Drámai testvérpárbaj után Vastag Csaba mellett döntöttek a mentorok a december 4-i adásban, a versenytől testvére, Vastag Tamás búcsúzott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vastag Tamás kiesett az X-Faktorból
2010. december 04. 22:47
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline |
Sajnálom nagyon
2010. december 04. 22:48
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
bánom,hogy kiesett. Szerintem nagyon tehetséges. Még mindig az az álláspontom,hogy Vecának mennie kéne!
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. december 04. 22:48
Sajnálom őt! De biztos hogy sokra viszi még! Csak így tovább TOMI!
2010. december 04. 22:49
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
én sajnáltam, pedig nem vagyok annyira
x-faktor néző, szerinem a Király L. Norbertnek kellett vna, mert azért Tomi tehetségesebb...
de legalább így többet tud tanulni az éretségire
x-faktor néző, szerinem a Király L. Norbertnek kellett vna, mert azért Tomi tehetségesebb...
de legalább így többet tud tanulni az éretségire
minilivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 4858 Azonosító: 56461 offline |
Nagyon sajnálom, hogy Tomi esett ki. A párbajt se nagyon értettem, hisz könyörgöm emberek, hol a fületek? Ha jövő héten nem Norbi megy, annál nagyobb igazságtalanság nincs. Örülök, hogy Tomi nem szomorodott el, és azt is remélem, hogy nem csak ígéret marad, sok sikert neki mert hatalmas énekes lehet belőle!
Sajnáltam Tomit, de Csabának drukkolok.
Szerintem Király Norbinak kéne kiesnie. Jó a show, amit csinál, de ha esetleg meg is nyerné, senki nem venné meg a lemezét :/
Szerintem Király Norbinak kéne kiesnie. Jó a show, amit csinál, de ha esetleg meg is nyerné, senki nem venné meg a lemezét :/
tothbianka
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Idézet (Karina197 @ 2010.12.04. 22:46)
Lifaen.
Amúgy már sejteni lehetett... De Tomi nem vesztett semmit. Igaza van a mentorának: 19 évesen benne lenni a top-5-ben, az nem semmi.
Amúgy már sejteni lehetett... De Tomi nem vesztett semmit. Igaza van a mentorának: 19 évesen benne lenni a top-5-ben, az nem semmi.
Liafen (A)
CandUs
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Ki más írhatta volna, mint öreg barátom. Amúgy én nagyon örülök, hogy Tomika ment haza. Remélem legközelebb Norbikának lesz pápá.
Liafen
2010. december 04. 22:50
Nekem a kedvencem Tomi tudtam hogy nem ő fogja nyerni a versenyt nem is érzem igazságtalannak hogy kiesett (Tomi fan létemre) ilyen erős mezőnyben 19 évesen már eddig eljutni is nagy eredmény. Ő az én nyertesem
2010. december 04. 22:51
Hát ez van. Én ezt is megjósoltam. Jövő héten Nikolas fog kiesni ez biztos, mert most a sok Csaba fan megijedt, és jövőhéten ezer számmal küldik majd az sms-eket. Norbi fogja nyerni, mivel ő a kiskedvenc... Én mindenesetre Vecának szurkolok, aztán Nikolas
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Én úgy gondolom, hogy Tamás megérdemelten párbajozott és esett ki. Lehet, hogy kicsit szemét vagyok, de én örültem a Vastag-párbajnak, bár Csabát sajnáltam... De kellett neki ez a "fordulópont", hogy a következő adás(ok)ban jobb legyen. Veca meg egyenesn fantasztikus volt, természetes volt szinte, hogy továbbjut, de izgultam érte, amikro ők álltak ott hárman...
Idézet (dave095 @ 2010.12.04. 22:49)
Ki más írhatta volna, mint öreg barátom. Amúgy én nagyon örülök, hogy Tomika ment haza. Remélem legközelebb Norbikának lesz pápá.
Hát ki más. Szerintem is a következő Norbi lesz.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.