Ki a kedvenc sztárod?
2011. június 26. 12:02
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Serj Tankain : Zenéjének van FONTOS üzenete, elképesztően tehetséges és szinpatikus
1 felhasználónak tetszik:
ciccmicc44
2011. június 28. 10:42
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Ashley mert tehetséges és szép!!
2011. június 30. 10:53
Azért Jared a kedvencem mert ő az aki mindig minden körülmények között vállalja önmagát és azt amit képvisel. Egyébként a hangja, a külseje és a személyisége teszi a szememben őt igazán tökéletessé!!
Imádom a szemét és a mosolyát, imádom azt, hogy őrült, kreatív és, hogy vad!!
2011. június 30. 10:55
|
PiciPicur |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 720 Csatolások: 49 Azonosító: 152840 offline
|
Idézet (DreamerGirl @ 2011.06.26. 11:55)
Nina Dobrev mert kedves szép okos tehetséges stb.
egyetértés
DreamerGirl
2011. június 30. 13:02
A SEHEREZÁDÉ SZTÁRJAI ÉS A HAWAII FIVE-O SZTÁRJAI.
2011. június 30. 22:08
Shakira. Azért, mert gyönyörű, és egyedi hangja van, lenyűgözően szép, és remekül táncol.
2011. június 30. 22:09
Azért MJ, mert igyekezett 'meggyógyítani a világot', sokat jótékonykodott. Imádta a rajongóit, végtelenül kedves volt. Nem volt beképzelt, mert 'sztár'. Maximalista volt, igazán szerény ember, aki sosem adott ki félmunkát a keze közül.
A számai és a klipjei hatalmasak voltak, emellett tehetsége is volt mind a táncoláshoz, mind a zenéhez.
És még tudnék írni róla hosszúúú sorokat...
Meg hát Kat, azért, mert nagyon szép tetoválásokat csinál, gyönyörűek a munkái, tetszik a stílusa és az is, hogy mennyire egyedi.
A számai és a klipjei hatalmasak voltak, emellett tehetsége is volt mind a táncoláshoz, mind a zenéhez.
És még tudnék írni róla hosszúúú sorokat...
Meg hát Kat, azért, mert nagyon szép tetoválásokat csinál, gyönyörűek a munkái, tetszik a stílusa és az is, hogy mennyire egyedi.
Bogszics
2011. július 01. 17:59
fúúú nagyon sok van
De Maite Perroni
Mert IMÁDOM a sorozatait és nagyon klassz színész illetve énekesnő a dalait is nagyon bírom:D
2011. július 03. 21:36
Selena Gomez, mert mindig példát mutat az embereknek, bájos, és nem szált el magától. És nincsenek botrányai, ami tegyuk fel, ebben a világban elég ritka és becsülendő.
A másik pedig Justin Bieber: Nagyon sok mindenen keresztül ment kisebb korában, és most sem vakította el a rivaldafény.És amit még becsülök benne hogy hihetetlenül szereti a rajongóit. Ő az egyik sztár aki ennyire önzetlen a rajongókkal.
A másik pedig Justin Bieber: Nagyon sok mindenen keresztül ment kisebb korában, és most sem vakította el a rivaldafény.És amit még becsülök benne hogy hihetetlenül szereti a rajongóit. Ő az egyik sztár aki ennyire önzetlen a rajongókkal.
2011. július 09. 17:12
|
HarryFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 154984 offline
|
Harry Styles *__*
Amikor először megláttam , halálosan komolyan mondom szerelmes lettem belé
Külsőleg annyira az esetem h ilyet még nem tapasztaltam és amikor elkezdett énekelni.. A hangjába is beleszerettem :$$ Sajnos nem hinném h jönnek majd Magyarországra, de ha valaki vlmt tud akk szóljön!!! ;D
Amikor először megláttam , halálosan komolyan mondom szerelmes lettem belé
2011. július 11. 08:36
The Hills sztárok
Ashley Tisdale,Kardashian lányok
meg a Vámpírnaplók és a Gossip Girl sztárjai
2011. július 11. 08:45
IAN SOMERHALDER
mert rendkívül karakteres színész, minden műfajban megállja a helyét. és tökéletes pasi
mert rendkívül karakteres színész, minden műfajban megállja a helyét. és tökéletes pasi
2011. július 11. 09:05
|
|
lilluska2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 3 Azonosító: 139709 offline
|
Basshunter(Jonas Altberg)
2011. július 15. 10:16
nekem Britney Spears azért,mert nagyon jó hangja van tehetséges és nem mellesleg gyönyörűű
az I Wanna Go című szám nekem nagyon tetszik tőle,a klip meg aztán mégjobban,tökéletesen alakít benne
egyszerűen IMÁDOM IMÁDOM ÉS IMÁDOM
egyszerűen IMÁDOM IMÁDOM ÉS IMÁDOM
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.