Fernando Alonso nyerte meg a legelső koreai futamot, amin végig esett az eső.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alonso nyerte az első koreai futamot
2010. október 24. 15:42
2010. október 24. 15:43
Állati futam volt. Nem szeretem Alonsót, de most nagyon jó volt.
2010. október 24. 15:44
Karina197 számból vetted ki a szót de még annyit hozzáteszek, hogy nagyon örülök Massa helyezésének^^ <3
2010. október 24. 15:46
gertii: Elfelejtettem leírni. Én is, nagyon nagyon ^^
2010. október 24. 15:50
Ez nagyon durva futam volt.
Kubica a kedvenc. Örülök, hogy 5. lett.
Kubica a kedvenc. Örülök, hogy 5. lett.
2010. október 24. 15:52
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Hamilton jól ment.
Még van esély a McLaren csapat, és az egyéni címre is, csak ne adják fel,és akkor jó lesz
Hajrá McLaren
Ferrarit (Massa-val nincs gondom) nem szeretem, de most jók voltak mindketten,úgyhogy grt
Még van esély a McLaren csapat, és az egyéni címre is, csak ne adják fel,és akkor jó lesz
Hajrá McLaren
Ferrarit (Massa-val nincs gondom) nem szeretem, de most jók voltak mindketten,úgyhogy grt
2010. október 24. 15:53
Ez jó! Láttam, és az első 14 körig csak mentek, mert nem lehetett előzni! Durva futam volt! De én mindég is Hamiltonnak drukkoltam, kár, hogy megsérült!
2010. október 24. 15:53
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline |
Eszméletlen futam volt. Nagyon, de nagyon örültem Hamilton második helyezésének. Sok embernek példát mutathat a hozzáállásával és kitartásával. Nem adta fel a küzdelmet, pedig elég hosszú pechszérián van túl, és sikerült Neki! Újra versenyben van a VB-cím megnyerésére. A RedBull-osokat sajnáltam kicsit (főleg Vettelt, mert nagyon jót autózott), de ilyen a motorsport. Igazából Alonsonak szerencséje volt a mai futamon, de gratulálok neki. Lewis nagyon ügyes volt, és mindenáron versenyezni akart, és akár első is lehetett volna, ha nincsenek gondok az autóval (túlkormányzottság). Jensont nagyon sajnáltam, egész hétvégén nagyon lassú volt és gondok voltak az autójával, és a VB-cím megvédésére már nem igazán van esély. Mindent egybevéve jó kis futam volt! Hajrá McLaren, hajrá Lewis!
2010. október 24. 15:54
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline |
Én is gratulálok nekik!
2010. október 24. 15:56
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline |
Nagyon jó futam volt
Szegény Red Bull
Szegény Red Bull
2010. október 24. 16:02
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline |
nagyon jó futam volt csak az a hülye Alonso nyerte :@ :ideges: sajnos átvette a VB vezetést és egyik Redbull se szerzett pontot pedig Vettel nagyon jó versenyt ment csak hát a Technika ördöge
2010. október 24. 16:09
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
Alonso nyert tök jó. Remélem ő lesz a világbajnok is. ♥
2010. október 24. 16:21
Örülök, hogy Alonso nyerte a futamot, így most már kezdem érteni azt, amikor Massának oda kellett adnia az első helyet Alonsonak.
A futam jó volt, azt nagyon bírtam, amikor Hamilton örült, hogy elindítják a futamot. Bár, az nem tetszett, hogy az utolsó körökben nem küzdött, azért, hogy Alonsot megelőzze, izgalmasabb lett volna. Nem is azért, hogy megelőzze, csak jó lett volna látni. Sutil csoki evése pedig haláli volt.
A futam jó volt, azt nagyon bírtam, amikor Hamilton örült, hogy elindítják a futamot. Bár, az nem tetszett, hogy az utolsó körökben nem küzdött, azért, hogy Alonsot megelőzze, izgalmasabb lett volna. Nem is azért, hogy megelőzze, csak jó lett volna látni. Sutil csoki evése pedig haláli volt.
2010. október 24. 16:31
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Én néztem, és szeretnék gratulálni mindenkinek. Utálom a forma1-et, de ez van, rá voltam kényszerítve drága bátyám által.
2010. október 24. 16:45
jaj azt kihagytam.. hogy szakadtam a röhögéstől is xD Sutil csokit evett... de a legjobb Massa burulása volt a lépcsőn :"D nagyba dumál Haminek erre bumm ez a harmadik hely biztos feldobta
2010. október 24. 16:46
Hajrá Massa !!♥ ♥
akárki akármit mond,ő érdemelné meg a világbajnoki címet !(:
akárki akármit mond,ő érdemelné meg a világbajnoki címet !(:
2010. október 24. 16:47
Marha jó volt a futam. Sokat kellett rá várni... jó korán kellett kelni, már annak a ki megnézte élőben. A mair versenyen Webber-en nagyn meglepődtem, hogy így el tudta "cseszni", ez az ő hibája volt, tény. Ez van. Akit nagyon sajnáltam az Vettel (persze, hogy a kedvenc ). Kár volt a versenyért mert nagyon jól ment, de ez van, autósport, ez mindig benne van. Alonsonak, ma csak hatalmas mázlija volt, mert amúgy nem ment valami hű, de nagyot, Hamilton is jó formában volt és, ha valaki, tényleg versenyezni akart ma az pontosan ő volt. Ez vitathatatlan. Míg a többiek csak nyafogtak tényleg. Kezdik elkényeztetni őket.
Kapcsolódó sztárok
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!