Lola benned él
2010. december 13. 21:41
eddig is irritáló volt számomra ez a nő...de most....
2010. december 13. 21:43
ja és miley cyrust szekállják, hogy stílust válltott, akk lola nem?? sztem ez sokkal dúrvább mint miley
2010. december 13. 22:15
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Azért kíváncsi lennék, hogy vajon tényleg hagyta-e, hogy csak így megfogják a mellét... vagy ez csak megint p.r.sztvakítás.
Ha igen, akkor valahogy kicsit csalódás, tőle valahogy nem számítottam ilyesmire. De lehet az is, hogy a srác más egy picit.
Egyébként elég lagymatag lett szerintem is, nincs meg benne az a pörgés, valahogy nincs benne az a "Lola", ami az eddigi zenéiben megvolt.
2010. december 13. 22:16
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Nekem tetszik
2010. december 13. 22:25
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet (mano2 @ 2010.12.13. 22:15)
Azért kíváncsi lennék, hogy vajon tényleg hagyta-e, hogy csak így megfogják a mellét... vagy ez csak megint p.r.sztvakítás.
Ha igen, akkor valahogy kicsit csalódás, tőle valahogy nem számítottam ilyesmire. De lehet az is, hogy a srác más egy picit.
Egyébként elég lagymatag lett szerintem is, nincs meg benne az a pörgés, valahogy nincs benne az a "Lola", ami az eddigi zenéiben megvolt. 
Hát igen ez a nagy dilemma ami címlapot érdemel valamelyik bulvárfo_snál : "Vajon megfogták-e Lola mellét vagy sem? "
2010. december 13. 22:31
Idézet (mano2 @ 2010.12.13. 22:15)
Hát nem sok fognivaló van rajta szerintem...
2010. december 13. 22:39
hát ezt egyszóval tudom leginkább jellemezni:ratyi.én eddig sem szerettem de ebben a klipben bebizonyosodott mit gondoltam róla.vagyis gondolok. <_<amúgy meg ez nagyon Lady GaGa-s lett.nem tudom ti hogyvagytok vele de ez olyan mint a Paparazzi.
2010. december 14. 14:57
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
szánalmas..
Kapcsolódó sztárok
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben távozott a gyomra tartalma.
Amy Winehouse anyja elárulta, hogy mi okozta a lánya vesztét
Amy Winehouse anyja elárulta, hogy mi okozta a lánya vesztét
15 éve halt meg az énekesnő.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.
Olvadozik az internet Tom Holland és Zendaya aranyos pillanatától
Olvadozik az internet Tom Holland és Zendaya aranyos pillanatától
Imádják a párosukat a közösségi médiában.

0 felhasználónak tetszik: