Starity

Közvélemény-kutatás döntött Stohl sorsáról

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 23. 13:10 #1
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 17
Azonosító: 83902
Nagy meglepetés fogadta a nézőket szombat este, rögtön az X-Faktor után - a képernyőn a ValóVilág 4 alatt ugyanis Stohl András tűnt fel. Az RTL elmondta: közvélemény-kutatás döntött valamelyest a színész-műsorvezető sorsáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
2010. november 23. 13:13 #2
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 17
Azonosító: 83902
Hát, érdekes lehetett ez a k-k. Nem tudom, mindenesetre én úgy vagyok vele, hogy hajrá. Aztán majd meglátjuk.
2010. november 23. 13:16 #3
rideawhitehorse
rideawhitehorse
miss wrestlemania

StátuszI chew gum and smoke in your face, I'm absurd.
Hozzászólás: 1145
Csatolások: 31
Azonosító: 136706
Én sajnálom őt, meg nem is. Mindenki darabokra szedi a baleset miatt. Most már nem azért, de hány ilyen baleset történik?Egy csomó!Például ami most törtnt a Lágymányosi hídnál.3 ember meghalt,amit Stohl követett el, ott nem halt meg senki. Itt csak azért van mindenki feldúlva, mert Ő egy médiaszemélyisg.. ennyi..
ahogy mondtam,sajnálom is meg nem is.. ez nem azt jelenti,hogy én úgy gondolom,hogy jól tette amit csinált, de sztem itt csak azoknak van okuk felháborodni akik érintettek, az az a balesetet szenvedő családnak.
2010. november 23. 13:18 #4
rideawhitehorse
rideawhitehorse
miss wrestlemania

Én ezt annyira nem értem, mert az RTL klub oldalán volt vmi hasonló és ott Balláázsra szavaztak többen,szóval csak ámultam amikor láttam ezt tegnap a Fókuszban! tongue.gif
2010. november 23. 13:22 #5
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Kérdem én, és ha balesetet okozott? Érdekes módon a nagy hollywoodi celebek sorra követik el a bűncselekményeket, a drogbirtoklástól kezdve, a jogosítvány nélküli vezetésen keresztül, a tiltott alkohol fogyasztásig. Rájuk haragszik ennyire a világ? És elítéli őket ennyire a nép? Egyértelműen nem. Számomra, ha VV akkor Buci. Nem azt kell nézni, hogy mit tett magánemberként hanem azt, hogy milyen tehetsége van a műsorvezetéshez. Stohl András a nemzetünk egyik legnagyobb színésze, műsorvezetője... művésze. Elítélem a cselekedetét, de ne ez határozza meg azt, hogy ő jó e abban amit munka címszó alatt végez, vagy sem.
2010. november 23. 13:59 #6
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Brittany @ 2010.11.23. 13:22)
Kérdem én, és ha balesetet okozott? Érdekes módon a nagy hollywoodi celebek sorra követik el a bűncselekményeket, a drogbirtoklástól kezdve, a jogosítvány nélküli vezetésen keresztül, a tiltott alkohol fogyasztásig. Rájuk haragszik ennyire a világ? És elítéli őket ennyire a nép? Egyértelműen nem. Számomra, ha VV akkor Buci. Nem azt kell nézni, hogy mit tett magánemberként hanem azt, hogy milyen tehetsége van a műsorvezetéshez. Stohl András a nemzetünk egyik legnagyobb színésze, műsorvezetője... művésze. Elítélem a cselekedetét, de ne ez határozza meg azt, hogy ő jó e abban amit munka címszó alatt végez, vagy sem.

Ez nem igaz, külföldön is elítélik az ilyet, csak ez nálunk pletyka szinten szivárog be a köztudatba. Ott van Winona Ryder, ráment a kerrierje a bugyilopásra. George Michael nemrégiben szabadult, róla sem a zenei pályájáról hallhattunk az elmúlt években. Hasselhoff kapcsán is többet hallani az alkohol szót, mint a Baywatchot vagy Knight Ridert. Lindsay is jó uton halad, hogy hazavágja magát, ezért szerepel már csak B kategóriás filmekben - szóval hosszú a lista. Buciról nem hiszem el hogy megbánta, hiába mondja, az arcán nem ez áll. Mit fognak csinálni, ha közben ítélet születik és azt mondják neki, hogy írány a sitt - a villalakók majd odabent kivárják amig szabadul?
2010. november 23. 14:03 #7
rideawhitehorse
rideawhitehorse
miss wrestlemania

