Jön az új videoklip?
2010. november 02. 17:00
|
|
tila 86új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 129375 offline
|
ez tök jó
persze divaft már megírta meg állandóan erről beszél, és mivel nem ismerek nála nagyob Lady Gaga rajongót... nem értem miért nem fogadják el a cikkeit de amiket írt azok jól sikerültek és hírek voltak nem ilyen kis apróságok ami 20 emberből ha 2- érdekel. Hajrá Gaga hajrá divaft!!!!
de örülök neki hogy végre lesz új klip
2010. november 02. 17:04
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Sötétben táncol, és a hús ruha lesz rajta?
2010. november 02. 17:12
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
köszi szépen tila 86
. és előre mondom hogy nem kéne csúfolni mert nem értem az olyan elme bajos embereket akik nem szeretik gaga-t most ronda szavakat írtok rá és amikor meg a sulibulin vagy a discoban hallgatod és rázod a segged akkor jó ugye ? és igen ezt már évek! óta tudtam mindig írta a Facbookra, Twitterre és a Myspacere hogy " Dance in the Dark" ennyit erről !
2010. november 02. 17:25
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
tyűűű
Fiúk biztos örülnek.
Fiúk biztos örülnek.
2010. november 02. 17:26
Imádom a számot. Szerintem sokkal "slágeresebb" jellegű, mint az Alejandro.
De amúgy nem tartom valószínűnek, hogy lesz belőle klip... Már csak azért sem, mert elvileg úgy volt, hogy az Alejandro után a Monster jön. Azzal akkor most mi van?
De amúgy nem tartom valószínűnek, hogy lesz belőle klip... Már csak azért sem, mert elvileg úgy volt, hogy az Alejandro után a Monster jön. Azzal akkor most mi van?
2010. november 02. 18:23
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Nagyon szeretem ezt a dalt! Klassz lenne egy videoklip belőle!
2010. november 02. 18:27
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
ja nagyon jó lenne
2010. november 02. 18:30
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (divaft @ 2010.11.02. 16:32)
már ne haragudj aki szerkeztette a cikket de ezt a cikket nem azért de eloptad . amikor meg szerkeztettem a profilomat akkor írtam hogy " Lady Gaga a Dance in the Dark lesz az új klipje . És kiállok magamért remélem akik itt a barátaim- ismerőseim azok értem kiállnak vagy legalább igazanat mondanak. Nem tudom hogy mostanába semelyik cikkemet nem fogadnak el ezt nem értem mindent jól végeztem Nicole-t is megírtam megírtam Nicky Minay új klipjét semmit nem fogadtok el. Sajnálom de ez nem valami becsületes. Nem loptam sehonnan mindent angolul nézek próbálok jól szerkezteni de azóta semmi . Köszönöm aki elolvasta és megértette !
Szerintem komoly hibák lehettek az általad írt cikkekben, amiket nem jelenítettek meg. Hidd el, hogy ha szépen megírt az egész, jól vannak megfogalmazva a mondatok, nem másolt, és a 3/4-e nincs tele helyesírási hibákkal, akkor fix, hogy kiadják! Előfordul 1-2 elütés, hiba, de azt kijavítják, és megjelenítik a cikket. De ha összecsapott az egész, értelmetlenek a mondatok, nincs összefüggés közöttük, ráadásul még helyesírási hibákkal is tele van, akkor persze, hogy nem jelenítik meg! Szóval elképzelhető, hogy ilyesmi problémák lehettek a cikkeiddel!
2010. november 02. 18:35
|
|
|
Idézet (forever JBiebs @ 2010.11.02. 16:34)
remlem felbukik valamiben a nagy sötétben!!
Ez rendkívül "kedves" hozzászólás volt...!
2010. november 02. 18:43
nem úgy volt,hogy a Fame Monster-ről már nem lesz több klip?
egyébként ha lesz a Dance In The Dark-nak klipje,biztos jó lesz
2010. november 02. 19:37
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Pepsi8 : a The Fame Monster albumból így állt a sor : 1. Bad Romance, 2. Telephone, 3. ALejandro, 4. Monster
http://www.youtube.com/watch?v=GQzYFKWBSbA
Kedves Fan-ily6889 : 6! cikket írtam már és egyszer csaltam ! ezután írtam sikeres énekesnőkről és sok sok minderről. ha nem ismersz nem kell ilyen meg jegyzéseket rólam venni. Nem is mersz és nem akarlak megismerni . Biztos picike helyen kedves vagy meg minden, barátaid elégedettek lehetnek veled. És remélem nem akarsz velem veszekedni mert nekem nincs veled. Na csók ( ja és olyan vagyok mint a többi ember !)
http://www.youtube.com/watch?v=GQzYFKWBSbA
Kedves Fan-ily6889 : 6! cikket írtam már és egyszer csaltam ! ezután írtam sikeres énekesnőkről és sok sok minderről. ha nem ismersz nem kell ilyen meg jegyzéseket rólam venni. Nem is mersz és nem akarlak megismerni . Biztos picike helyen kedves vagy meg minden, barátaid elégedettek lehetnek veled. És remélem nem akarsz velem veszekedni mert nekem nincs veled. Na csók ( ja és olyan vagyok mint a többi ember !)
2010. november 02. 19:38
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Hát jöjjön is
2010. november 02. 20:55
|
|
|
Kedves divaft !
Már ne haragudj, de ebben mi volt a veszekedés? Miért akarnék egyáltalán bárkivel is veszekedni? Hogy jönnek ide a barátaim, és az, hogy milyen vagyok? Jó indulattal írtam le, hogy mik lehettek a problémák! Ez nem ellened szólt! Általánosságban írtam, hogy mik miatt nem fogadnak el 1-1 cikket. Kár, hogy félreértetted, bár nem értem, miért kell rögtön úgy értelmezni a kommentemet, hogy támadlak benne, amikor nem! Senki nem is mondta egy szóval sem, hogy csaltál! A másik meg, hogy eleve a helyesírást emeltem ki, nem pedig mást. Nem akarsz megismerni? Ki kérte? Meg egy ilyen után, lehet, hogy jobb is!
Már ne haragudj, de ebben mi volt a veszekedés? Miért akarnék egyáltalán bárkivel is veszekedni? Hogy jönnek ide a barátaim, és az, hogy milyen vagyok? Jó indulattal írtam le, hogy mik lehettek a problémák! Ez nem ellened szólt! Általánosságban írtam, hogy mik miatt nem fogadnak el 1-1 cikket. Kár, hogy félreértetted, bár nem értem, miért kell rögtön úgy értelmezni a kommentemet, hogy támadlak benne, amikor nem! Senki nem is mondta egy szóval sem, hogy csaltál! A másik meg, hogy eleve a helyesírást emeltem ki, nem pedig mást. Nem akarsz megismerni? Ki kérte? Meg egy ilyen után, lehet, hogy jobb is!
2010. november 02. 21:52
Hát, ha nagyon sötét lesz, akkor az egész klip egy nagy feketeségből fog állni + a zene. xD
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: