Szerintetek 2év után beleugorjak a névfelvételbe,vagy sem?
Névszámok
2010. november 03. 23:23
Nos a téma nekem nagyon aktuális lenne. Én személy szerint nem mennék bele, hogy mik is a névszámok google-be beírod nem sokkal tart több ideig mintha itt olvasnád. Nos viszont nekem lenne egy kérdésem felétek amihez tartozik egy történet. A mostani nevemmel a szerencsés 3as számba születtem viszont felveszek egy másik nevet. Legalábbis szeretném. Amivel megkapnám a szerencsétlen 4es számot. Én személyszerint bízok annyira magamban, hogy az az alapelvem miszerint a sorsom én alakítom. !DE kezdenek elbátortalanítani és rémképeket látok. Vélemény ötlet (bíztatás
) esetleg tapasztalat...
De egyébként azt is leírhatjátok, hogy melyik a ti számotok és mit jelent x'D.
2010. november 03. 23:34
Idézet (zombeeStar @ 2010.11.03. 23:23)
Nos a téma nekem nagyon aktuális lenne. Én személy szerint nem mennék bele, hogy mik is a névszámok google-be beírod nem sokkal tart több ideig mintha itt olvasnád. Nos viszont nekem lenne egy kérdésem felétek amihez tartozik egy történet. A mostani nevemmel a szerencsés 3as számba születtem viszont felveszek egy másik nevet. Legalábbis szeretném. Amivel megkapnám a szerencsétlen 4es számot. Én személyszerint bízok annyira magamban, hogy az az alapelvem miszerint a sorsom én alakítom. !DE kezdenek elbátortalanítani és rémképeket látok. Vélemény ötlet (bíztatás
) esetleg tapasztalat...
De egyébként azt is leírhatjátok, hogy melyik a ti számotok és mit jelent x'D.
Nos, nem kerestem rá, valami fogalmam így ez alapján van a névszámokról, de szerintem nyugodtan vedd fel azt a nevet is. Én is azt vallom, hogy a sorsom én alakítom, s habár nagyvonalakban meg is van írva, nem ez alapján lesz rosszabb a jövőd
Sok sikert minden esetre
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Elmondta, hogyan érzett a szakítás után.
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben távozott a gyomra tartalma.

0 felhasználónak tetszik: