Nagy meglepetés fogadta a nézőket szombat este, rögtön az X-Faktor után - a képernyőn a ValóVilág 4 alatt ugyanis Stohl András tűnt fel. Az RTL elmondta: közvélemény-kutatás döntött valamelyest a színész-műsorvezető sorsáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Közvélemény-kutatás döntött Stohl sorsáról
2010. november 23. 13:16
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Én sajnálom őt, meg nem is. Mindenki darabokra szedi a baleset miatt. Most már nem azért, de hány ilyen baleset történik?Egy csomó!Például ami most törtnt a Lágymányosi hídnál.3 ember meghalt,amit Stohl követett el, ott nem halt meg senki. Itt csak azért van mindenki feldúlva, mert Ő egy médiaszemélyisg.. ennyi..
ahogy mondtam,sajnálom is meg nem is.. ez nem azt jelenti,hogy én úgy gondolom,hogy jól tette amit csinált, de sztem itt csak azoknak van okuk felháborodni akik érintettek, az az a balesetet szenvedő családnak.
ahogy mondtam,sajnálom is meg nem is.. ez nem azt jelenti,hogy én úgy gondolom,hogy jól tette amit csinált, de sztem itt csak azoknak van okuk felháborodni akik érintettek, az az a balesetet szenvedő családnak.
2010. november 23. 13:18
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Én ezt annyira nem értem, mert az RTL klub oldalán volt vmi hasonló és ott Balláázsra szavaztak többen,szóval csak ámultam amikor láttam ezt tegnap a Fókuszban!
2010. november 23. 13:22
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Kérdem én, és ha balesetet okozott? Érdekes módon a nagy hollywoodi celebek sorra követik el a bűncselekményeket, a drogbirtoklástól kezdve, a jogosítvány nélküli vezetésen keresztül, a tiltott alkohol fogyasztásig. Rájuk haragszik ennyire a világ? És elítéli őket ennyire a nép? Egyértelműen nem. Számomra, ha VV akkor Buci. Nem azt kell nézni, hogy mit tett magánemberként hanem azt, hogy milyen tehetsége van a műsorvezetéshez. Stohl András a nemzetünk egyik legnagyobb színésze, műsorvezetője... művésze. Elítélem a cselekedetét, de ne ez határozza meg azt, hogy ő jó e abban amit munka címszó alatt végez, vagy sem.
2010. november 23. 13:59
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Brittany @ 2010.11.23. 13:22)
Kérdem én, és ha balesetet okozott? Érdekes módon a nagy hollywoodi celebek sorra követik el a bűncselekményeket, a drogbirtoklástól kezdve, a jogosítvány nélküli vezetésen keresztül, a tiltott alkohol fogyasztásig. Rájuk haragszik ennyire a világ? És elítéli őket ennyire a nép? Egyértelműen nem. Számomra, ha VV akkor Buci. Nem azt kell nézni, hogy mit tett magánemberként hanem azt, hogy milyen tehetsége van a műsorvezetéshez. Stohl András a nemzetünk egyik legnagyobb színésze, műsorvezetője... művésze. Elítélem a cselekedetét, de ne ez határozza meg azt, hogy ő jó e abban amit munka címszó alatt végez, vagy sem.
Ez nem igaz, külföldön is elítélik az ilyet, csak ez nálunk pletyka szinten szivárog be a köztudatba. Ott van Winona Ryder, ráment a kerrierje a bugyilopásra. George Michael nemrégiben szabadult, róla sem a zenei pályájáról hallhattunk az elmúlt években. Hasselhoff kapcsán is többet hallani az alkohol szót, mint a Baywatchot vagy Knight Ridert. Lindsay is jó uton halad, hogy hazavágja magát, ezért szerepel már csak B kategóriás filmekben - szóval hosszú a lista. Buciról nem hiszem el hogy megbánta, hiába mondja, az arcán nem ez áll. Mit fognak csinálni, ha közben ítélet születik és azt mondják neki, hogy írány a sitt - a villalakók majd odabent kivárják amig szabadul?
2010. november 23. 14:03
_ToTo_
hogy lehet olyan mondani,hogy nem bánta meg?
Ha sorozatosan ezt csinálná, akkor azt mondom, hogy tuti nem bánta meg, csak mondja, de ez volt az első ilyen alkalom! A média cafatokra szedi, tuti megbánta..
Ha sorozatosan ezt csinálná, akkor azt mondom, hogy tuti nem bánta meg, csak mondja, de ez volt az első ilyen alkalom! A média cafatokra szedi, tuti megbánta..
2010. november 23. 14:04
szegedcsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.31. Hozzászólás: 72 Csatolások: 3 Azonosító: 128533 offline |
Én néztem szombaton a műsor elejét és nagyon meglepődtem amikor megláttam őt (de pozitív volt). Nagyon haragudtam az rtl-re amikor azt olvastam, hogy Balázs lesz a műsorvezetője a VV-nek amikor addig arról volt szó, hogy megkaphatja Stohl. De nagyon megörültem neki amikor szombat este megláttam Bucit a képernyőn. Megérdemli, hogy megkapta ezt a munkát, mert nélküle nincsen VV, sőt szerintem az x-factort is neki kellene vezetnie, mert Balázs nagyon szar ilyen műsorban. A Balázs show volt neki való nem egy ilyen műsor.
Szóval hajrá Stohl András, te vagy a legjobb! És szerintem már eleget szenvedett a balesete miatt.
Szóval hajrá Stohl András, te vagy a legjobb! És szerintem már eleget szenvedett a balesete miatt.
2010. november 23. 14:06
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (rideawhitehorse @ 2010.11.23. 14:03)
_ToTo_
Olvass kérlek utána, hogy hanyadik alkalom volt. 4. vagy 5.?
A különbség annyi, hogy szerencsés módon a többi esetben ő sérült meg és nem mások...
2010. november 23. 14:12
_ToTo_
igen? ezt nem tudtam,bocsi. De figyelj, ha Te ilyet csinálnál, megbántad volna? Biztos! Nem hiszem, hogy otthon ül és röhög a markában, amellett, hogy Mo.-on mennyien utálják ez miatt...
igen? ezt nem tudtam,bocsi. De figyelj, ha Te ilyet csinálnál, megbántad volna? Biztos! Nem hiszem, hogy otthon ül és röhög a markában, amellett, hogy Mo.-on mennyien utálják ez miatt...
2010. november 23. 14:16
_ToTo_Cinikus kritikus |
Idézet (rideawhitehorse @ 2010.11.23. 14:12)
_ToTo_
Nyilván bánja a maga módján. Eleseik egy csomó munkától, pénztől, rajongótól ez adja a bűnbánatot számára. Különben nem ült volna kocsiba ha tekintettel lenne másra. Közhely - de mindíg a vétlen szívja meg. Elműlt ő már 20-30 éves, hogy drogokkal kéne használnia. Ott a Bajor Imre, ő is nagy alkesz, ha jól tudom jogsija sincs - de van soförje ...
Szerk: Pontosítok, hogy érthetőbb legyek: szerintem nem azt bánja ami történt, hanem a következményeit.
2010. november 23. 14:29
Ezek után még van pofája kiállni? Most már tuti, hogy nem nézem majd a ValóVilágot!
2010. november 23. 14:36
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
pff..
de gáz..én azt sem tudnám hogy hová bújak el a médiától ezek után. :S
de gáz..én azt sem tudnám hogy hová bújak el a médiától ezek után. :S
2010. november 23. 14:58
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline |
Szerintem meg nem bánta meg, hanem (ahogy _ToTo_ is mondta), a következmények vágták mellbe... sokkal valószínűbb. Biztos vagyok benne, hogy nem ültetik le. Ugyanmár, hiszen ő SZTÁR. Nem örülök annak, hogy ő vezeti a műsort, bár nem igen fogom nézni, de akkor sem értem, hogy van képe az emberek elé állni...
2010. november 23. 15:13
én vhogy nem érzem annyira súlyos hibának nem tom miért :$
2010. november 23. 15:34
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline |
engem meg nem nagyon tud érdekelni!lesz ahogy lesz!én sosem bírtam annyira a pasit
2010. november 23. 15:39
A tetteink után vállalni kell a következményeket Bucikám...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.