Melyik a kedvenc tinimagazinod?
2010. október 26. 00:41
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Régen vettem a Bravo-t, Popcorn-t meg amik még akkor mentek, majd gimi első éveiben már csak az IM-et, de arról is hamar leszoktam. Ma már nem költöm a pénzt ilyenekre. A cikkek fellelhetőek az interneten is, ha nagyon érdekel, a posztereket meg nem gyűjtöm.
2010. december 19. 16:58
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.25. 21:33)
Én ugyan nem foglalkozom az ilyen dolgokkal, mivel már rég voltam tinédzser, de asszem az IM-ben/weboldalán volt még anno valamikor régen egy olyan cikk, amiben leqrvázták Thalíát (valamikor 2003 tájékán lehetett, teljesen véletlenül kerültem a webolára). Valami kitalált hazugság volt az egész, persze, szóval mocskos szennynek tartom az összes ilyen magazint. (Csak hülyítik a gyerekeket, azért is ilyen a mai ifjúság...)
Na, én hasonlóan jártam, csak éppen úgy 5-6 éve az akkori nagy kedvencemről, Lee Ryanről állították azt, hogy összefeküdt egy kiskorú rajongójával a koncert után az öltözőben. Azóta soha nem veszek IM-et. Tele van hülyeségekkel és baromságokkal, ahogyan a tinimagazinok 99%-a.
2010. december 19. 17:00
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 724 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline |
Popcorn, a TiniLady-t is, de ott inkább tinisztárhírek vannak. (:
2011. január 22. 19:02
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Bravo.A popcornt az egyetlen amit egyáltalán nem szeretek,mert folyton hazudnak.Ja és a 100-szor szépet sem,mert úgyanazok a szerkesztők.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.