Akkor hadd jegyezzem meg én is, hogy Amerika viszont nem egyenlő az USA-val, ezért is írtam át a címet (mivel Amerika volt eredetileg). Amerikában van pl. Uruguay is (csak egy példa), melyre már nem feltétlenül lenne igaz a cikk állítása.
Idézet (kateblock @ 2010.10.27. 16:36)
Ez a topikcím a hozzászólásomért kiabál
Először is, szerintem helyesbítsünk. USA nem egyenlő Hollywooddal. Hollywood (amit én csak Hollyweird-nek hívok
) egy teljes más közeg és nem összekeverendő Amerikával. Az álmok fővárosa ugyan az USA-ban van de a lehetőségek nem ugyanazok.
Mindkét hely pénzorientált és a nép agymosására szakosodott, ergó Amerikába bárki mehet de akkor sem garantált a siker. Minnél zűrösebb az ember, minnél többet bevállal annál inkább hajlanak a reklámozása és szponzorálása mellett.
Aki tehetségtelenül megy karriert csinálni és bármit bevállal, annak garantált a lé, de aki nem hajlandó rászállni az agymosásos vonatra, annak esélye nincs.
Bárki bármivel sokra viheti Hollywoodban, ha behódol.
Amerika az más, annak is van egy külön szférája, ami nem feltétlenül hollywoodias. Ott még földhöz ragadtabbak az emberek és nemcsak dollárokban gondolkoznak.