Csaba és Edit összejöttek?
2010. november 30. 15:25
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1188 Csatolások: 4572 Azonosító: 139069 offline |
hazugság remélem.
2010. november 30. 15:27
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9537 Csatolások: 117949 Azonosító: 67956 offline |
Nem szimpi a csaj. Ő is és a testvére is nagyon beképzeltnek tűntek a képernyőn keresztül. Edit annyira nem is látszott önelégültnek, mint Alíz. Persze lehet, hogy csak nekem tűnt így és az utolsó 1-2 élő adásban, amiben még versenyben voltak már annyira nem voltak unszimpatikusak. Nem tudom mi igaz a hírből. Ezt csak ők tudhatják, de ha igaz akkor legyenek boldogok. Az a lényeg, hogy ők szeressék egymást és ne foglalkozzanak az újságírókkal és gonosz megjegyzésekkel.
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2010. november 30. 15:31
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline |
Sztem ez kamcsesz...
2010. november 30. 15:33
cinthyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 136527 offline |
nemgáz,h nemrég nyilatkozták a Vastag testvérek,hogy nem járnának XFaktoros lányokkal.. üres pletyka emberek..:)Mellesleg az Xfaktoros házba, csak a versenyzők és néh a mentorok vannak..ennit erről.
2010. november 30. 15:41
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Hú apám, néhányan tényleg úgy beszéltek mintha napi szintű kapcsolatot ápolnátok velük.
1. Csabinak mikor elkezdődött a verseny nem volt barátnője
2. Húúú, azt nyilatkozták, hogy nem járnának X-faktoros lánnyal. Na akkor már tuti, hogy ez így is van. Mert a nyilatkozatot nem a sajtó verte nagy dobra, és nem az újság hasábjain hozták le?!
3. Azt honnan tudjátok, hogy ki mehet be a házba és ki nem? Hmmm... csak érdekelne??? ... jahhh biztos újságból
Mindegy is. Én már nem próbálok meg semmit magyarázni úgyis halál felesleges... amit nem akartok hogy úgy legyen arra úgyis azt vágjátok rá hogy pletyka, ha valami meg úgy van ahogy akarjátok az már biztos igaz, bár a negyedét nem kéne elhinni...
1. Csabinak mikor elkezdődött a verseny nem volt barátnője
2. Húúú, azt nyilatkozták, hogy nem járnának X-faktoros lánnyal. Na akkor már tuti, hogy ez így is van. Mert a nyilatkozatot nem a sajtó verte nagy dobra, és nem az újság hasábjain hozták le?!
3. Azt honnan tudjátok, hogy ki mehet be a házba és ki nem? Hmmm... csak érdekelne??? ... jahhh biztos újságból
Mindegy is. Én már nem próbálok meg semmit magyarázni úgyis halál felesleges... amit nem akartok hogy úgy legyen arra úgyis azt vágjátok rá hogy pletyka, ha valami meg úgy van ahogy akarjátok az már biztos igaz, bár a negyedét nem kéne elhinni...
2 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8,
Grace Benning
2010. november 30. 15:46
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Rap4ever8:nekem sem voltak soha szimpik...
Sztem ez csak hulyeseg (bocsi Britanny) de hat ez az o dolguk xD
Sztem ez csak hulyeseg (bocsi Britanny) de hat ez az o dolguk xD
2010. november 30. 15:53
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline |
Szerintem is összeillenek:D
De ha azt nyilatkozna nem járna egy X-faktoros csajokkal? bár nem zavar:D
De ha azt nyilatkozna nem járna egy X-faktoros csajokkal? bár nem zavar:D
2010. november 30. 16:00
remélem hogy nem fognak járni imkább a alizzal jonne ossza :S
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
J.Lo a fenekéről készült fotóval akarja bizonyítani, hogy mennyire jól van
J.Lo a fenekéről készült fotóval akarja bizonyítani, hogy mennyire jól van
Új képeket rakott ki.
Velencei Filmfesztivál 2024: újabb outfitek a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: újabb outfitek a vörös szőnyegről
Még több különleges estélyi!
Nem csal a szemed, tényleg ilyen dögös! Bikiniben fotózták a paparazzók Bella Hadidot
Nem csal a szemed, tényleg ilyen dögös! Bikiniben fotózták a paparazzók Bella Hadidot
A modell egy malibui strandon lubickolt.