Tolvai Renáta lett az év hangja
2010. december 18. 11:14
Szánalmasak vagytok, hogy egypáran úgy szidjátok, hogy román k*rva, kíváncsi lennék, hogy ha magyar származású lenne, akkor mit találnátok rá ki.
Amúgy is gyerekes ez az egész. Attól hogy szidjátok, nem fog változni az eredmény sem.
Amúgy is gyerekes ez az egész. Attól hogy szidjátok, nem fog változni az eredmény sem.
2010. december 18. 11:17
Lillianne |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.21. Hozzászólás: 872 Csatolások: 1 Azonosító: 125581 offline |
Én nem tudtam volna dönteni kettejük közül, de én is inkább Kökény Attilát választottam volna (hogy ő nyerje meg), de Reni is nagy kedvencem és ő is szuper volt.Nehéz döntés volt.
2010. december 18. 11:17
just a girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 126864 offline |
én Attilának szurkoltam! sajnálom, hogy nem ő nyert!
2010. december 18. 11:18
khata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.20. Hozzászólás: 864 Csatolások: 0 Azonosító: 127658 offline |
hát azért nem kell túlzásokba esni... NEM ő az év hangja. sztem nikolas félkézzel lesöpörné..... de am ez meg volt rendezve. kb 1 óráig 49-51 volt a százalék arány...
1 felhasználónak tetszik:
cukimálna
2010. december 18. 11:20
teki-96 teki-96
tina9612
Teljesen nem értelek. Két hozzászólással ezelőtt még szidtad Renit,aki mellesleg teljesen megérdemelte a győzelmet,hisz mégcsak 19 éves,és fantasztikus hangja van. Kitartása az egekben van.Ha te mennél a Megasztárba,kíváncsi lennék,meddig jutnál el.smileeee.gif
Akkor fikázd,ha te utánna tudod csinálni.
Mellesleg Reni teljesen megérdemelte a győzelmet,gratulálok neki,és sok sikert a továbbiakban.(:
Én soha nem fikáztam Renit!!! Szerintem is naon jó!! Lécci másold be azt a hozzászólást ahol elméletieg fikázom mert már annyi hozzászólást írtam hogy nem tom meik az! Kösz! ÉS IMÁDOM RENIT!!!!!!
tina9612
Teljesen nem értelek. Két hozzászólással ezelőtt még szidtad Renit,aki mellesleg teljesen megérdemelte a győzelmet,hisz mégcsak 19 éves,és fantasztikus hangja van. Kitartása az egekben van.Ha te mennél a Megasztárba,kíváncsi lennék,meddig jutnál el.smileeee.gif
Akkor fikázd,ha te utánna tudod csinálni.
Mellesleg Reni teljesen megérdemelte a győzelmet,gratulálok neki,és sok sikert a továbbiakban.(:
Én soha nem fikáztam Renit!!! Szerintem is naon jó!! Lécci másold be azt a hozzászólást ahol elméletieg fikázom mert már annyi hozzászólást írtam hogy nem tom meik az! Kösz! ÉS IMÁDOM RENIT!!!!!!
2010. december 18. 11:20
Regica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1470 Csatolások: 0 Azonosító: 126437 offline |
Gratulálok!!!!!!!!!!Én neki szurkoltam de azért sajnálom Attilát.
2 felhasználónak tetszik:
Effy,
Alizgirl98
2010. december 18. 11:22
cintia11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 262 Csatolások: 57 Azonosító: 133217 offline |
jülyék azok akik azt mondják hogy nem érdemelte meg mert megérdemelte és még valami kökény egy nagy büdös cigány paraszt akinek tetszet az hülye és akor az ö falyába tartozik és mé valami hogy melinnda me sz év hangja??na ne aki ilyenek irogatot az hüly.
2010. december 18. 11:26
ZOZO1983visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline |
Reni egy buta nagyképű lány átlagos hanggal szerintem reálisan semmi esélye nem lett volna a Kökény ellen,csak tudjuk hogy az ilyen szavazós műsorokat mennyire manipulálják ezért nem lepet meg a végeredmény!
2010. december 18. 11:31
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Mától rá mondják azt, hogy van olyan tehetséges, mint az elődei?! Mint Tóth Vera, Rúzsa Magdi vagy Caramel? Még Király Viktorral sincs egy szintben hangilag. Eddig azt hittem, hogy a Megasztárban igazi őstehetségeket választanak, de most nagyot csalódtam. Nyomába se ér Kökény Attilának, számomra örökre Attila marad a valódi 2010-es Megasztár.
1 felhasználónak tetszik:
cukimálna
2010. december 18. 11:33
bocsi,cukimálnának szántam....
csak véletlen a te nevedet írtam oda.:$
csak véletlen a te nevedet írtam oda.:$
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.