„Az ügyvédeink levelet küldenek a Glee-nek!” – jelentette ki felháborodva Dina Lohan, Lindsay édesanyja az e heti Glee-epizód levetítése után.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lohanék beperelik a Glee-t?
2010. november 18. 20:10
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
azért, hátha valakit érdekel ^^ http://www.youtube.com/watch?v=b_x-ITqRJ3Y
2010. november 18. 20:11
Akkor megint szarakodott a rendszer... küldd meg nekem privátban kérlek, ami lemaradt.
2010. november 18. 20:14
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
én imádom a Glee-t, de azért tényleg kicsit durva, meg tudom érteni a felháborodást a Lohan család körében. ugyanakkor pedig ez "csak" egy sorozat, nem kéne véresen komolyan venni a benne hallottakat, látottakat...
2010. november 18. 20:16
OMG!
Ez nagy.
Sajnos még nem láttam, de most már muszáj megnéznem.
2010. november 18. 20:19
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Rengeteg sztárt megsértettek már más filmekben, sorozatokban, és még sem kezdtek el egyből perelni. Ha már perelésnél tartunk, akkor a South Park már rég a süllyesztőben lenne, annyi mindenkit megsértettek, kifiguráztak.
2010. november 18. 20:21
|
matessz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.09. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 22 Azonosító: 95461 offline
|
Idézet (cintia0023 @ 2010.11.18. 20:19)
Rengeteg sztárt megsértettek már más filmekben, sorozatokban, és még sem kezdtek el egyből perelni. Ha már perelésnél tartunk, akkor a South Park már rég a süllyesztőben lenne, annyi mindenkit megsértettek, kifiguráztak. 
Pontosan. Ez az ügy is csak Lindziéknek csinál hasznot, szerepelhetnek, róla/róluk beszél a média.
Még mindig elcsodálkozom, milyen jól csinálják ezek az emberek.
2010. november 18. 20:23
|
|
Bereskevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 134002 offline
|
Én szeretem a Glee-t és szerintem fölösleges ekkor körítést tenni neki mert más csak kevés híres sztár van a világon akit nem hoznak 'kínos' helyzetbe.(már mit valamilyen filmben illetve más tévében leadott műsorban)
2010. november 18. 20:27
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
TVDfan egyetertek
Nekik egy +-ba vagy --ba nanyira mindegy hogy
Nekik egy +-ba vagy --ba nanyira mindegy hogy
2010. november 18. 20:27
Hát ez eléggé ciki, "repitan" ('ismételjétek el') helyett "repiten"-t ('ők elismétlik') mond, "rehabilitación" [réávilitászjon] helyett meg "rihabilitación"-t. Mindenesetre le a kalappal, mert nagyon jól megtanulta a kiejtést a nő.
Szerk.: Sőt, ahogy hallom, spanyolországi kiejtéssel próbál beszélni, akkor viszont ha tegezi őket, a repitan sem jó, hanem "repetid" lenne.
Szerk.: Sőt, ahogy hallom, spanyolországi kiejtéssel próbál beszélni, akkor viszont ha tegezi őket, a repitan sem jó, hanem "repetid" lenne.
2010. november 18. 20:30
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.18. 20:27)
Hát ez eléggé ciki, "repitan" ('ismételjétek el') helyett "repiten"-t ('ők elismétlik') mond, "rehabilitación" helyett meg "rihabilitación"-t. Mindenesetre le a kalappal, mert nagyon jól megtanulta a kiejtést a nő.
YouTube-on is írták, h nem helyes így
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. november 18. 20:31
OMG...plussze gy botrány ezt is fel lehetne írni a sittes ügyek mellé nem?
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.