Game of Thrones / Trónok harca (2011-2019)
2016. március 29. 17:31
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2016. március 30. 09:12
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Shireen @ 2016.03.29. 17:32)
A trailer után én már csak ennyit tudok hozzáfűzni a dologhoz:
(már csak pár hét )
(már csak pár hét )
Ugyanezt érzem. Nagoyn nagyon kíváncsi vagyok, főleg hogy már könyv sincs ami előre vetítené
1 felhasználónak tetszik:
Shireen
2016. március 30. 21:28
Idézet (Brittany @ 2016.03.30. 09:12)
Ugyanezt érzem. Nagoyn nagyon kíváncsi vagyok, főleg hogy már könyv sincs ami előre vetítené
Nem valami olyasmit mondtak, hogy két évadra osztották a legutóbbi könyvet? Vagy lehet, rosszul tudom. Egyébként én is nagyon várom már.
2016. március 30. 21:56
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Idézet (lacie @ 2016.03.30. 21:28)
Nem valami olyasmit mondtak, hogy két évadra osztották a legutóbbi könyvet? Vagy lehet, rosszul tudom. Egyébként én is nagyon várom már.
A Kardok viharát vagyis a harmadik könyvet osztották fel két évadra, ez volt a 3. és 4. évad. Ez nem is volt meglepő, mivel a 3. könyv nagyon eseménydús volt. Az 5.évadban pedig a 4. (Varjak lakomája) és 5. (Sárkányok tánca) könyvet dolgozták fel. Érthető volt ez is, hiszen a két utolsó könyvnek kb. a fele csak rizsa volt. Valamint kronológiailag is egy volt a két könyv, csak azért írta meg külön Martin bácsi őket, mert egybe túlságosan hosszú lett volna. A 4. könyv főleg Királyvárra fókuszál, az 5. könyv pedig a Falra és a tenger másik felén zajló eseményekre, vagyis leginkább csak Danyről, Jonról és Tyrionról szól.
Az ötödik évadnak pedig pont ott volt vége, ahol az ötödik könyv befejeződött, szóval a 6. évad teljesen ismeretlen lesz mindenki számára.
2016. március 31. 16:49
Hát ez az... senki nem tud semmit. A színészek nem mondanak semmit. Tiszta idegtépő. De holnap már április. onnan már nem sok idő... annyira... nagyon...
2016. április 01. 23:40
Shireenbokeh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 1501 Csatolások: 610 Azonosító: 255253 offline |
Ezt most találtam
Szegénykémet akármennyire nem bírtam az elején, azért amit vele tettek még neki se kívántam volna.
(Azért eléggé kíváncsi leszek erre a Sansa-Theon szálra )
Szegénykémet akármennyire nem bírtam az elején, azért amit vele tettek még neki se kívántam volna.
(Azért eléggé kíváncsi leszek erre a Sansa-Theon szálra )
2016. április 02. 17:53
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
8 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
duracell,
missdaisy,
CandUs,
Szandi0820,
silenc,
Lindsay019,
jasztelek
2016. április 25. 11:09
"Nem tetszett a Dorne történetszál előző évadban? Nyugi, megoldjuk"
- a készítők, valószínűleg
- a készítők, valószínűleg
2016. április 25. 12:06
Megnéztem. Nem éjjel háromkor hanem ma reggel de megnéztem.
BAKKERRRR!!!! Nem hiszem el... látta már valaki? Okoskodjunk már
BAKKERRRR!!!! Nem hiszem el... látta már valaki? Okoskodjunk már
2 felhasználónak tetszik:
Average Girl,
missdaisy
2016. április 25. 18:56
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Nagy nehezen sikerült magamhoz térnem hajnal 2:45kor, mikor 3 órakor megszólalt az opening kiszaladt a csipa a szememből
Most egy kicsit spoilerkedni fogok.
Dorne-i dolgok nem értek váratlanul, mivel pár napja láttam a kiszivárgott spoileres képeket, de akkor is felháborító az egész, én is azon a véleményen vagyok, hogy a sorozatban nagyon elrontották a dorne-i szálat...6x01-ben konkréten kihalt a Martell ház...nem értem erre miért volt szükség..
Én kis naiv vagyok...nagyon abban reménykedtem, hogy Jon feltámasztása már az első részben megtörténik (mivel tuti meg fog történni valamikor).
A végén nem nagyon értettem a Melis dolgot, erre a szálra nagyon kíváncsi leszek.
Most egy kicsit spoilerkedni fogok.
Dorne-i dolgok nem értek váratlanul, mivel pár napja láttam a kiszivárgott spoileres képeket, de akkor is felháborító az egész, én is azon a véleményen vagyok, hogy a sorozatban nagyon elrontották a dorne-i szálat...6x01-ben konkréten kihalt a Martell ház...nem értem erre miért volt szükség..
Én kis naiv vagyok...nagyon abban reménykedtem, hogy Jon feltámasztása már az első részben megtörténik (mivel tuti meg fog történni valamikor).
A végén nem nagyon értettem a Melis dolgot, erre a szálra nagyon kíváncsi leszek.