_ToTo_
hogy lehet olyan mondani,hogy nem bánta meg?biggrin.gif
Ha sorozatosan ezt csinálná, akkor azt mondom, hogy tuti nem bánta meg, csak mondja, de ez volt az első ilyen alkalom! A média cafatokra szedi, tuti megbánta..
2010. november 23. 14:04 #8
szegedcsaj
szegedcsaj
új tag
Hozzászólás: 72
Csatolások: 3
Azonosító: 128533
Én néztem szombaton a műsor elejét és nagyon meglepődtem amikor megláttam őt (de pozitív volt). Nagyon haragudtam az rtl-re amikor azt olvastam, hogy Balázs lesz a műsorvezetője a VV-nek amikor addig arról volt szó, hogy megkaphatja Stohl. De nagyon megörültem neki amikor szombat este megláttam Bucit a képernyőn. Megérdemli, hogy megkapta ezt a munkát, mert nélküle nincsen VV, sőt szerintem az x-factort is neki kellene vezetnie, mert Balázs nagyon szar ilyen műsorban. A Balázs show volt neki való nem egy ilyen műsor.
Szóval hajrá Stohl András, te vagy a legjobb! És szerintem már eleget szenvedett a balesete miatt.
2010. november 23. 14:06 #9
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (rideawhitehorse @ 2010.11.23. 14:03)
_ToTo_
hogy lehet olyan mondani,hogy nem bánta meg?biggrin.gif
Ha sorozatosan ezt csinálná, akkor azt mondom, hogy tuti nem bánta meg, csak mondja, de ez volt az első ilyen alkalom! A média cafatokra szedi, tuti megbánta..

Olvass kérlek utána, hogy hanyadik alkalom volt. 4. vagy 5.?
A különbség annyi, hogy szerencsés módon a többi esetben ő sérült meg és nem mások...
2010. november 23. 14:12 #10
rideawhitehorse
rideawhitehorse
miss wrestlemania

_ToTo_
igen?blush.gif ezt nem tudtam,bocsi. De figyelj, ha Te ilyet csinálnál, megbántad volna? Biztos! Nem hiszem, hogy otthon ül és röhög a markában, amellett, hogy Mo.-on mennyien utálják ez miatt...
2010. november 23. 14:16 #11
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (rideawhitehorse @ 2010.11.23. 14:12)
_ToTo_
igen?blush.gif ezt nem tudtam,bocsi. De figyelj, ha Te ilyet csinálnál, megbántad volna? Biztos! Nem hiszem, hogy otthon ül és röhög a markában, amellett, hogy Mo.-on mennyien utálják ez miatt...

Nyilván bánja a maga módján. Eleseik egy csomó munkától, pénztől, rajongótól ez adja a bűnbánatot számára. Különben nem ült volna kocsiba ha tekintettel lenne másra. Közhely - de mindíg a vétlen szívja meg. Elműlt ő már 20-30 éves, hogy drogokkal kéne használnia. Ott a Bajor Imre, ő is nagy alkesz, ha jól tudom jogsija sincs - de van soförje ...

Szerk: Pontosítok, hogy érthetőbb legyek: szerintem nem azt bánja ami történt, hanem a következményeit.
2010. november 23. 14:29 #12
- törölt felhasználó -    
Ezek után még van pofája kiállni? Most már tuti, hogy nem nézem majd a ValóVilágot!
2010. november 23. 14:36 #13
orianthi25
orianthi25
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 37
Azonosító: 117371
pff..
de gáz..én azt sem tudnám hogy hová bújak el a médiától ezek után. :S
2010. november 23. 14:53 #14
liliom3
liliom3

StátuszHappy vagyok :D
Hozzászólás: 855
Csatolások: 0
Azonosító: 137455
hat jo hogy mindenki mast megbuntetenek ha valami szabalyellenest csinal de stholt nem mert o 1 - 2 ragal fenneb all mint a tobi ember ! !szegyelje magat sthol !
2010. november 23. 14:58 #15
bellsiam
bellsiam
Queen
Hozzászólás: 3245
Csatolások: 30
Azonosító: 132790
Szerintem meg nem bánta meg, hanem (ahogy _ToTo_ is mondta), a következmények vágták mellbe... sokkal valószínűbb. Biztos vagyok benne, hogy nem ültetik le. Ugyanmár, hiszen ő SZTÁR. Nem örülök annak, hogy ő vezeti a műsort, bár nem igen fogom nézni, de akkor sem értem, hogy van képe az emberek elé állni...
2010. november 23. 15:04 #16
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Én szeretem ezt a pasast de szerintem ez még korai, hogy a médiában szerepeljen. Először várják meg amig teljesen lehigadnak az emberek és aztán talán...
2010. november 23. 15:13 #17
- törölt felhasználó -    
én vhogy nem érzem annyira súlyos hibának nem tom miért :$
2010. november 23. 15:26 #18
- törölt felhasználó -    
Kellett neki drogoznia...
2010. november 23. 15:34 #19
Lilly GaGa
Lilly GaGa
GagaMania.♥

Státuszfuck wha† †hey †hink .!!!!!
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 114
Azonosító: 132581
engem meg nem nagyon tud érdekelni!lesz ahogy lesz!én sosem bírtam annyira a pasit
2010. november 23. 15:39 #20
- törölt felhasználó -    
A tetteink után vállalni kell a következményeket Bucikám...
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok