Joe Jonas megnősül?
2010. november 18. 17:28
Szegény Demi! Össze fog törni a szíve! Amúgy Catty888 teljesen igazad van!
2010. november 18. 17:29
|
|
JoeJonasIsMyLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 135706 offline
|
meghalok ha ez igaz...:@
2010. november 18. 17:40
hogy ez a Joe Jonas milyen ocsmány... Én még mindig nem tudok elsülni az igénytelen fején.
2010. november 18. 17:45
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
hát nemtom, szerintem nem illenek össze.
2010. november 18. 17:47
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Áhh nemhinném...
1:korai lenne
2:Akkor Ashnek nem lenne meglepetés...mert szerintem úgy a Cuki hogyha meglepetésből csinálja...de nem úgy hogy már mindenki tud róla
1:korai lenne
2:Akkor Ashnek nem lenne meglepetés...mert szerintem úgy a Cuki hogyha meglepetésből csinálja...de nem úgy hogy már mindenki tud róla
én már írtam kommentet egy régebbi, ehhez hasonló cikkez, de szívesen megismétlem magam. előre elnézést kérek a Jónás-tesók rajongóktól, de Joe Jonas egy buzi, nem tudom, mit keres Ashley oldalán. Ashley gyönyörű és tehetséges, nem illik ehhez a... valamihez. Az már csak egy mellékes tény, hogy JB-éknek nincs hangjuk, és úgy próbálnak meg szert tenni a hírnévre, hogy a 10-13 éves korosztályt megnyerik (ami sajnos sikerült is nekik, bár mélységes tisztelet a kivételnek), ezzel szemben Ashley olyan filmekben játszott már, amit Joe meg sem merne nézni (itt nem a Twilight-ra gondolok, hanem a Summer's Moon-ra). Valamilyen szinten biztosan illenek egymáshoz, de Ash sokkal jobbat is találhatna magának, mint ez a gyerek, aki énekesnek állítja magát.
|
|
jansoncroomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 135702 offline
|
ashlee-hez egy sokkal jobb pasi illene nem egy ilyen nyomorék!!-.-"
2010. november 18. 18:04
bleeee ashlee-hez télleg nem ez a nyomi kellene
jansoncroom teljesen igazad van te pedig kircsello a Jonasokért való romantikus epedésedet ne most mutasd meg a világnak mert senkit sem érdekel
jansoncroom teljesen igazad van te pedig kircsello a Jonasokért való romantikus epedésedet ne most mutasd meg a világnak mert senkit sem érdekel
2010. november 18. 18:09
szegény demi X( Joe meg menjen a sunyiba (csúnyább szót is tudtam volna mondani)
2010. november 18. 18:19
pff...hat engem nm erdekel,mert egyikert sem rajongok annyira..de az teny,hogy nm ilenek ossze...sztem Ashley jobbat erdemel:)
es bocs akit megbantottam,de en igy latom:)
es bocs akit megbantottam,de en igy latom:)
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: