Mint két tojás...
2010. december 04. 20:52
Kicsit durva a hasonlóság, de megesik az ilyen!
2010. december 04. 21:27
Mióta megláttam Ninát azóta feltűnt a hasonlóság, de azért Nina nekem szimpatikusabb, meg szebb is sztem.
2010. december 05. 16:24
Tényleg hasonlítanak, de azért nagy különbségek is vannak az arcvonásaik között. Nagy különbségek. Ettől függetlenül, Nina sokkal szebb. (Szerintem.)
2010. december 06. 14:06
|
|
Micy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 124885 offline
|
hasonlítanak egymásra, de nagy különbségek is vannak közöttük, és szerintem Ninának jobb alakja van mint Victoriának... ez az arcukon is látszik, mellesleg Nina szebb egy kiscsit
2010. december 08. 19:52
jújj tényleg
csak victoria ezen a képen fehérebb
2010. december 09. 13:26
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
tényleg
2010. december 11. 14:45
Én már az előző felhasználómban leírtam a véleményem, de megteszem most is. Szerintem nem nagy a hasonlóság, és teljesen másak a vonásaik. Max. a hajuk megtévesztő, hogy az ugyanúgy van megcsinálva, de ettől függetlenül Nina szebb
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: