Hilary Duff gyereksztárként kezdte pályafutását, és szinte az orrunk előtt cseperedett érett nővé. A jelenleg boldog házasságban élő lány egy interjúban korábbi kóros soványságáról is beszélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hilary Duff a soványságról beszélt
2010. október 23. 10:52
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
ha jól érzi magát a bőrében, az a legfontosabb.
2010. október 23. 11:11
az a normális aki napi 3szor eszik és mind a három alkalommal nem sokat és lemozogja mondjuk futás vagy kosárral kinek mihez van kedve nem az a megoldás hogy nem eszek mert akkor lemegy pár kiló ez nem igy van ha nem eszel elöször az izmok sorvadnak el és csk utána a zsír szóval nem ajálom hogy ilyen "fogyokurába" kezdjen bárki is
2010. október 23. 11:50
Idézet (Clélia @ 2010.10.23. 11:11)
az a normális aki napi 3szor eszik és mind a három alkalommal nem sokat és lemozogja mondjuk futás vagy kosárral kinek mihez van kedve nem az a megoldás hogy nem eszek mert akkor lemegy pár kiló ez nem igy van ha nem eszel elöször az izmok sorvadnak el és csk utána a zsír szóval nem ajálom hogy ilyen "fogyokurába" kezdjen bárki is 
Főleg, hogy pont nem így kell csinálni a dolgot... sokszor keveset, úgy egészséges elvileg. Amúgy meg nem hiszem hogy itt kellene fogyitippeket osztogatni
Nekem Hil így is - úgy is tetszik, de természetesen akkor a legszebb, amikor boldog
2010. október 23. 11:52
nagyon nem állt neki jól a soványság.. így sokkal szebb és bájosabb
2010. október 23. 12:20
Szerintem Hilary tökéletes! Nekem ő a 2-dik legjobb! Csak így továbbb mindenben, mert én nagyon imádom
! Én őt
!
2010. október 23. 14:29
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Azért szeretem Hilayt mert azon kevés sztárok egyike akik 40 kg felett vannak és szerintem semmi baj sincs azzal hogyha van/volt rajta egy-két kiló felesleg.
2010. október 23. 14:32
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Helyes lány ez a Hilary:
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: