Game of Thrones / Trónok harca (2011-2019)
2016. március 29. 17:31
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2016. március 30. 09:12
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (Shireen @ 2016.03.29. 17:32)
A trailer után én már csak ennyit tudok hozzáfűzni a dologhoz:
(már csak pár hét
)
(már csak pár hét
Ugyanezt érzem. Nagoyn nagyon kíváncsi vagyok, főleg hogy már könyv sincs ami előre vetítené
1 felhasználónak tetszik:
Shireen
2016. március 30. 21:28
Idézet (Brittany @ 2016.03.30. 09:12)
Ugyanezt érzem. Nagoyn nagyon kíváncsi vagyok, főleg hogy már könyv sincs ami előre vetítené 
Nem valami olyasmit mondtak, hogy két évadra osztották a legutóbbi könyvet? Vagy lehet, rosszul tudom. Egyébként én is nagyon várom már.
2016. március 30. 21:56
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (lacie @ 2016.03.30. 21:28)
Nem valami olyasmit mondtak, hogy két évadra osztották a legutóbbi könyvet? Vagy lehet, rosszul tudom. Egyébként én is nagyon várom már. 
A Kardok viharát vagyis a harmadik könyvet osztották fel két évadra, ez volt a 3. és 4. évad.
Az ötödik évadnak pedig pont ott volt vége, ahol az ötödik könyv befejeződött, szóval a 6. évad teljesen ismeretlen lesz mindenki számára.
2016. március 31. 16:49
|
|
|
Hát ez az... senki nem tud semmit. A színészek nem mondanak semmit. Tiszta idegtépő. De holnap már április. onnan már nem sok idő... annyira... nagyon...
2016. április 01. 23:40
|
|
Shireenbokeh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 1501 Csatolások: 610 Azonosító: 255253 offline
|
Ezt most találtam
Szegénykémet akármennyire nem bírtam az elején, azért amit vele tettek még neki se kívántam volna.
(Azért eléggé kíváncsi leszek erre a Sansa-Theon szálra
)
Szegénykémet akármennyire nem bírtam az elején, azért amit vele tettek még neki se kívántam volna.
(Azért eléggé kíváncsi leszek erre a Sansa-Theon szálra
2016. április 02. 17:53
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
8 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
duracell,
missdaisy,
CandUs,
Szandi0820,
silenc,
Lindsay019,
jasztelek
2016. április 25. 11:09
"Nem tetszett a Dorne történetszál előző évadban? Nyugi, megoldjuk"
- a készítők, valószínűleg
- a készítők, valószínűleg
2016. április 25. 18:56
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Nagy nehezen sikerült magamhoz térnem hajnal 2:45kor, mikor 3 órakor megszólalt az opening kiszaladt a csipa a szememből
Most egy kicsit spoilerkedni fogok.
Dorne-i dolgok nem értek váratlanul, mivel pár napja láttam a kiszivárgott spoileres képeket, de akkor is felháborító az egész, én is azon a véleményen vagyok, hogy a sorozatban nagyon elrontották a dorne-i szálat...6x01-ben konkréten kihalt a Martell ház...nem értem erre miért volt szükség..
Én kis naiv vagyok...nagyon abban reménykedtem, hogy Jon feltámasztása már az első részben megtörténik (mivel tuti meg fog történni valamikor).
A végén nem nagyon értettem a Melis dolgot, erre a szálra nagyon kíváncsi leszek.
Most egy kicsit spoilerkedni fogok.
Dorne-i dolgok nem értek váratlanul, mivel pár napja láttam a kiszivárgott spoileres képeket, de akkor is felháborító az egész, én is azon a véleményen vagyok, hogy a sorozatban nagyon elrontották a dorne-i szálat...6x01-ben konkréten kihalt a Martell ház...nem értem erre miért volt szükség..
Én kis naiv vagyok...nagyon abban reménykedtem, hogy Jon feltámasztása már az első részben megtörténik (mivel tuti meg fog történni valamikor).
A végén nem nagyon értettem a Melis dolgot, erre a szálra nagyon kíváncsi leszek.
2016. április 25. 21:07
Hát én még mindig nem hiszem el,hogy Jon halott
Sansáért most először izgultam, kíváncsi leszek további sorsára, azon gondolkodtam ma, hogy mekkora lenne már,ha kiderülne, hogy terhes lett
A Melisandréről kiderült dolog ott a végén nem lepett meg, kicsit AHS-es feelingje volt, mert ugye abban meg a takarítónőnél volt ugyanez.. Aryát nagyon sajnálom,de én hiszek benne, szerintem pár rész után már vakon is badass lesz
Kisujjt hiányolom:c Deneriszben nem csalódtam, annyira buta szegény a hasamat fogtam a nevetéstől, mikor a dothrakiak kinevették miután 'bemutatkozott',de komolyan azt hitte ez meghatja őket vagy mi?
Leggyengébb női szereplő szerintem és csoda, hogy még él, és nem csoda, hogy a sárkányait nem bírta megnevelni
Tyrionnak nagyon szurkolok, csak ő maradjon életben
Hű most veszem észre, hogy mennyire hiányzott már a Trónok harca és várom, hogy Brant is láthassam
Én elégedett vagyok, ti mit gondoltok?
(((Spoileres kiegészítés; Most én értem, hogy női felkelés meg ilyenek, de nem értem Trystanet mért kellett megölni
)))
2016. április 25. 22:54
|
|
Shireenbokeh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 1501 Csatolások: 610 Azonosító: 255253 offline
|
HÁT TE JÓ ÉG. Mi volt ez kérem szépen?
Mielőtt még bővebben kifejteném a véleményemet erről a részről, azt azért leszögezném, hogy nagyon elégedett vagyok, megérte rá annyit várni, amennyit.
Jonról szerintem még senki ne mondjon le, ez elég egyértelmű volt, hogy az első részben nem fogják lelőni a legnagyobb poént. Ha szerencsénk van az utolsó résznél talán feltámad
Sajnálom, hogy Margaeryre nem fektettek olyan nagy hangsúlyt, szerencsétlent valaki tényleg kiszabadíthatná, nagyon bírtam a fejét, de most elég rosszul fest a drága. Btw Lorasról is adhatnának egy kis infót, azt annyira nem bírnám, ha esetleg megölnék vagy valami.
A Dornei dolgokról egyenlőre nem tudok nyilatkozni, arról csak annyit, hogy MIÉRT?
Szerencsétlen Trystane nagyon megjárta, főleg, hogy eléggé sokkolt a halála, azt hittem az lesz a csavar, hogy ő majd tök bravúrosan legyőzi mind a két csajt :'D Aha.. hát nem.
Na jó és akkor a vége. A vége az kész volt. Hát én mindenre számítottam csak erre nem. Azért ez nem semmi. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a nyaklánc fizikailag is megfiatalítja, a szervezetével együtt, vagy csak látszólag? (egyébként eskü az Aranyhaj jutott erről egyből eszembe, miután feleszméltem az első és a második sokkból)
Mielőtt még bővebben kifejteném a véleményemet erről a részről, azt azért leszögezném, hogy nagyon elégedett vagyok, megérte rá annyit várni, amennyit.
Jonról szerintem még senki ne mondjon le, ez elég egyértelmű volt, hogy az első részben nem fogják lelőni a legnagyobb poént. Ha szerencsénk van az utolsó résznél talán feltámad
Sajnálom, hogy Margaeryre nem fektettek olyan nagy hangsúlyt, szerencsétlent valaki tényleg kiszabadíthatná, nagyon bírtam a fejét, de most elég rosszul fest a drága. Btw Lorasról is adhatnának egy kis infót, azt annyira nem bírnám, ha esetleg megölnék vagy valami.
A Dornei dolgokról egyenlőre nem tudok nyilatkozni, arról csak annyit, hogy MIÉRT?
Na jó és akkor a vége. A vége az kész volt. Hát én mindenre számítottam csak erre nem. Azért ez nem semmi. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a nyaklánc fizikailag is megfiatalítja, a szervezetével együtt, vagy csak látszólag? (egyébként eskü az Aranyhaj jutott erről egyből eszembe, miután feleszméltem az első és a második sokkból)
2016. május 02. 10:01
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Spoileres!!!
Tudtam, tudtam, tudtam, tudtam!!!444!4 Annyira biztos voltam benne, hogy kellett volna fogadnom erre egy fogadóirodában. Bár alapjáraton nem bántam volna, hogyha megnyuvasztják a készítők, de azért Welcome Back újra, Jon Snow! Keményítsd meg magad, és állj bosszút azokon, akik szervezkedtek ellened. Gyengének és esendőnek lenni a Trónok Harcában egyet jelent a biztos halállal, szóval szedd össze magad!
Tudtam, tudtam, tudtam, tudtam!!!444!4 Annyira biztos voltam benne, hogy kellett volna fogadnom erre egy fogadóirodában. Bár alapjáraton nem bántam volna, hogyha megnyuvasztják a készítők, de azért Welcome Back újra, Jon Snow! Keményítsd meg magad, és állj bosszút azokon, akik szervezkedtek ellened. Gyengének és esendőnek lenni a Trónok Harcában egyet jelent a biztos halállal, szóval szedd össze magad!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.