2016. április 25. 21:07
Hát én még mindig nem hiszem el,hogy Jon halott Sansáért most először izgultam, kíváncsi leszek további sorsára, azon gondolkodtam ma, hogy mekkora lenne már,ha kiderülne, hogy terhes lett A Melisandréről kiderült dolog ott a végén nem lepett meg, kicsit AHS-es feelingje volt, mert ugye abban meg a takarítónőnél volt ugyanez.. Aryát nagyon sajnálom,de én hiszek benne, szerintem pár rész után már vakon is badass lesz Kisujjt hiányolom:c Deneriszben nem csalódtam, annyira buta szegény a hasamat fogtam a nevetéstől, mikor a dothrakiak kinevették miután 'bemutatkozott',de komolyan azt hitte ez meghatja őket vagy mi? Leggyengébb női szereplő szerintem és csoda, hogy még él, és nem csoda, hogy a sárkányait nem bírta megnevelni Tyrionnak nagyon szurkolok, csak ő maradjon életben Hű most veszem észre, hogy mennyire hiányzott már a Trónok harca és várom, hogy Brant is láthassam Én elégedett vagyok, ti mit gondoltok? (((Spoileres kiegészítés; Most én értem, hogy női felkelés meg ilyenek, de nem értem Trystanet mért kellett megölni )))
2016. április 25. 22:54
Shireenbokeh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 1501 Csatolások: 610 Azonosító: 255253 offline |
HÁT TE JÓ ÉG. Mi volt ez kérem szépen?
Mielőtt még bővebben kifejteném a véleményemet erről a részről, azt azért leszögezném, hogy nagyon elégedett vagyok, megérte rá annyit várni, amennyit.
Jonról szerintem még senki ne mondjon le, ez elég egyértelmű volt, hogy az első részben nem fogják lelőni a legnagyobb poént. Ha szerencsénk van az utolsó résznél talán feltámad
Sajnálom, hogy Margaeryre nem fektettek olyan nagy hangsúlyt, szerencsétlent valaki tényleg kiszabadíthatná, nagyon bírtam a fejét, de most elég rosszul fest a drága. Btw Lorasról is adhatnának egy kis infót, azt annyira nem bírnám, ha esetleg megölnék vagy valami.
A Dornei dolgokról egyenlőre nem tudok nyilatkozni, arról csak annyit, hogy MIÉRT? Szerencsétlen Trystane nagyon megjárta, főleg, hogy eléggé sokkolt a halála, azt hittem az lesz a csavar, hogy ő majd tök bravúrosan legyőzi mind a két csajt :'D Aha.. hát nem.
Na jó és akkor a vége. A vége az kész volt. Hát én mindenre számítottam csak erre nem. Azért ez nem semmi. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a nyaklánc fizikailag is megfiatalítja, a szervezetével együtt, vagy csak látszólag? (egyébként eskü az Aranyhaj jutott erről egyből eszembe, miután feleszméltem az első és a második sokkból)
Mielőtt még bővebben kifejteném a véleményemet erről a részről, azt azért leszögezném, hogy nagyon elégedett vagyok, megérte rá annyit várni, amennyit.
Jonról szerintem még senki ne mondjon le, ez elég egyértelmű volt, hogy az első részben nem fogják lelőni a legnagyobb poént. Ha szerencsénk van az utolsó résznél talán feltámad
Sajnálom, hogy Margaeryre nem fektettek olyan nagy hangsúlyt, szerencsétlent valaki tényleg kiszabadíthatná, nagyon bírtam a fejét, de most elég rosszul fest a drága. Btw Lorasról is adhatnának egy kis infót, azt annyira nem bírnám, ha esetleg megölnék vagy valami.
A Dornei dolgokról egyenlőre nem tudok nyilatkozni, arról csak annyit, hogy MIÉRT? Szerencsétlen Trystane nagyon megjárta, főleg, hogy eléggé sokkolt a halála, azt hittem az lesz a csavar, hogy ő majd tök bravúrosan legyőzi mind a két csajt :'D Aha.. hát nem.
Na jó és akkor a vége. A vége az kész volt. Hát én mindenre számítottam csak erre nem. Azért ez nem semmi. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a nyaklánc fizikailag is megfiatalítja, a szervezetével együtt, vagy csak látszólag? (egyébként eskü az Aranyhaj jutott erről egyből eszembe, miután feleszméltem az első és a második sokkból)
2016. május 02. 10:01
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Spoileres!!!
Tudtam, tudtam, tudtam, tudtam!!!444!4 Annyira biztos voltam benne, hogy kellett volna fogadnom erre egy fogadóirodában. Bár alapjáraton nem bántam volna, hogyha megnyuvasztják a készítők, de azért Welcome Back újra, Jon Snow! Keményítsd meg magad, és állj bosszút azokon, akik szervezkedtek ellened. Gyengének és esendőnek lenni a Trónok Harcában egyet jelent a biztos halállal, szóval szedd össze magad!
Tudtam, tudtam, tudtam, tudtam!!!444!4 Annyira biztos voltam benne, hogy kellett volna fogadnom erre egy fogadóirodában. Bár alapjáraton nem bántam volna, hogyha megnyuvasztják a készítők, de azért Welcome Back újra, Jon Snow! Keményítsd meg magad, és állj bosszút azokon, akik szervezkedtek ellened. Gyengének és esendőnek lenni a Trónok Harcában egyet jelent a biztos halállal, szóval szedd össze magad!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.