Lehet, hogy a Twilight csak egy másolat?
2010. november 16. 20:25
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
jahj már...
2010. november 16. 20:26
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
meg h Bella egy hallottal fekszik le stb.stb. emberek!! ez fantasy!!!!
2010. november 16. 22:56
teljesen más a kettő. true blood 1000x morbidabb és jobb mint a ***twilight.
2010. november 17. 14:44
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
én szeretem mind a kettőt, amúgy lehet csak a véletlen műve nem?. . .
2010. november 17. 16:14
Egy olyan hosszú,és jó regényt,mint a Twilight,nem csak úgy 'lekoppintanak'. Nem lenne semmi értelme. Gondoljunk csak bele: 4 több száz oldalas kötet egyetlen koppintásból?! Elég valószerűlten...-.-"
2010. november 17. 18:11
|
|
DzsinusHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 118981 offline
|
ez baromság -.-" én mind2t olvastam és mind2 nagyon jó!persze Twilight az favorit! lehet,h. csak véletlen,lehet,h. nem!nem mind1?mindkettőt kiadták..és mindeki a számára kedvesebbet olvassa el!ENNYI!
2010. november 17. 18:40
|
|
Nóri96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 132625 offline
|
Ennyi erővel a Vámpírnaplók is lehet egy másolat,abban is van jó/gonosz vámpír,farkas féle,Elena szülei meghaltak....(ezt nem a vp ellen írtam,nagyon imádom,úgy mint a Twilightot)
Annyira hülyeség,hogy mindenbe belekötnek-.-"
2010. november 17. 21:24
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
nem tudom de ha koppintott is akkors is szeretem a könyveket
Nóri96
Ennyi erővel a Vámpírnaplók is lehet egy másolat,abban is van jó/gonosz vámpír,farkas féle,Elena szülei meghaltak....(ezt nem a vp ellen írtam,nagyon imádom,úgy mint a Twilightot)
Stephenie azt mondta egyszer, hogy a TVD adott neki ihletet
csak mondom
Nóri96
Stephenie azt mondta egyszer, hogy a TVD adott neki ihletet
2010. november 18. 14:18
nos van még egy hasonló könyv is az evermore mibe a főszereplő lány olvas mások gondolatába.......
2010. november 18. 16:00
|
vyvyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 138977 offline
|
Ez hülyeség....
Ennyi erővel akár más filmekre is lehetne mondani hogy ez az xy film leutánozta zy filmet.
Ezek a dolgok fantázia kérdések.pl. a mítoszok alátámasztják ezeket az elenségekedéseket
én hülyeségnek tartom az egészet és ez csak a filmek lehuzásának a lényege
Ennyi lenne
Ennyi erővel akár más filmekre is lehetne mondani hogy ez az xy film leutánozta zy filmet.
Ezek a dolgok fantázia kérdések.pl. a mítoszok alátámasztják ezeket az elenségekedéseket
én hülyeségnek tartom az egészet és ez csak a filmek lehuzásának a lényege
Ennyi lenne
2010. november 20. 17:22
|
|
funnybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 134393 offline
|
és mivan ha nem igazán érdekel és attól még szeretjük őket
2010. november 20. 19:12
|
|
cassy*új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 86035 offline
|
hát szerintem ez nagyon erőltetett... Most akkor egy csomó film egy nagy koppintás lenne? Ugyan már. Ennyire keresni a hasonlóságokat már beteges. Ez a 2 történet teljesen más, szerintem... :| vyvy-vel értek egyet..
2010. november 20. 21:08
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
hát nem is tudom
igazából a vámpíros történetből nem lehet mást kihozni, mint ember-vámpír-vérfarkas(mert alap h a vámpíroknak a vérfarkas az ősellensége) szerelmi 3szöget
ráadásul csak így lehet meggubancolni a szálakat
h választás
és a szerelmre midenki éhezik
lehet h csak másolat
de akkor ennyi erővel Az inni és élni hagyni pedig a Vámpírnaplőók másolata
szal sztem nem, mert nem lehet(!) szinte más cselekmény sorral felruházni egy ilyen sztorit
igazából a vámpíros történetből nem lehet mást kihozni, mint ember-vámpír-vérfarkas(mert alap h a vámpíroknak a vérfarkas az ősellensége) szerelmi 3szöget
ráadásul csak így lehet meggubancolni a szálakat
h választás
és a szerelmre midenki éhezik
lehet h csak másolat
de akkor ennyi erővel Az inni és élni hagyni pedig a Vámpírnaplőók másolata
szal sztem nem, mert nem lehet(!) szinte más cselekmény sorral felruházni egy ilyen sztorit
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: