Érzelmi viharok okoznak bonyodalmakat az X-faktor házban. A szívtipró Vastag Csabát állítólag gyengéd szálak fűzik a Summer Sisters idősebbik tagjához, Edithez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csaba és Edit összejöttek?
2010. november 30. 13:33
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Már megint egy pletykán alapuló "hír"? Az ilyet tiltsátok már ki a portálról, plíz, kedves moderátorok. Majd ha KONKRÉT TÉNY LESZ, akkor írják meg, a pletykára senki nem kíváncsi, aki meg igen, azt csak sajnálni tudom...
2 felhasználónak tetszik:
Nana95,
Grace Benning
2010. november 30. 13:48
Szerintem sem illenek össze, és nem hinném, hogy igaz a hír...
2010. november 30. 13:51
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Függetlenül a hír hírértékétől:
Ti honnan a fenéből tudjátok megállapítani, hogy összeillenek-e, vagy sem? Ezt csak 2 illetékes ember tudhatja. Az egyik Csaba, a másik Edit. És ők is csak abban az esetben, ha jobban megismerik egymást...
Szerintem inkább mindenki foglalkozzon a saját magánéletével ahelyett, hogy másokéba szólna bele, akiket nem is ismer. Majd mindenki eldönti magának, ki iránt érez gyengéd vonzalmat, nekünk semmi közünk hozzá.
Ti honnan a fenéből tudjátok megállapítani, hogy összeillenek-e, vagy sem? Ezt csak 2 illetékes ember tudhatja. Az egyik Csaba, a másik Edit. És ők is csak abban az esetben, ha jobban megismerik egymást...
Szerintem inkább mindenki foglalkozzon a saját magánéletével ahelyett, hogy másokéba szólna bele, akiket nem is ismer. Majd mindenki eldönti magának, ki iránt érez gyengéd vonzalmat, nekünk semmi közünk hozzá.
2 felhasználónak tetszik:
Brittany,
Grace Benning
2010. november 30. 13:59
Barbyka188új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 138194 offline |
nehogy már
edit úgy néz ki mint nagyanyám
edit úgy néz ki mint nagyanyám
Kapcsolódó sztárok
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Együtt jelent meg Charlie McDowell-lel.
Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét
Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét
VMA-n mutatta be a színpadon.
A húga kísérte el Shawn Mendest a VMA-re: így hasonlítanak egymásra Aaliyah-val
A húga kísérte el Shawn Mendest a VMA-re: így hasonlítanak egymásra Aaliyah-val