Wolf Kati nem vetkőzik
2010. november 30. 19:20
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline |
Nagyon helyes. "Valamelyik olvasó arra volt kíváncsi, hogy Sebestyén Balázs van-e olyan helyes élőben, mint a képernyőn? Kati válasza így hangzott: „Élőben még olyanabb.”" :D (Y)
2010. november 30. 19:29
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
"szombat este megsiratta kedvence kiesését"- hát igen én inkább azt mondanám, hogy én végig zokogtam attól kezdve, hogy kimondták, hogy a két párbajozó Kati és Nikolas onnantól egészen az After X végéig bőgtem. És igazán örülök, hogy senki nem látott, mert a párbajközben már Gesztivel is kiabáltam, hogy ne nyissunk borítékot. Hát na van ilyen, Katit nagyon szerettem, és persze még most is imádom.
2010. november 30. 20:22
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline |
Jól teszi
2010. november 30. 20:40
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Szeretem Katit, örülök, hogy nem vetkőzik, szerintem számára az a cselekedet meggondolatlanság lenne, és megbélyegezné a további karrierjét... mint ahogy Bencsik Tamaráét, alighogy kiesett, máris ledobta a ruháit, méghozzá elég rendesen...
Az pedig, hogy Katit megsiratták Nem csodálom, én is nagyon sajnáltam, mármint nem is sajnáltam, hanem nem örültem neki, hogy kiesett. Szerintem a szombati egy olyan párbaj volt, ami teljesen nem volt jogos, hiszen mindketten zseniálisak voltak... De remélem, aki megsiratta, az akkor sem hagyja cserben, amikor a lemezét kell megvenni.
Az pedig, hogy Katit megsiratták Nem csodálom, én is nagyon sajnáltam, mármint nem is sajnáltam, hanem nem örültem neki, hogy kiesett. Szerintem a szombati egy olyan párbaj volt, ami teljesen nem volt jogos, hiszen mindketten zseniálisak voltak... De remélem, aki megsiratta, az akkor sem hagyja cserben, amikor a lemezét kell megvenni.
2010. november 30. 20:40
Jah majd úgy vetkőzne le mint Miley Mindenkit be akarnak rakni a nyusztis magazinba. A Summer Sisters-t is.
2010. november 30. 20:57
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline |
egyet értek azokkal, akik szerint nem kellene vetkőznie.
ő mégiscsak egy anyuka, példát kell mutatnia a gyerekeinek.
ő mégiscsak egy anyuka, példát kell mutatnia a gyerekeinek.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni