Hajrá Kati!
Wolf Kati
2011. május 14. 21:51
Hihetetlenül jó volt a produkció,csak gratulálni tudok Katinak a teljesítményéért. Bőven megérdemelné a győzelmet,talán ő érdemelné meg a legjobban az összes versenyző közül. Mikor még a x-faktort néztem teljesen másmilyennek gondoltam de pozitívan csalódtam és szurkolok hogy nyerjen a versenyen.
Hajrá Kati!
Hajrá Kati!
2011. május 14. 22:07
Elsem hiszem Kati fantaztikus volt és világtrend Twitteren
2011. május 14. 23:28
Idézet (dave095 @ 2011.05.14. 23:26)
Ebben csak az a vicces, ha mi nyerjük, majd elgondolkodhatunk azon, hogy miből lesz pénzünk megcsinálni a színhelyet a 2012-es versenyre. 
Jó kérdés.
Bár én úgy vettem észre, hogy a Bluet és Lenát nagyon kampányolták, szeretném ha Kati nyerne de nem lennék meglepve ha a Blue nyerné például. Nagyon sok 'tinisuna' szavazott rájuk, obsessed fangörlökból sok van, mindenféle klubokat hoztak létre stb. Nem tudom ..
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. május 14. 23:32
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.05.14. 23:26)
Ebben csak az a vicces, ha mi nyerjük, majd elgondolkodhatunk azon, hogy miből lesz pénzünk megcsinálni a színhelyet a 2012-es versenyre. 
Majd megrendezzük a Puskás Ferenc Stadionban, reméljük nem omlik le a hangerőtől a felső lelátó..
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12069 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.05.14. 23:28)
Jó kérdés.
Bár én úgy vettem észre, hogy a Bluet és Lenát nagyon kampányolták, szeretném ha Kati nyerne de nem lennék meglepve ha a Blue nyerné például. Nagyon sok 'tinisuna' szavazott rájuk, obsessed fangörlökból sok van, mindenféle klubokat hoztak létre stb. Nem tudom ..
Az meglehet, de szerintem lapos volt mind a kettő. Lenat tavaly óta nem bírom, a Blue meg a hivatalos klipjében jobban nyomta mint élőben. Szerintem esélyesek vagyunk a győzelemre.
Idézet (kateblock @ 2011.05.14. 23:28)
Jó kérdés.
Hátha a zsűrik elintézik nekünk.
2011. május 14. 23:41
Idézet (dave095 @ 2011.05.14. 23:36)
Különben nekem még az Izlandiak is szimpatikusak. Persze Kati a #1. 
Nekem Grúzia
2011. május 14. 23:42
Mi nem kapunk pontot?
2011. május 14. 23:44
Idézet (nOmiee @ 2011.05.14. 23:42)
Mi nem kapunk pontot? 
Úgy tűnik nem
Kapcsolódó sztárok
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Hat meglepő érdekesség a Loki sztárjáról.
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears 19 éves fia, Jayden megszólalt a témában.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Elmondta, hogyan érzett a szakítás után.