OFFTopic VI.
2010. november 27. 16:06
Idézet
nyugi garaton át nem leszel terhes
2010. november 27. 16:12
életben vagyok
2010. november 27. 16:14
Új profilkép
2010. november 27. 16:14
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Milyen állat szelleme lakozik benned?
Macska
Kisugárzásod bájos, kellemes, a legtöbben szeretnek, mert simulékony természeted elengedhetetlen része az összejöveteleknek. Hajlamos vagy a túlzott érzékenységre, ilyenkor nagyon óvatosan kell veled bánni, hisz egy rossz mozdulat és már karmolsz is...
Macska
Kisugárzásod bájos, kellemes, a legtöbben szeretnek, mert simulékony természeted elengedhetetlen része az összejöveteleknek. Hajlamos vagy a túlzott érzékenységre, ilyenkor nagyon óvatosan kell veled bánni, hisz egy rossz mozdulat és már karmolsz is...
2010. november 27. 16:17
Idézet (Zsüdi @ 2010.11.27. 16:14)
Milyen állat szelleme lakozik benned?
Macska
Macska
héé énvagyok a macska
1 felhasználónak tetszik:
Sourire
2010. november 27. 16:19
Idézet (Zsüdi @ 2010.11.27. 16:18)
Én is!
Úgylátszik.. de nyugi nem fosztolak meg ettől a felemelő pozíciótól. 
köszönöm
2010. november 27. 16:21
Megbízhatóság, állandóság, állhatatosság, csöndesség. Magány, ösztönös cselekvés. Bármilyen helyzetben helytállásra képes, mindenáron meg akar felelni. Túlzott elvárásai vannak önmagától. Csendes, de nem akaratgyenge. Magányos, nehezen nyílik meg. Szereti az ösztönös cselekvést. Megbízható, szereti az állandóságot.
Számkombinációja magában foglalja a föld elem mindhárom lehetséges megnyilvánulását. Hatalmas akaraterő, törekvő és anyagias természet. Jó túlélő képessége van, és könnyen legyőzi a nehézségeket. Segítőkész és készséges, a munkahelyen vagy a családon belül szereti diplomatikusan elsimítani a viszályokat. Elég válogatós. Míg a felszínen visszafogott és zárkózott, mélyen rejlő igazi ereje előtör, ha erre mások kényszerítik.
Számkombinációja magában foglalja a föld elem mindhárom lehetséges megnyilvánulását. Hatalmas akaraterő, törekvő és anyagias természet. Jó túlélő képessége van, és könnyen legyőzi a nehézségeket. Segítőkész és készséges, a munkahelyen vagy a családon belül szereti diplomatikusan elsimítani a viszályokat. Elég válogatós. Míg a felszínen visszafogott és zárkózott, mélyen rejlő igazi ereje előtör, ha erre mások kényszerítik.
2010. november 27. 16:23
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Idézet (cassiecica @ 2010.11.27. 16:22)
elfelejtettél küldeni 
A francba... pedig úgy emlékeztem... bocs, bocs, bocs... meg talán megittam az egészet, vagy nem tudom hová tűnt a többi, de majd veszek neked egyet... jó?!
2010. november 27. 16:24
Fészbukon küldtek nekem egy részeg szakmunkást
1 felhasználónak tetszik:
cintia0023
2010. november 27. 16:24
Idézet (Candies @ 2010.11.27. 16:06)
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.