Volt már a világ leghíresebb szuperhőse, jelölték már Golden Globe-ra, két gyerek édesapja, magánéletét titok övezi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tobey Maguire: élet a Pókember után
2010. október 23. 12:53
|
|
Szöszy.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 133786 offline
|
xD:D Tényleg nem látszik 35nek.Én imádom a Pókembert(kedvenceim közé tartozik)éS Tobey-t is imáádom*.*
Nagyon sajnálom hogy nem ő lesz a 4. rész pókembere,sztem igy már nem lesz az igazii...=(=(
Nagyon sajnálom hogy nem ő lesz a 4. rész pókembere,sztem igy már nem lesz az igazii...=(=(
2010. október 23. 13:20
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Odáig voltam régebben is érte, ma is szeretem, nagyon tehetséges színész, és örülök, hogy nem vállalta el a pókember 4. részét, mert nem várok tőle sokat, és nem szeretném, ha úgy bukna meg a film, hogy ő is benne van. Lehet meg sem nézem...Nem tudom. Aki úgy olvasta el a cikket, hogy esetleg nem is ismerte nagyon eddig, keressen rá más filmjeire is, nem fog csalódni (szerintem)!
2010. október 23. 16:58
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Jó lenne, ha nem tűnne el a süllyesztőben, mert remek színész, csak sajnos a legtöbb ember csak Peter Parker/Pókember szerepében látta, az alapján pedig ez nem ilyen egyértelmű.
2010. október 24. 14:26
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
én tényleg beskatuláyztam peter parker szerepébe, de megnézem majd az új filmjeit! nagyon szerettem, annyira jó a pókember h ilyet ezzel az új gyerekkel nem lehet csinálni =(
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: