Dakota Fanning kedvelt gyereksztár, aki minden fiút megkaphatna. De az egyik alkalommal a paparazzók lekapták, miként távozott pilatesórájáról: nem éppen bájos formájában örökítették meg a lányt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dakota Fanning elcsúnyult?
2010. november 03. 10:12
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
hát igen ennyit tesz a smink
2010. november 03. 10:13
Jajj istenem,imádom Dakotát,de mi a francért öregedett volna meg?Csak azért,mert most az egyszer smink nélkül,napszemüveg nélkül lépett az utcára?Ezért elcsúfult volna?Ugyan már,azt ne mondjátok,hogy még nem voltatok ilyen helyzetben...
2010. november 03. 10:14
jesszus úr istne

hát itt van az hogy hogy néznek ki a sztárok smink nélkül
hát itt van az hogy hogy néznek ki a sztárok smink nélkül
2010. november 03. 10:15
Itt tényleg olyan mintha 30 lenne,de azért szeretem
2010. november 03. 10:16
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
"Dakota Fanning elcsúnyult?"
Eddig is csúnya volt.
Nekem eddig se tetszett.
Eddig is csúnya volt.
2010. november 03. 10:20
|
|
Alexa555visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.08.27. Hozzászólás: 167 Csatolások: 98 Azonosító: 8551 offline
|
micsoda hírek...mintha nem készülhetne sz*r kép az emberekről...kezdem úgyérezni hogy ezen a fórumon már nem nagyon kell elolvasnom semmit, a hozzászólásokat meg főleg nem, mert úgyis csak felb*szom magam.
2010. november 03. 10:21
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
Hát...nincs rajta smink,nem járt fodrásznál,hülye fejet vág...attól szerintem még nem csúnyult el!
2010. november 03. 10:21
minden sztár így néz ki smink nélkül..de vagy 30nak nézem én is
2010. november 03. 10:26
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Úgy bírom, hogy mikor a sztárokról smink nélküli képet raknak ki, akkor -hogy még rátegyenek egy lapáttal- mindig olyat választanak, amin épp hülye pofát vág
Nem egy olyan kép volt, ahol csak az volt a gond, hülye pofát vágni meg szerintem mindenki szokott. Nézzetek meg róla más smink nélküli képet, egyáltalán nem ronda...
Kapcsolódó sztárok
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Igyekszik távol tartani az őrülettől.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd