Starity

Névszámok

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 03. 23:23 #1
- törölt felhasználó -    
Nos a téma nekem nagyon aktuális lenne. Én személy szerint nem mennék bele, hogy mik is a névszámok google-be beírod nem sokkal tart több ideig mintha itt olvasnád. Nos viszont nekem lenne egy kérdésem felétek amihez tartozik egy történet. A mostani nevemmel a szerencsés 3as számba születtem viszont felveszek egy másik nevet. Legalábbis szeretném. Amivel megkapnám a szerencsétlen 4es számot. Én személyszerint bízok annyira magamban, hogy az az alapelvem miszerint a sorsom én alakítom. !DE kezdenek elbátortalanítani és rémképeket látok. Vélemény ötlet (bíztatás blush.gif ) esetleg tapasztalat...
Szerintetek 2év után beleugorjak a névfelvételbe,vagy sem? meghajolo.gif De egyébként azt is leírhatjátok, hogy melyik a ti számotok és mit jelent x'D.
2010. november 03. 23:34 #2
- törölt felhasználó -    
Idézet (zombeeStar @ 2010.11.03. 23:23)
Nos a téma nekem nagyon aktuális lenne. Én személy szerint nem mennék bele, hogy mik is a névszámok google-be beírod nem sokkal tart több ideig  mintha itt olvasnád. Nos viszont nekem lenne egy kérdésem felétek amihez tartozik egy történet. A mostani nevemmel a szerencsés 3as számba születtem viszont felveszek egy másik nevet. Legalábbis szeretném. Amivel megkapnám a szerencsétlen 4es számot. Én személyszerint bízok annyira magamban, hogy az az alapelvem miszerint a sorsom én alakítom. !DE kezdenek elbátortalanítani és rémképeket látok. Vélemény ötlet (bíztatás  blush.gif ) esetleg tapasztalat...
Szerintetek 2év után beleugorjak a névfelvételbe,vagy sem?  meghajolo.gif De egyébként azt is leírhatjátok, hogy melyik a ti számotok és mit jelent x'D.

Nos, nem kerestem rá, valami fogalmam így ez alapján van a névszámokról, de szerintem nyugodtan vedd fel azt a nevet is. Én is azt vallom, hogy a sorsom én alakítom, s habár nagyvonalakban meg is van írva, nem ez alapján lesz rosszabb a jövőd smileeee.gif Szerintem legalábbis.
Sok sikert minden esetre wink.gif beer.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!