Mint két tojás...
2010. november 16. 17:45
hát csak egy kicsit hasonlítanak és amúgy is Nina szimpatikussab!
2010. november 16. 17:54
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Szerintem csak bizonyos képeken hasonlítanak
2010. november 16. 18:03
Nagyon szeretem Victoriat Ninával együtt,de szerintem is csak a karakterük hasonlít...
Külsőleg?Csak néhány képen,egyébként szerintem nem...
Külsőleg?Csak néhány képen,egyébként szerintem nem...
2010. november 16. 18:12
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
nina szebb
2010. november 16. 18:12
úgy alapjába véve tényleg elég hasonlók...de ha részletesebben kezdjük őket nézni, akkor teljesen mások
2010. november 16. 18:33
amúgy meg ez a vámpírnaplók úgy fel van fújva mostanába
2010. november 16. 18:40
mind a ketten szépek és télleg hasonlítanak egymásra.
2010. november 16. 18:50
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Így a két képen tényleg hasonlítanak ,de én néztem nyáron a Victorious-t és a TVD-t is nézem,és nem tűnt fel
De most hogy látom,tényleg van hasonlóság : ))
2010. november 16. 18:55
Hát szóval... kicsit hasonlítanak de ahogy így megnézem, szerintem sok a különbség is... Talán a hajuk megtévesztő, hogy ennyire hasonlít, de a szájuk is teljesen más, az arcformájukról nem is beszélve, a szemöldökük, és az orruk sem egyforma. De ettől függetlenül Victoria szerencsés, hogy Ninára hasonlít.
(Nina
) Köszi a cikket!
2010. november 16. 18:56
Szerintem csak ezen a képen hozták jól össze, mert pont olyan az arckifejezésük. Lehet hogy néha hasonlít a mimikájuk, de amúgy szerintem nem hasonlítanak igazán. Nina szebb:D
2010. november 16. 19:18
Idézet (tinkerbell798 @ 2010.11.16. 18:33)
amúgy meg ez a vámpírnaplók úgy fel van fújva mostanába
Nem véletlenül...
2010. november 16. 19:22
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Én Victoriát ismerem a Zack és Codyól ott még kislányként mutatkozott be de Ninát nem ismerem mert én nem szoktam nézni ezeket a vámpíros izzéket :S valahogy ez a vámpír őrület nem jön be...már az egész mindent felfújják :S
AZ Alkonyat az jó film megnézem de sosem lesz a kedvencem...én inkább a zenés filmekre bukok és ilyen nem csak DC-s van!!!
De a lényeg...Téll nagyon hasonlítanak de lehet az is hogy egy picit "megcsinálták" a képet...
AZ Alkonyat az jó film megnézem de sosem lesz a kedvencem...én inkább a zenés filmekre bukok és ilyen nem csak DC-s van!!!
De a lényeg...Téll nagyon hasonlítanak de lehet az is hogy egy picit "megcsinálták" a képet...
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: