Joe Jonas megnősül?
2010. november 19. 15:15
az biztos... miért nem rögtön 20 gyereket szül ashley... pletyka
2010. november 19. 15:17
Ashley Greene egy r*banc,csak üsd be a Google-ba,hogy Ashley Greene nude és kiderül! Mert jó tudom,hogy vannak olyanok akik stílusosan levetkőznek (lásd:Lady Gaga),de ő ezekkel a képekkel az utca sarkára való!De Joe-nak inkább legyen csak ő,összeillenek,idióták mindketten!
2010. november 19. 15:32
|
|
paraizo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 302 Azonosító: 128699 offline
|
Nehogy má összeházasodjanak!! Joe-t én most nagyon megutáltam hogy Demit szanatóriumba üldözte. Szegény Ashley-t csak sajnálni tudom hogy összejött ezzel. Reméljük ő nem ott fog kikötni...
2010. november 19. 19:33
|
|
Barby5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 124673 offline
|
gellcsi
Ashley Greene egy r*banc,csak üsd be a Google-ba,hogy Ashley Greene nude és kiderül!
Te ezt komolyan bevetted?? EZ egy jól elkészített montázs, te barom!!
Amúgy meg mért Ashleyt szidjátok??? Nem ő a hülye, hanem Joe!!
Amúgy meg télleg nem értek mindenkit!! Mért kell Ash-t szidni?? nem ő tehet a DemJoe szakításról, hanem Joe!! Istenem!!
Ashley Greene egy r*banc,csak üsd be a Google-ba,hogy Ashley Greene nude és kiderül!
Amúgy meg mért Ashleyt szidjátok??? Nem ő a hülye, hanem Joe!!
Amúgy meg télleg nem értek mindenkit!! Mért kell Ash-t szidni?? nem ő tehet a DemJoe szakításról, hanem Joe!! Istenem!!
2010. november 20. 11:02
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
no commennnnnt
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: