Idézet (joe_r @ 2010.11.28. 15:11)
Nem tudom, feltűnt-e a csoporttagságom, mely szerint moderátor vagyok. Komolyan azt hiszed/hiszitek, hogy dísznek vagyunk itt?
Mint moderátor, jóval több eszköz áll a rendelkezésemre, mint nektek, de ettől függetlenül nem az lenne az első, második, harmadik lépésem, hogy egy topikon belül kezdjem el osztani az észt.
Mindenkinek szíve-joga, hogy olyan névvel regisztráljon be, amilyet jónak lát, és nem sérti a szabályzatot. Ha megjelenik egy joe_r2, vagy akármennyi, különösebben nem fog érdekelni. Ha azt kezdi el terjeszteni, hogy ő én lennék, akkor is privátban intézném el a dolgot. Vagy ha nincs megoldás, akkor szólok törölöm, esetleg szólok Freeze-nek is.
Ha ti találkoztok ilyennel, akkor írjatok már egy nyamvadt privit valamelyik modinak, "hé te hülye, aki állítólag azért vagy, hogy rendet tegyél", problémám támadt. Leírjátok, hogy ki a probléma, miért jelent problémát, és ha jogos, ismétlem jogos a meglátás, akkor majd a címzett moderátor lerendezi.
Ennyit kellene tennetek, ha egy kis energiát arra is fordítanátok, hogy valóban betartsátok azt a minimális elvárást, ami ezen az oldalon található.
És még egy megjegyzés: egyetlen hozzászólást sem töröltem ebből a topikból sem, mint ahogy az előző offtopikok egyikéből sem.
Én pont azelőtt akartam neked írni hogy írtál ide. De észrevettem hogy írtál,meg elbizonytalanodtam kicsit mikor nem találtalak másodszorra az online tagok között.Mert szerintem mindenesetre más adataival visszaélni nem szabadna. Nem is értem miért tesznek egyesek ilyet...nem nagyon látok benne humort,vagy bármi mást.Én mindig jelzem moderátoroknál az ilyesmit. Lexy pedig már írt Freeze-nek,aztán majd kiderül mi lesz ebből...