Itt most első sorban arra a generációra gondolok, aki az eredeti Walt Disney meséket szereti, és azokról vannak neki VHS-ei, DVD-i, esetleg BD-i. Ide a listát várom a Walt Disney mesés cuccaitokról (főleg VHS, DVD, vagy BD), esetleg képet is mellékelhettek hozzá, az nagyon jó lenne. Majd egyszer talán én is megosztom veletek a gyűjteményem.
A Hannah Montana-s cuccok és egyéb Disney Channel anyagok, valamint Dreamworks, stb. mesés cuccokat kéretik távoltartani! Ha nem tudod, hogy az adott mese Walt Disneys-e, akkor nyugodtan dobj meg egy privivel! Pixar még belefér.
Milyen Walt Disney-s cuccaid vannak?
2010. október 24. 00:27
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
12 felhasználónak tetszik:
duracell,
dave095,
cintia0023,
Christo,
funny18,
Sally Sparrow,
Butterfly,
Coco Selly,
Karina197,
DreamerGirl,
heyitsamyMT,
zsanata
2010. október 24. 00:56
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Imádom Disneyt, szinte az összes mese megvolt VHS-en. Most azon vagyok, hogy DVD-ben megszerezzem őket, hiszen elég rég születtek ezek a rajzfilmek és a képi/hangi minőségük a mai filmekhez képest elég sivár. Az én kedvencem az Aladdin. Az volt az első, 2 évesen kaptam
Ha tudok, majd csinálok képet is
2 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
funny18
2010. október 24. 00:58
Idézet (Christo @ 2010.10.24. 00:56)
Imádom Disneyt, szinte az összes mese megvolt VHS-en. Most azon vagyok, hogy DVD-ben megszerezzem őket, hiszen elég rég születtek ezek a rajzfilmek és a képi/hangi minőségük a mai filmekhez képest elég sivár. Az én kedvencem az Aladdin. Az volt az első, 2 évesen kaptam
Wow, akkor születtem
Amúgy nekem a Hófehérke volt a kedvencem (asszem), mivel annyira emlékszem, hogy folyton azt néztem videón
Lindsay019,
Christo
2010. október 24. 19:11
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline |
Nekem meg van DVD-en:
Csipkerozsika
Hamupipoke
A kis hableany
Nem tudom ha a micimacko is egy walt disney-nek szamit
es kb. enyi, de nem biztos, lehet hogy van meg egy par!
Csipkerozsika
Hamupipoke
A kis hableany
Nem tudom ha a micimacko is egy walt disney-nek szamit
es kb. enyi, de nem biztos, lehet hogy van meg egy par!
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2010. október 25. 16:05
RENGETEG Disney -s video kazettám van!! kb. 3 polc tele volt velük , de ma már egy nagy dobozban porosodnak
Lindsay019,
vikike1212
2010. október 25. 18:06
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Hogyne volnának!
VHS
Az Oroszlánkirály
Az Oroszlánkirály 2.
Az Oroszlánkirály 3.
DVD
Az Oroszlánkirály
Az Oroszlánkirály 2.
Az Oroszlánkirály 3.
101 kiskutya
101 kiskutya - Paca és Agyar
Susie és Tekergő
A Dzsungel könyve
Pinokkió
Csipkerózsika
Olivér és társai
Volt
Ezen kívül még van elég sok, de azokat nem reklámozom, mert originál formában jelenleg beszerzés alatt állnak.
Amúgy vannak Disney könyveim is, elég sok, illetve matricák, társasjátékok, ilyesmik. Oroszlánkirályb*zi voltam és vagyok is, szóval abból a meséből van a legtöbb dolog.
VHS
Az Oroszlánkirály
Az Oroszlánkirály 2.
Az Oroszlánkirály 3.
DVD
Az Oroszlánkirály
Az Oroszlánkirály 2.
Az Oroszlánkirály 3.
101 kiskutya
101 kiskutya - Paca és Agyar
Susie és Tekergő
A Dzsungel könyve
Pinokkió
Csipkerózsika
Olivér és társai
Volt
Ezen kívül még van elég sok, de azokat nem reklámozom, mert originál formában jelenleg beszerzés alatt állnak.
Amúgy vannak Disney könyveim is, elég sok, illetve matricák, társasjátékok, ilyesmik. Oroszlánkirályb*zi voltam és vagyok is, szóval abból a meséből van a legtöbb dolog.
2010. október 25. 19:20
Idézet (Cynthia @ 2010.10.24. 00:58)
Amúgy nekem a Hófehérke volt a kedvencem (asszem), mivel annyira emlékszem, hogy folyton azt néztem videón
Ezt el is hiszem, meg is maradott már nagy kislányként is valami.
A beceneved ...
Lindsay019
2010. október 25. 21:56
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, örülök, hogy kezd beindulni a topik, uyganis mindig is kiváncsi voltam más emberek más emberek Disney gyűjteményeire
Christo: várjuk a képet, és nagyon jó lehet neked, ha már két évesen Aladdint kaptál! Én azért vagyok 16 évesen is Disney fan, mert későn kezdtem az ilyenek megnézését, szóval szerintem már velem maradnak egy életre.
Cyntia: gondolom, hogy akkor még te is régi szinkronnal nyomattad, hófehérke is az első disney mesék közt lehetett, amit láttam anno.
mileyfanbogi: igen, a micimackó is disney
gitii: az nagyon jó, akkor egész fanatikus lehettél! azért ha van egyszer időd nosztalgiázni, akkor légyszi oszd meg velünk is a listát, mert ekkora mennyiségnél biztosan ritka darabokra tehettél már szert
Sally Sparrow: ha nem írod oda, tényleg rákérdeztem volna, hogy az oroszlánkirály-e az imádatod tárgya? Ilyen DVD-kkel amúgy én is rendelkezem (ilyen nem reklámra valókkal), dehát van, amit már egyáltalán nem lehet beszerezni, így néha szerintem elfogadható dolog. Ha lesz időd, fotózd le, kérlek!
csillagoseg: ez az amit kifejezetten kértem, hogy NE! elhiszem, hogy nagyon jó cuccokat nyertél az EGMONT(!) játékain (mert hogy helyesen T-vel kell írni ), de engem nem érdekelnek a hannah montanas, stb. cuccok. itt WALT DISNEY MESÉKRŐL van szó. légyszi a jövőben több ilyet ne, de ha megvan pl. a hercegnő és a béka DVD-n (a fiatalabbak kedvéért akkor az egyik legfrissebbet írom), akkor az már érdekel minket is!
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Christo: várjuk a képet, és nagyon jó lehet neked, ha már két évesen Aladdint kaptál! Én azért vagyok 16 évesen is Disney fan, mert későn kezdtem az ilyenek megnézését, szóval szerintem már velem maradnak egy életre.
Cyntia: gondolom, hogy akkor még te is régi szinkronnal nyomattad, hófehérke is az első disney mesék közt lehetett, amit láttam anno.
mileyfanbogi: igen, a micimackó is disney
gitii: az nagyon jó, akkor egész fanatikus lehettél! azért ha van egyszer időd nosztalgiázni, akkor légyszi oszd meg velünk is a listát, mert ekkora mennyiségnél biztosan ritka darabokra tehettél már szert
Sally Sparrow: ha nem írod oda, tényleg rákérdeztem volna, hogy az oroszlánkirály-e az imádatod tárgya? Ilyen DVD-kkel amúgy én is rendelkezem (ilyen nem reklámra valókkal), dehát van, amit már egyáltalán nem lehet beszerezni, így néha szerintem elfogadható dolog. Ha lesz időd, fotózd le, kérlek!
csillagoseg: ez az amit kifejezetten kértem, hogy NE! elhiszem, hogy nagyon jó cuccokat nyertél az EGMONT(!) játékain (mert hogy helyesen T-vel kell írni ), de engem nem érdekelnek a hannah montanas, stb. cuccok. itt WALT DISNEY MESÉKRŐL van szó. légyszi a jövőben több ilyet ne, de ha megvan pl. a hercegnő és a béka DVD-n (a fiatalabbak kedvéért akkor az egyik legfrissebbet írom), akkor az már érdekel minket is!
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Sally Sparrow,
Vikici
2010. október 25. 22:21
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Jah, tényleg, régebben voltak azok az 1000 Ft-os gyönyörű Disney könyvek. Nem is tudom, hogy lehet-e még kapni olyat... Abból is nagyon sok volt, de ma már csak néhány van meg, mert elajándékoztam, ahogy a kazettáim nagy részét. Életem egyik legnehezebb döntése volt. Viszont most láttam, hogy a Blikk kiadott egy Disney-s könyvsorozatot, aminek a darabjait az újságosoknál lehet megvenni. Az a baj velük, hogy nem üti meg az eredeti könyvek színvonalát. Pedig megvettem volna őket.
Lindsay019
2010. október 26. 08:32
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Lindsay019 @ 2010.10.25. 21:56)
Sally Sparrow:[/b] ha nem írod oda, tényleg rákérdeztem volna, hogy az oroszlánkirály-e az imádatod tárgya? Ilyen DVD-kkel amúgy én is rendelkezem (ilyen nem reklámra valókkal), dehát van, amit már egyáltalán nem lehet beszerezni, így néha szerintem elfogadható dolog. Ha lesz időd, fotózd le, kérlek!
Persze, nagyon szívesen lefotózom őket.
Lindsay019
2010. október 26. 08:37
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline |
én a kishableányt szerettem nagyon..
meg is van DVD-n
meg is van DVD-n
Lindsay019
2010. október 26. 08:59
eredetiben VHS-en van meg mind:
Hófehérke,
Robin Hood.(ezaz örök kedvenc),
Susi és Tekergő 2,
A kis hableány,
Szépség és a szörnyeteg,
101 kiskutya,
Bambi,
Macskarisztokraták,
Aladdin,
Mulan,(a másik örök kedvenc)
A Notre Dame-i toronyőr,
Kincses bolygó,
Szinbád,
Oroszlánkirály,
Pinokkió,
Pán Péter,
Dzsungel könyve,
megvan a micimackó is de őt gyűlölöm..
képet most csak a gyüjteményem részéről tudok mutatni néhány kazi kölcsönben van!
Hófehérke,
Robin Hood.(ezaz örök kedvenc),
Susi és Tekergő 2,
A kis hableány,
Szépség és a szörnyeteg,
101 kiskutya,
Bambi,
Macskarisztokraták,
Aladdin,
Mulan,(a másik örök kedvenc)
A Notre Dame-i toronyőr,
Kincses bolygó,
Szinbád,
Oroszlánkirály,
Pinokkió,
Pán Péter,
Dzsungel könyve,
megvan a micimackó is de őt gyűlölöm..
képet most csak a gyüjteményem részéről tudok mutatni néhány kazi kölcsönben van!
Christo,
Lindsay019
2010. október 26. 15:56
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
A Kis Hableány volt a szívem csücske. Én olyan öreg vagyok még moziban láttam. Persze, hogy meg kellett szerezni DVD-n, és a könyv is megvan még otthon...valahol...
2010. október 26. 20:27
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline |
Meg meg van DVD-n :
A szepseg es a szornyeteg 1-2
Kishableany 2, Ariel, a kezdetek kezdete es az
Oroszlan kiraly 1,2,3
A szepseg es a szornyeteg 1-2
Kishableany 2, Ariel, a kezdetek kezdete es az
Oroszlan kiraly 1,2,3
Lindsay019
2010. október 27. 07:29
Christo által mutatott könyveket nem teszem ki, az utolsó négy könyv az még az enyém volt kicsiként ... nem most volt.
Lindsay019,
duracell
2010. október 28. 11:54
Tegnap megvettem a Dzsungel könyve 2-t is. (Bár nagy reményeket nem fűzök hozzá, csak occsó vóóót... )
dave095,
Lindsay019
2010. október 29. 19:32
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline |
Idézet (Billy Costigan @ 2010.10.27. 07:29)
Christo által mutatott könyveket nem teszem ki, az utolsó négy könyv az még az enyém volt kicsiként ... nem most volt.
Az utolsó nekem is megvan!
Lindsay019
2010. november 14. 11:02
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline |
Rengeteg cuccom van a Walt Disney-től,még mikor kisebb voltam.Le is írom:
Könyv:
Chip és Dale
Pocahontas 2: Vár egy új világ
Herkules
Pinocio
Pumba Világgá megy
A róka és a vadászkutya
Betyár kutyus a cirkuszban
Mackótestvér
DVD:
Rengeteg le se tudnám írni.
Kazi:
Bambi
Könyv:
Chip és Dale
Pocahontas 2: Vár egy új világ
Herkules
Pinocio
Pumba Világgá megy
A róka és a vadászkutya
Betyár kutyus a cirkuszban
Mackótestvér
DVD:
Rengeteg le se tudnám írni.
Kazi:
Bambi
Lindsay019
2010. november 17. 16:52
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline |
nekem és a tesóimnak rengetek..az ágyneműm is olyan még mindíg azt használom amit olyan nagyon régen kaptam
Lindsay019
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.