 17:30
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline |
Hát né nekem a kedvencem egyértelműen Selena 3 éve oda vissza vok érte ♥
De amugy nagyjáóbl mindet szerettem a HM a a benne vok a bandában meg a sonny a sztrájelölt sztárjaiért nem vok érte max a csajokat birom bennük. De még szeretem Debby Ryan Bella Thorne, Zendaya Coleman, Nicole Anderson, Chelsea Staub, Brigite Mendler, Brenda Song, Hayley Kiyoko a és ugy ahogy még Ryan Newman is elmegy
De amugy nagyjáóbl mindet szerettem a HM a a benne vok a bandában meg a sonny a sztrájelölt sztárjaiért nem vok érte max a csajokat birom bennük. De még szeretem Debby Ryan Bella Thorne, Zendaya Coleman, Nicole Anderson, Chelsea Staub, Brigite Mendler, Brenda Song, Hayley Kiyoko a és ugy ahogy még Ryan Newman is elmegy
2011. május 22. 20:20
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline |
Egy ideje szerettem őket, aztán úgy tavaly novemberben vettem egy 180 fokos fordulatot mind személyiségileg mind érdeklődési kör és stílus szempontjából, és azóta nem igazán tudom őket elviselni. Az egész Disney egy fertő, legalábbis az én szememmel nézve, minden megrendezett, idealista és irányítják a jónépet.
Ashley Tisdale nem tudom, számít-e Disney sztárnak, de ő az egyetlen, akit még mindig nagyon kedvelek, nem is tudom pontosan, miért. És még Demi Lovato hangját ismerem, rohadt tehetséges lány. Viszont a többiek egy összerakott bálványprogram alpontjai.
Elnézést kérek, ha bárkit is megbántottam ezzel.
Ashley Tisdale nem tudom, számít-e Disney sztárnak, de ő az egyetlen, akit még mindig nagyon kedvelek, nem is tudom pontosan, miért. És még Demi Lovato hangját ismerem, rohadt tehetséges lány. Viszont a többiek egy összerakott bálványprogram alpontjai.
Elnézést kérek, ha bárkit is megbántottam ezzel.
2011. május 26. 21:35
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
Selena meg Miley a kedvencem. Demi kifejezetten idegesít, az újabbakat meg nem nagyon ismerem.
2011. július 02. 18:39
Szeretem őket:Bella Thorne,Zendaya Coleman,Debby Ryan,Selena Gomez.
2011. július 03. 21:26
Nem vagyok kifejezetten Disney őrült, de szívesen nézem a sorozatokat. a Kedvencem az Indul a Risza, és a Varázslók
A Kedvenceim Selena Gomez(példakép) szeretem még Miley-t ,Demit, meg még vannak páran.
A Kedvenceim Selena Gomez(példakép) szeretem még Miley-t ,Demit, meg még vannak páran.
2011. július 05. 09:20
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline |
Én sokat nézem a Disney-t, és én szinte mindenkit szeretek
2011. július 05. 13:41
Hát Brenda régen néztem a zack és codty és akkor nagyon jól játszotta a elkényeztet libát . , Demi Tiffany őket nagyon szeretem a sonny sztárjelölt miatt mind a 2 -en jó színészek . Többit utálom ;/
2011. július 10. 22:15
egyáltalán nem szeretem őket egyet kivéve: Demi Lovato!! őt igazán szeretem
na meg a shake it up-os csajszik is elég jók,de nem olyan nagy kedvencek!
na meg a shake it up-os csajszik is elég jók,de nem olyan nagy kedvencek!
2011. július 11. 19:45
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Én szeretem őket Miley Cyrust és Emily Osmentet szeretem igazán, nekik jó számaik vannak, és jó színésznők is A többiek: Ashley Tisdale, Selena Gomez, Demi Lovato, Vanessa Hudgens stb. őket az elmennek kategóriába sorolom
2011. július 14. 18:26
Igen szeretem Selenát,Debbyt,Mileyt,Ashleyt,Zendayát,Bellát,Demit,Brendát
2011. július 14. 22:49
Rasi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 426 Csatolások: 83 Azonosító: 138488 offline |
A legjobbak: Miley Cyrus, Bidgit Mendler, Ashley Tisdale, Nick Jonas, Logan Miller, Hutch Dano, Jake T. Austin
Kedvenc sorozataim: Zack és Cody élete, Indul a risza, Sok sikert Charlie! (+ Benne vagyok a bandában, Zeke és Luther)
Kedvenc sorozataim: Zack és Cody élete, Indul a risza, Sok sikert Charlie! (+ Benne vagyok a bandában, Zeke és Luther)
2011. július 15. 20:53
Nem, mert túlságosain is gyerekek
Szörnyű, már bocsi, mondjuk Miley-t mindig bírtam és Bella Thorne és Zendaya jók
Szörnyű, már bocsi, mondjuk Miley-t mindig bírtam és Bella Thorne és Zendaya jók
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.