Újra láthatjuk a magyar Viva TV-n a Playboy villa lányai című valóságshowt, ám ezúttal három új lány mutatkozik be Hugh Hefner barátnőiként... viszlát Holly, Kendra és Bridget!
A teljes cikkhez kattints ide!
Playboy villa lányai: újratöltve
2010. november 29. 17:43
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Dejó!
én eddig mindig néztem!!!Kendra volt a favourit-em !!!Remélem ez is jó lessz
2010. november 29. 17:46
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Mondjuk nem gyakran szoktam saját cikkhez véleményt írni, de ehhez muszáj.
Annyira örültem, amikor megláttam a Viván a reklámját, hogy majdnem kibújtam a bőrömből. Már többször végignéztem az új lányok évadát, de eddig csak angolul, felirat nélkül. Örülök, hogy végre ők is lehetőséget kapnak arra, hogy a magyarok is megismerjék őket. Gondolom a többi európai országban is fogják/elkezdték már játszani, hiszen eddig csak az amerikaiak és az ausztrálok láthatták a hatodik évadot. Én személy szerint ugyanúgy szeretem CKK-t, mint HBK-t. Mind a hatan elképesztően aranyos, gyönyörű lányok.
2010. november 29. 18:11
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
hát...olyan szokatlan lesz.nekem Kendra Bridget és Holly lesznek örökké a playboy lányok
D
2010. november 29. 18:12
Ez a vén perverz még mindig él??? És ez:
(Tisztelet a kivételeknek
) Ráadásul a másikból a Kendra na az egy igazi szőke. Egy buta p*csa! Az ilyenek maradjanak meg maguknak. A média csodái hát csak gartulálni tudok nekik!!
Idézet
Playboy villa lányai: újratöltve
Ez remélem nem Hugh-ra utal. Ez az egész egy p*rnó show. Azok akik már 10éve nem voltak nővel NA azok nézik ezt a sz@rt. Borzastó én minig is utáltam a szőkéket MERT BUTÁK. És sokan mondják azt hogy ez nem a hajszínhez van kötve hát azoknak elárulom hogy több a buta szőke mint a buta barna, vörös vagy fekete. Nem véletlenül mondják ezt
2010. november 29. 18:15
Idézet (LULUPeas @ 2010.11.29. 18:12)
Ez a vén perverz még mindig él??? És ez: Ez remélem nem Hugh-ra utal. Ez az egész egy p*rnó show. Azok akik már 10éve nem voltak nővel NA azok nézik ezt a sz@rt. Borzastó én minig is utáltam a szőkéket MERT BUTÁK. És sokan mondják azt hogy ez nem a hajszínhez van kötve hát azoknak elárulom hogy több a buta szőke mint a buta barna, vörös vagy fekete. Nem véletlenül mondják ezt
(Tisztelet a kivételeknek
) Ráadásul a másikból a Kendra na az egy igazi szőke. Egy buta p*csa! Az ilyenek maradjanak meg maguknak. A média csodái hát csak gartulálni tudok nekik!! 
Ahhoz képest, hogy mennyire utálod a szőkéket, érdekes az avatarod...
2010. november 29. 18:19
Nem értem, hogy szép, fiatal lányok miért süllyednek arra a szintre, hogy egy ilyen undorító, perverz, vén tatával had ne mondjam mit csinálnak, csak mert van pénze. Szánalmas és undorító!
2010. november 29. 18:20
Idézet (Dancsy @ 2010.11.29. 18:15)
Ahhoz képest, hogy mennyire utálod a szőkéket, érdekes az avatarod... 
Idézet
Tisztelet a kivételeknek
Nme véletlenül írtam mert nekem is van egy nagyon jó barátok és képzeld szőke
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: